2 курс Право (2010-2011)
- Jack Skull
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: втори
Re: 2 курс Право (2010-2011)
ахаха ако вече не си бях подала документите (на 18) и имах дори малка предства за това кой е прав по спора бих съпортнала светлю
и неговите доказателства.са чак ще се самонакарам да ида до унито и да съм арбитър 
May I eat your eyes?
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Най-накрая ще се окаже, че гледаме два листа на различни табла и всеки си държи на това, което е видял. И всъщност, твърде вероятно е да има някаква грешка във факултета и на всяко от двете табла (до Отдел Студенти и до Деканата, съответно) да има различна информация. Друга причина да си толкова убеден не виждам
Аз лично съм сигурен, че в графика, който 3 пъти гледах, няма дата с повече от два курса прависти, които да заверяват успех в рамките на съответния ден.
Както и да е, де - голяма кримка се завърза относно тоз' прословут график
Както и да е, де - голяма кримка се завърза относно тоз' прословут график
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- Jack Skull
- От дъжд на вятър
Трее да се разнищи тва
аз съм за разследване.може да ме наемете за арбитър и да излагате писмено и устно и както можете доказателства.Scorpi мое да помага като по усведомен (и по старши) по темата за което ще получи възнагражедение
Всъщност ако трее да съм сериозна по темата и да не ви спамвам мисля че хората които са имали интерес от заверяване на успеха одавна са го направили-така че chill
Всъщност ако трее да съм сериозна по темата и да не ви спамвам мисля че хората които са имали интерес от заверяване на успеха одавна са го направили-така че chill
May I eat your eyes?
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
След съвместа експертиза на заинтересованите страни беше установено, че и двамата със Scorpion сме прави
И все пак - датите за заверка на успеха за 2 курс са (тоест бяха
) 18, 22, 23 и 24
И все пак - датите за заверка на успеха за 2 курс са (тоест бяха
Колеги,може ли някой,който е ходил на упражнение по МПП при ас.Н.Добрев и по ГП при ас.Н.Фети, да каже как са минали и евентуално какво имаме за следващия път по ГП? Благодаря предварително! 
- Jack Skull
- От дъжд на вятър
По МПП следващият път,който се пада,ви е колоквиум на материала взет (на упражн. не на лекция) до сега+ межд.организации Съвета на Европа,ООН и спец. органи към ООН.Колоквиума е за 30 мин.Той каза че ще има както по дълги въпроси така и по кратки.FeeRiq написа:Колеги,може ли някой,който е ходил на упражнение по МПП при ас.Н.Добрев и по ГП при ас.Н.Фети, да каже как са минали и евентуално какво имаме за следващия път по ГП? Благодаря предварително!
По ГПП зависи от групата ,но на нас ни дадоха за следващия път да четем видове гражд. норми.А днес се занимавахме с действието на гражд. норми.Каза че ще изпрати казус на имейла на групата.След 8ми дек. ще има колоквиум на следващата дата ,която се пада упражн.
May I eat your eyes?
-
Отминал прах
- В началото бе словото
а ние докъде трябва да сме на упражнения, защото последните три пъти бяха докладите, първи колоквиум и практиката на ЕСПЧ ?
- Jack Skull
- От дъжд на вятър
взели сме: Източници и субекти на МП,Мирно уреждане на межд.спорове,договорно право и Виенска конвенция за правото на договорите; Всеобща декларация за правата на човека,Конвенция за правата на човека и основните свободи,Статута на межд.съд
May I eat your eyes?
Колеги, някакви дати за изпити имаме ли вече? Интересуват ме по-специално избираемите дисциплини. Благодаря 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
По Парламентарно право и СКП по всяка вероятност ще има изпити в началто на януари - за другото не се знае.
-
checho
- В началото бе словото
- Курс: първи
изпит по парламентарно право - първите три четвъртъка на януари, в часа на съответната лекция
- Dessy
- От дъжд на вятър
- Курс: трети
По СКП Белов каза, че първата дата за изпита е 6 януари, ще има и втора дата, но не е ясно точно кога.
-
eventually
- В началото бе словото
Здравейте! Ще може ли някой да ми каже какво взехте в четвъртък по правна психология и вчера по МПП? 
- Dessy
- От дъжд на вятър
- Курс: трети
По правна психология довършихме материала за съдебните експертизи и взехме психология на разпитаeventually написа:Здравейте! Ще може ли някой да ми каже какво взехте в четвъртък по правна психология и вчера по МПП?
- Гуньо Простия
- Пишете, о, братя
За колоквиума по МПП-2 поток откъде мога да намеря:
-Виенската конвенция за правото на договорите между държави и международни организации или между международни организации-1986
-Конвенция от 1977 за лицата и преследването срещу тях или нещо такова
?
-Виенската конвенция за правото на договорите между държави и международни организации или между международни организации-1986
-Конвенция от 1977 за лицата и преследването срещу тях или нещо такова
?
"Демокрацията трябваше да ни донесе справедливост,но вместо това ни донесе правова държава."