svetlio.varna написа:В Правлника за прием пише, че се взема оценката отдипломата и по-долу е уточнено, че под оценка от дипломата се разбира оценка от матурата, ако е държана такава.
Ей това беше!
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
svetlio.varna написа:В Правлника за прием пише, че се взема оценката отдипломата и по-долу е уточнено, че под оценка от дипломата се разбира оценка от матурата, ако е държана такава.
2. Да ти кажа честно в моята рецензия не беше споменато нищо за знанията ми за България, а просто бе отбелязано: кандидадът мисли интелигенто, критично и саркастично. Тоест просто пиши културноJudas написа: 2.В самият писмен изпит по журналистика.На какво се набляга?Трябва би задължително да покажем знания за събитията в България?
3.Може ли за тема на есето да се падне нещо спортно?Защото бих искал като такъв да се реализирам ... спортен журналист.
Borisg написа:2. Да ти кажа честно в моята рецензия не беше споменато нищо за знанията ми за България, а просто бе отбелязано: кандидадът мисли интелигенто, критично и саркастично. Тоест просто пиши културноJudas написа: 2.В самият писмен изпит по журналистика.На какво се набляга?Трябва би задължително да покажем знания за събитията в България?
3.Може ли за тема на есето да се падне нещо спортно?Защото бих искал като такъв да се реализирам ... спортен журналист.![]()
3. Може. Все пак през 1993 година се е паднала темата: "Футбол, футбол, футбол". Това не значи, че ако се падне тема "Трева" не можеш да пишеш пак за футбола, всичко зависи от асоциациите които направиш. Един колега например бе написал много яко есе под формата на футболен коментар тази година за предварителния с тема "Дупки".
Borisg написа:2 са предварителните.
не, ще разберете януариJudas написа:Borisg написа:2 са предварителните.
А на същите дати като миналогодишните ли?

Не съм съгласен.manntraxx написа:с журналистика можеш да работиш и като ПР, обратното не съм сигурен.