Противозачатъчни

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Противозачатъчни

Мнение от Pisobella »

На мен никога никакви изследвания не са ми правени ... просто ми ги изписваха ей така
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

MidwinterSun написа:А
Забелязала съм, че в последно време ги изписват тия Джаз все едно са някакви бонбонки...
Щото много лекари имат облага да предлагат един или друг продукт, да не си мислите, че това предписване е безвъзмездно за тях :wink:
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Специалност: Лазерна фотолингвистика
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

allshallperish написа:
MidwinterSun написа:А
Забелязала съм, че в последно време ги изписват тия Джаз все едно са някакви бонбонки...
Щото много лекари имат облага да предлагат един или друг продукт, да не си мислите, че това предписване е безвъзмездно за тях :wink:

Факт. На лекарите много често им се предлага процент печалбата. За това преди да ползвате, каквото и да е се поинтересувайте предварително за какво иде реч. Не става въпрос единствено за противозачатъчните ест.

The names of the future are stamping of impatience.
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Тва лекарите ще излезе наистина най-слабото звено в нашата държавица...
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Специалност: Лазерна фотолингвистика
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

То няма силно звено - всички са слаби. 40% от парите в България циркулират без да бъдат декларирани някъде. Навсякъде има "далавера". ;)

The names of the future are stamping of impatience.
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

абе навсякъде има кадърни и такива, които за нищо не стават...
Изображение
Аватар
Boleyn
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: завършил

Мнение от Boleyn »

MidwinterSun написа:Сега ще ги почваш? Искаш да ми кажеш, че най-после са се сетили да ги пререгистрират и да ги пуснат отново на нашия пазар?
Да,има ги вече :)
Изображение
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Да, и на колежката ми са й ги изписали.. Аз иначе почнах Джаз.. За сега никакви оплаквания.. :D
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аватар
D&D
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от D&D »

Regulon,Femoden,Yasmin
Вече 7 години ги пия първо ми предписаха Регулона за регулиране на цикъла.Е пих го две седмици не ми понесе и го спрях след това ми предписаха Ясмина него го пих в продължение на 5 години с почивки от 1 ,2 месеца.Но в един момент почна да ми става лошо от него и още куп гадни неща...Пробвах да пия и Фемоден но той още първата една седмица ми подейства доста зле...Та си починах поне 3 месеца сега пак пробвах да пия Ясмин но още първото хапче ми подейства зле.Така че може и да подобравят състоянието на кожата и да предпазват от забременяване но не трябва никога да се прекалява с тях.Мисля че 7 години са прекалено много време за да се пият такива гадости.Затова и не разбирам мъжете защо се оплакват от презервативите. С тях поне не се налага една жена да понася всичките тея гадости.Все пак не съм чувала за мъж на който да му е ставало лошо от презерватив.
http://e-vestnik.bg/4031
Изображение
Недостойно живее онзи,който пречи на другите да живеят.
squirrel
В началото бе словото

Мнение от squirrel »

Ползвах противозачатъчни повече от година. Първо пих ясмин, от който определено имах странични ефекти- най-вече в килограмите!Заради това минах на Джаз и от тях бях много доволна! Не щеш ли се разделих с приятеля ми и реших да спра преди около месец, обаче пък сега ми закъснява,с два дена само де.Обаче се разрових из нета и никъде не мога да намеря дали е нормално да ми закъснява след спирането на хапчетата.
кофтито е че сега усещам в разлика секса с презерватив и този без! :(
та тъй, ако някой е имал такъв проблем със забавяне на цикъла след спиране на противозачатъчни, да помага, че почва да си ме гложди (:
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

squirrel написа:Ползвах противозачатъчни повече от година. Първо пих ясмин, от който определено имах странични ефекти- най-вече в килограмите!Заради това минах на Джаз и от тях бях много доволна! Не щеш ли се разделих с приятеля ми и реших да спра преди около месец, обаче пък сега ми закъснява,с два дена само де.Обаче се разрових из нета и никъде не мога да намеря дали е нормално да ми закъснява след спирането на хапчетата.
та тъй, ако някой е имал такъв проблем със забавяне на цикъла след спиране на противозачатъчни, да помага, че почва да си ме гложди (:
Според мен е нормално. Моят цикъл беше бетон преди и докато пиех хапчетата... след това се разклати жестоко и честно казано в момента не мога да го улавям кога какво... Друг е въпросът, че и стресът и притесненията си имат влияние за последните ми разминавания... но определено след като спрях хапченцата веднага си пролича и не ми беше никак редовен :) Тва беше едно от нещата, за които ме беше много яд на хапчетата :lol: :lol: :lol:

п.п. Поразчистих оффтопика. Пишете по темата.
Изображение
Аватар
Boleyn
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: завършил

Мнение от Boleyn »

squirrel написа:Ползвах противозачатъчни повече от година. Първо пих ясмин, от който определено имах странични ефекти- най-вече в килограмите!Заради това минах на Джаз и от тях бях много доволна! Не щеш ли се разделих с приятеля ми и реших да спра преди около месец, обаче пък сега ми закъснява,с два дена само де.Обаче се разрових из нета и никъде не мога да намеря дали е нормално да ми закъснява след спирането на хапчетата.
Нормално е да ти закъснее след спирането на хапчетата.При мен закъснението беше от 2 месеца и бях доста филмирана по едно време :roll:
Консултирала съм се с гинеколози по тоя повод - всички единодушно заявиха,че това е обичайна ситуация.В листовките към хапчетата също го пише.
Изображение
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Мнение от FMI »

Бах... Чак пък и едно мнение да съм нямал по темата...

Я пак да питам, пък може като го повторя 17 пъти да се сетите че е по темата...

Мъжките противозачатъчни?
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Аватар
D&D
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от D&D »

Изображение
Недостойно живее онзи,който пречи на другите да живеят.
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Мнение от FMI »

Дано е вярно ;) Това значи само още 3 години мили момичета. После батко ви почва да пие ;)

И наистина остава само да износваме и раждаме и ще правим наистина всичко вместо жените, а те само ще си лежат и дебелеят, но вече без оправдание... А аз съм навит и бременност да изкарам вместо моята мила женичка, какво пък толкова ;)
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”