george.merlin написа:FMI, наистина ли тая тема ти е толкова важна? Чета ти разговорите с другите потребители и като че ли тая тема ти е най-важното нещо, все едно възстановяваш някаква изначална несправедливост отправена към теб. Странно е.
Казал ти някой че си тъп - голяма работа. Това са си неща спрямо вас двамата. Когато обаче използваш определени думи, т.нар. "слово на омразата", спрямо цяла социална група, пряко подбуждащи към омраза и неравно третиране - тогава вече е сериозно нарушение.
Освен това Мила не е нужно да стои денонощно да дебне кой какво пише тук.

Точно това се надявам най-сетне да престане да прави... Всъщност аз може и да съм я догонил по килограми, но все още не могат да ме обидят на тази тема, защото какво обидно има в това да кажеш дебел, на дебелак, но ето че тя все още ми има зъб за това, аз друго не сещам да съм и казал, макар пак да беше в отговор на нейна нападка към мен, а аз тогава дори не бях дебел, та иронията беше ппълна, но както и да е
Значи цяла една социална група или поне не малка част от нейните представители може да обижда една много по-голяма група от нормални хора, на база това че са такива. И разни индивиди представители на едната група имате право да обиждате даден човек от другата, но той няма право да ви отговори подобаващо, така ли? не е ли просто и ясно? Афиширате = проблем! Не афиширате = няма проблем!
А единствената несправедливост съм я казал по-рано в темата. Тя е че мен не ме пускат в женската съблекалня, а дори да ме пуснат, ще има достатъчно много жени които ще се притеснят да се съблекат, както от който и да е мъж. Но в същото време лесбийките и гейовете воайорстват на воля... Това е една сериозна несправедливост, особено за воайор като мен. Искам съблекалните да са общи, за да сме всички доволни... Горе долу и вие имате точно толкова смислено искане...
Но ако се сетя и за друга несправедливост, няма да пропусна да споделя, въпреки че според FloWersOfEviL изразяването на лично мнение = комплекси...
FloWersOfEviL, приемам критиката за начина ми на изразяване, по-точно за броя думи... за съжаление по някаква причина не мога да се изразявам кратко и ясно... но какво от това? Това е мой проблем, защо го превръщаш в твой? Ако имаш проблеми с четенето, не ме четеш и толкова... Но приемам и уроци по краткопис разбира се...
camel се изразява много по-добре от мен и аз нямам какво повече да кажа за да защитя правилната позиция, но не се и налага, остава само и на вас да ви стане ясно това и просто засрамено да си трайкате, наистина не искаме много от вас
П.П. Всъщност още едно нещо... Абе аз защо не съм участвал в групова маструбация, като гошко? Май не се сещам за нищо по гейско без пряк контакт, но остава само една стъпка и тя е да го поемеш... Така де, да помогнеш на другарчето, което е останало последно и не може да се справи сам, така ли стана гей ти - гоше? Или ти вече си беше и не се възбуждаше от голите каки, а от батковците? Наистина ми е много любопитно как се става гей, щом не е вродено или придобито заболяване?