Какво искате да учите?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
brymbi
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: Какво искате да учите?
Право или социология
- lindorcheto
- От дъжд на вятър
- Специалност: Славянски филологии
- Курс: първи
Скандинавистика. 
-
Bestcho
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
За момента съм се ориентирал само към журналистика ..
филология(арабистика или скандинавистика) или софтуерно инженерство..
Don't wanna be a Bulgarian idiot! : D
-
Cruciatus Curse
- В началото бе словото
Политология
-
SasTodorova
- В началото бе словото
Здравейте!
Аз се запалих да уча Туризъм, но все още няма информация, или аз като технически гений не мога да я открия - кога са пробните изпити (ако има такива) и какви са, както и бала за специалността.. и главното - уча теми, а не знам дали ще са теми..
Та, общо взето ако има някой с подобна информация, ще съм благодарна да я сподели..
Аз се запалих да уча Туризъм, но все още няма информация, или аз като технически гений не мога да я открия - кога са пробните изпити (ако има такива) и какви са, както и бала за специалността.. и главното - уча теми, а не знам дали ще са теми..
Та, общо взето ако има някой с подобна информация, ще съм благодарна да я сподели..
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Държи се задължително изпит по География. По възможност можеш да държиш и по език. Ето кои са балообразуващите оценки за Туризъм: http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... et/turiz_m
Тук можеш да видиш програмите за изпитите: http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... _za_izpiti
Тук можеш да прочетеш малко повече за самата специалност: http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/f ... kteristika
Датите за изпитите ще са ясни към края на декември.
Тук можеш да видиш програмите за изпитите: http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... _za_izpiti
Тук можеш да прочетеш малко повече за самата специалност: http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/f ... kteristika
Датите за изпитите ще са ясни към края на декември.
-
SasTodorova
- В началото бе словото
Много ти благодаря ^^
-
Dplayer
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: първи
Много се колебая относно какво да кандидатствам и ще ви бъда изключително благодарен,ако ме "насочите".Предметите,които харесвам и разбирам най-много,са чужди езици,история и литература.Съответно съм се насочил към кандидатстване с нещо,което изисква тези предмети.Засега се колебая много между Право,Международни отношения,Политология и Публична администрация,като приемам и други предложения.Много е вероятно да запиша 2 специалности,но не знам коя комбинация ще се окаже най-добра,така,че да имам максимално сигурна реализация и съответно отплата за годините,хвърлени в учене.Имам желание да уча,но това,от което се страхувам най-много,е след време всичко да се окаже труд,хвърлен на вятъра.Затова се стремя още от сега да намеря "оптималното решение",което трябва да бъде максимално добре съгласувано.Моля,давайте съвети!Благодаря предварително !!!
Madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little push!
-
angel.student
- В началото бе словото
Здравейте!
Казвам се Ангел и съм от Стара Загора.Уча в езикова гимназия.Най-много ми вървят езиците,историята и географията.Насочил съм се към Международни отношения.А като резервни варианти-Социология и Туризъм.Ако смятате,че мога да се насоча и към други специалности,ви моля да давате съвети.Благодаря предварително!
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Ами аз мисля, че трябва да направите така, че да ви върви това, което ви е необходимо за специалността, която искате, а не специалността, за която ще кандидатствате да се определя от това, по кой предмет ви върви...
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Човек, щом ти вървят езиците, географията и историята, записвай МСЮЕ (Минало и съвремие на Югоизточна Европа).angel.student написа:Здравейте!Казвам се Ангел и съм от Стара Загора.Уча в езикова гимназия.Най-много ми вървят езиците,историята и географията.Насочил съм се към Международни отношения.А като резервни варианти-Социология и Туризъм.Ако смятате,че мога да се насоча и към други специалности,ви моля да давате съвети.Благодаря предварително!
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Избери това, което те влече. Аз например бих избрал социологита, колегата над мен се изказа за МСЮЕ. и т.н., и т.н.angel.student написа:Здравейте!Казвам се Ангел и съм от Стара Загора.Уча в езикова гимназия.Най-много ми вървят езиците,историята и географията.Насочил съм се към Международни отношения.А като резервни варианти-Социология и Туризъм.Ако смятате,че мога да се насоча и към други специалности,ви моля да давате съвети.Благодаря предварително!
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me