Вечната тема за еднополовите бракове
- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: 3
Re: Вечната тема за еднополовите бракове
Аз ям своге, защото е два пъти по-евтин, въпреки че милка е малко по-хубав, но не 2 пъти !
Мнението е променено от модератор. FMI, внимавай, следващото нарушение ще си има последствия.Мила
Мнението е променено от модератор. FMI, внимавай, следващото нарушение ще си има последствия.Мила
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
- george.merlin
- Драскач
- Специалност: книгоиздаване
- Курс: трети
леле мале - втрещяващи аргументи прочетох. Има доста работа значи, не само с прайдовете. Трябва да се мобилизираме повече. Има още твърде много хомофобия да се заличава. Да беше само проблемът в хомофобията... подобно мислене е пагубно в обществен и личностен план.
- FMI
- Плиний Стари
Аз нямам спомен да съм имал нарушение в този си пост... Особено в тема защитаваща гейщината е супер лицемерно да се говори за нарушение, като цялата тема е едно голямо нарушение, че може въобще да си го помислите че някога ще се случи... Достатъчно много неща сме ви позволили и достатъчно много си затваряме очите... Но и да съм имал някакво нарушение, няма как да го помня след 2 седмици... Сетила си се кога да го редактираш... Което няма значение, защото си го изстрила... Много грозна и безмислена постъпка, отнемаща правото ти да ме наказваш за следващо провинение като такова, защото деянието ти ще го направи първо... или поне с едно по-малко следващо... Като втора причина да нямаш право да ме наказваш е че не си модератор тук или поне не пише да си... А ако си се издигнала до някакъв вид глобален... Искам да изтъкна и най-важната причина, а именно че имаш лично отношение към мен и то преди да получиш каквито и да било права във форума и следователно нямаш право да се занимаваш с мен... Понеже говорим за нарушения, ще е нарушение от твоя страна... Но с това няма да промениш мирогледа ми, нито на останалите хетеросексуални. И пак повтарям, не злоупотребявайте с късмета си, за сега ви търпим !FMI написа:Аз ям своге, защото е два пъти по-евтин, въпреки че милка е малко по-хубав, но не 2 пъти !
Загубена кауза е това, няма да изкорениш хомофобията никога... Което не пречи с цялата си наглост да тръгнеш да изкореняваш направо хетеросексуализма, нали? А ние не сме тръгнали да изкореняваме хомосексуализма, само казваме да си знаете мястото, а то е при другите извращения...george.merlin написа:леле мале - втрещяващи аргументи прочетох. Има доста работа значи, не само с прайдовете. Трябва да се мобилизираме повече. Има още твърде много хомофобия да се заличава. Да беше само проблемът в хомофобията... подобно мислене е пагубно в обществен и личностен план.
- kori
- Постоянно присъствие
- Специалност: журналистика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
в тоя ред на мисли гледахте ли the kids are all right
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Не, но съм гледал Филаделфия. 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- george.merlin
- Драскач
За хомофобията ще видим. :))) За ХЕТЕРОСЕКСУАЛИЗМА, както си го написал, нищо не мога да кажа. За хетеросексуалността обаче мога да кажа много. Сексуалност не се вкоренява, не се създава и не се променя. Идеята, че мога да изкореня сексуалността ти и да я заменя с друга изразява единствено личната ти несигурност. Интересен факт: 90% от приятелите ми са хетеросексуални. Изобщо не се притесняват да са около мен, не се притесняват, че ще им променя сексуалността. ЗАЩОТО ЗНАЯТ КАКВА Е ТЯХНАТА. Знаят че те или са привлечени от противоположния пол, или не са. Категорично не са привлечени от хора от своя пол. Никой не може да промени това. Да твърдиш, че някой може да контролира твоите желания и да ги моделира по неговите собствени, показва не само несигурност в сексуалната ти ориентация, но и несигурност в живота. Никой не управлява ТВОЯ живот, никой не носи отговорността за постъпките ти, освен теб самия.FMI написа:Загубена кауза е това, няма да изкорениш хомофобията никога... Което не пречи с цялата си наглост да тръгнеш да изкореняваш направо хетеросексуализма, нали? А ние не сме тръгнали да изкореняваме хомосексуализма, само казваме да си знаете мястото, а то е при другите извращения...george.merlin написа:леле мале - втрещяващи аргументи прочетох. Има доста работа значи, не само с прайдовете. Трябва да се мобилизираме повече. Има още твърде много хомофобия да се заличава. Да беше само проблемът в хомофобията... подобно мислене е пагубно в обществен и личностен план.
Относно това дали някой е тръгнал да изкоренява нещо, какво мислиш за теорията, че ако редовно пребиваш гей хора (понякога до степен на кома), няма как в даден момент да не започнат да харесват противоположния пол?
- FMI
- Плиний Стари
Мнението е променено от модератор.
Мила
Мила
- george.merlin
- Драскач
Е, Мила, недей така. Исках да му прочета мнението. Едва ли е измислил нови обиди...
- FMI
- Плиний Стари
Нито има стари, нито има нови обиди... Не виждам причина да трие мнението ми... Или поне може да напише изтрито, а не променено... Сега ще го намеря ако седи в кеша на броузера и ще ти го пратя и на теб и на нея на ЛС, като ще го редактира, поне наистина да го редактира, да каже какво я смущава точно, да знам за напред коя необида, се води за обида, защото нали сте нежни душици, тънкообидни и трябва по внимателно да се отнасяме с вас... А в същото време аз нямам право да се защитя и да ти отговоря... Безкрайно непрофесионално от нейна страна е да изтрие само моето мнение, което е отговор на твоите нападки лично към мен... Трябва или да изтрие и двете или да остави и двете... Ако някой е в нарушение тук, то това по-скоро си ти...
П.П. Ако кажа гейска солидарност, това обида ли е? И ако е обида, моля да изтрие само послеписа. Пък аз ще си знам че да наричаш гея такъв е обида, но да наричаш нормалния - нормален не е обида... Обаче на гея не може нормален да кажеш, та как да наричам гейтаците, за да не ги обиждам?! И викаш не си ме докладвал типично по гейски/кифленски... Тя просто е решила да се заяжда с мен от позиция на силата? Което пък е още по непрофесионално, тъйкато ми има зъб още откакто беше обикновен потребител... Всъщност ето точно с такова поведение може да ти изкара боя, както и неяния. С което не заплашвам, хич да не го използва и да не ми извърта думите. Само казвам че точно в такава ситуация и ако тя е на живо и ако човека е по-сприхав... Ако не друго, поне ще обърше един шамар на някой... Но аз както казах в изтрития пост, не съм от тези хора и ако ме нападат с думи, отвръщам само с думи... За да отвърна физически, трябва да ми посегнат също физически. Друг е въпроса че в реална ситуация няма да се стигне въобще до там, просто защото там няма как да ми изтрие мнението
Иначе всички са много смели като се скрият зад монитора 
П.П.П. За съжаление мнението не се пази и няма да можеш да го прочетеш в оригинал, освен нещо гугъл да е кеширал, но за няма и 24 часа едва ли... Но тя утре ще реши да ме накаже на база системно нарушаване на правилата, нищо че до сега няма нито един от изтритите ми от нея постове, който наистина да е нарушавал правилата или добрия тон, доколкото той може да е такъв в контекста на такава тема... Ест. че ще ти кажа че един такъв извратен мозък, може и трябва да се лекува! Защото те и педофилите твърдят че не са виновни... Те видиш ли изпитват една такава истинска, силна и искренна любов като децата... Само дето и аз обичам децата, но нещо не ме възбуждат... Обаче ако ти кажа че е по-добре да се лекуваш, било то педофил или обратен, значи те обиждам, така ли? Или както ми изтриха едно мнение, защото забелязах реално заболяване при друг потребител, пък не изтриха друго в което пак го забелязах, без да го има... То да не си лекар в днешно време, една диагноза не можеш да поставиш без да нарушиш правилата на форум на вуз, в който уж се учи медицина...
П.П. Ако кажа гейска солидарност, това обида ли е? И ако е обида, моля да изтрие само послеписа. Пък аз ще си знам че да наричаш гея такъв е обида, но да наричаш нормалния - нормален не е обида... Обаче на гея не може нормален да кажеш, та как да наричам гейтаците, за да не ги обиждам?! И викаш не си ме докладвал типично по гейски/кифленски... Тя просто е решила да се заяжда с мен от позиция на силата? Което пък е още по непрофесионално, тъйкато ми има зъб още откакто беше обикновен потребител... Всъщност ето точно с такова поведение може да ти изкара боя, както и неяния. С което не заплашвам, хич да не го използва и да не ми извърта думите. Само казвам че точно в такава ситуация и ако тя е на живо и ако човека е по-сприхав... Ако не друго, поне ще обърше един шамар на някой... Но аз както казах в изтрития пост, не съм от тези хора и ако ме нападат с думи, отвръщам само с думи... За да отвърна физически, трябва да ми посегнат също физически. Друг е въпроса че в реална ситуация няма да се стигне въобще до там, просто защото там няма как да ми изтрие мнението
П.П.П. За съжаление мнението не се пази и няма да можеш да го прочетеш в оригинал, освен нещо гугъл да е кеширал, но за няма и 24 часа едва ли... Но тя утре ще реши да ме накаже на база системно нарушаване на правилата, нищо че до сега няма нито един от изтритите ми от нея постове, който наистина да е нарушавал правилата или добрия тон, доколкото той може да е такъв в контекста на такава тема... Ест. че ще ти кажа че един такъв извратен мозък, може и трябва да се лекува! Защото те и педофилите твърдят че не са виновни... Те видиш ли изпитват една такава истинска, силна и искренна любов като децата... Само дето и аз обичам децата, но нещо не ме възбуждат... Обаче ако ти кажа че е по-добре да се лекуваш, било то педофил или обратен, значи те обиждам, така ли? Или както ми изтриха едно мнение, защото забелязах реално заболяване при друг потребител, пък не изтриха друго в което пак го забелязах, без да го има... То да не си лекар в днешно време, една диагноза не можеш да поставиш без да нарушиш правилата на форум на вуз, в който уж се учи медицина...
- george.merlin
- Драскач
Много приказки, много нещо... Видях само две изречения към мен, мисля. Нещо за лечение и педофилия. Ами гей означава, че харесваш индивиди от своя пол, не означава, че харесваш деца. Педофилите харесват деца без значение пола им. При педофилите условието е да са деца, невръсни и т.н.
То по тая логика и ти би могъл да си педофил - нали харесваш индивиди от противоположния пол. Не знам защо приемаш, че педофилията може да се сравнява със сексуалността. Това са различни тематични области.
Лечение: доста стара теория, напълно изпаднала с времето от цялата научна общност, и от ума на здравомислещите хора.
То по тая логика и ти би могъл да си педофил - нали харесваш индивиди от противоположния пол. Не знам защо приемаш, че педофилията може да се сравнява със сексуалността. Това са различни тематични области.
Лечение: доста стара теория, напълно изпаднала с времето от цялата научна общност, и от ума на здравомислещите хора.
- FMI
- Плиний Стари
Точно така! С нищо не съм убидил никого... Следва Мила да понесе съответните санкции! Не може да ми трие всяко мнение в тази тема... Или в която и да е, без причина...
На кратко, те попитах ти защо реши че се съмнявам в хетеросексуалноста си? Не помня някога да съм се съмнявал, даже мъжките хормони са ми малко в повече... И все пак никога не съм пребивал гей, още по малко защото е такъв, по-скоро ако някога въобще съм удрял гей, то е било без да знам че е такъв(това по повод гейовете пребити и изпаднали в кома)... аз въобще не разбирам как може да продължиш да риташ някой, който очевидно вече не е в съзнание... Също така никога не посягам пръв, просто не обичам насилието! Но за сметка на това обикновенно ги свалям с един удар противниците си, така е в моята категория... Ако се сетя друго което Мила е изтрила, ще добавя по-късно... Или освен да започна да си пазя постовете...
И като стана дума за хормони, нали се оправдавате с това че ви били повече женските хормони, значи просто ви трябва една една хормонална терапия, същата като на една лесбийка, която само с хормони си стана баш мъж, само без най-важното
Но твърдеше как и мисленето и коренно се променило, започнала да разбира мъжете, защото вече и тя била такава и започнала още повече да харесва жените...
А никъде не съм казвал че педофила непременно е гей... Но все пак си мислех че педофила може да е хомо, хетеро или би... Или казваш че няма нито един педофил, който да не го интересува пола? От друга страна под определена възраст пол няма, така че може би напълно си прав... Но пък много над тази възраст също се счита за педофилия... Всъщност аз не мога да си представя как ще си легнеш с някоя 17 годишна днес, утре тя ще стане на 18, но понеже си легнал с нея днес, а не утре, могат да те осъдят за педофилия... Но повече ми е интересен случая когато си под 18 и ти, пак ли си педофил? Даже по тази абсурдна логика има вариант да легнеш с по-възрастна от теб и пак да си педофил... Но всичко е много относително... Може на 12-13 вече да не е педофилия, след 15 със сигурност не е, но пък има толкова недоразвити, че и на 20 може да е педофилия, може би заради това на някой места е 21 пълнолетието, а дали нямаше и 24? И все пак каква е връзката... Айде да го кажем така(тежката педофилия - когато те привличат само малки деца...). Едната връзка е че аз не разбирам как може да те привлича дете, също толкова не го разбирам, както не разбирам как може да те привлича същия пол... В този ред на мисли, стават доста сходни извръщения и точно това е общото, че са извръщения... Но до колкото знам педофилията е доста по-сериозно и то по-скоро психическо заболяване или може би е по-правилно да се каже изкривяване, защото гейщината нали уж е по-скоро заболяване, което наистина е много вероятно да подлежи на лечение... Нормалното е да те привличат само достатъчно зрели индивиди от противоположния пол, но зрели не само физически, а и емоционално! В този ред на мисли педофилията е доста по-сериозен проблем, но никъде не съм ги сложил под общ знаменател... Освен че питам ако приемем хомосексуализма, наистина не следва ли да приемем и всички други извръщения, независимо от степента им, а на хомосексуализма също не е малка... Какво естествено има в това да ползваш отвора предназначен за изхвърляне на крайните продукти на храносмилателната система за задоволяване на сексуални нужди? Надявам се в предходното изречение да съм успял да спазя добрия тон и да съм се изразил достатъчно политически коректно, но не знам как ще успея да го направя в следващото... Тъйкато някой за някой жени няма голямо значение какво и къде ще си напъхат, важното е да има нещо... Та, като не им трябват мъже, защо ползват помощни средства силно наподобяващи липсващите им мъжки атрибути? И съответно гейовете защо търсят дупка?
На кратко, те попитах ти защо реши че се съмнявам в хетеросексуалноста си? Не помня някога да съм се съмнявал, даже мъжките хормони са ми малко в повече... И все пак никога не съм пребивал гей, още по малко защото е такъв, по-скоро ако някога въобще съм удрял гей, то е било без да знам че е такъв(това по повод гейовете пребити и изпаднали в кома)... аз въобще не разбирам как може да продължиш да риташ някой, който очевидно вече не е в съзнание... Също така никога не посягам пръв, просто не обичам насилието! Но за сметка на това обикновенно ги свалям с един удар противниците си, така е в моята категория... Ако се сетя друго което Мила е изтрила, ще добавя по-късно... Или освен да започна да си пазя постовете...
И като стана дума за хормони, нали се оправдавате с това че ви били повече женските хормони, значи просто ви трябва една една хормонална терапия, същата като на една лесбийка, която само с хормони си стана баш мъж, само без най-важното
А никъде не съм казвал че педофила непременно е гей... Но все пак си мислех че педофила може да е хомо, хетеро или би... Или казваш че няма нито един педофил, който да не го интересува пола? От друга страна под определена възраст пол няма, така че може би напълно си прав... Но пък много над тази възраст също се счита за педофилия... Всъщност аз не мога да си представя как ще си легнеш с някоя 17 годишна днес, утре тя ще стане на 18, но понеже си легнал с нея днес, а не утре, могат да те осъдят за педофилия... Но повече ми е интересен случая когато си под 18 и ти, пак ли си педофил? Даже по тази абсурдна логика има вариант да легнеш с по-възрастна от теб и пак да си педофил... Но всичко е много относително... Може на 12-13 вече да не е педофилия, след 15 със сигурност не е, но пък има толкова недоразвити, че и на 20 може да е педофилия, може би заради това на някой места е 21 пълнолетието, а дали нямаше и 24? И все пак каква е връзката... Айде да го кажем така(тежката педофилия - когато те привличат само малки деца...). Едната връзка е че аз не разбирам как може да те привлича дете, също толкова не го разбирам, както не разбирам как може да те привлича същия пол... В този ред на мисли, стават доста сходни извръщения и точно това е общото, че са извръщения... Но до колкото знам педофилията е доста по-сериозно и то по-скоро психическо заболяване или може би е по-правилно да се каже изкривяване, защото гейщината нали уж е по-скоро заболяване, което наистина е много вероятно да подлежи на лечение... Нормалното е да те привличат само достатъчно зрели индивиди от противоположния пол, но зрели не само физически, а и емоционално! В този ред на мисли педофилията е доста по-сериозен проблем, но никъде не съм ги сложил под общ знаменател... Освен че питам ако приемем хомосексуализма, наистина не следва ли да приемем и всички други извръщения, независимо от степента им, а на хомосексуализма също не е малка... Какво естествено има в това да ползваш отвора предназначен за изхвърляне на крайните продукти на храносмилателната система за задоволяване на сексуални нужди? Надявам се в предходното изречение да съм успял да спазя добрия тон и да съм се изразил достатъчно политически коректно, но не знам как ще успея да го направя в следващото... Тъйкато някой за някой жени няма голямо значение какво и къде ще си напъхат, важното е да има нещо... Та, като не им трябват мъже, защо ползват помощни средства силно наподобяващи липсващите им мъжки атрибути? И съответно гейовете защо търсят дупка?
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Обратна връзка:
Човеко.. мненията ти са за триене дори и само поради дължината им.. 
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- george.merlin
- Драскач
Брутална логика вадиш в поста си. Убедеността в логиката на твърденията ти пък е вдъхновяваща. Липсват ти редица познания в твърде много области. "Психология" и "Право" са само две от тях.
Относно частта за дупките, лесбийките и мъжките полови органи: сексуалността не се свежда само до половия акт. Неприятно е емоциите между двама души да се свеждат единствено до половият акт. Искрено се надявам за теб любовта да не е само секс. :)
Относно частта за дупките, лесбийките и мъжките полови органи: сексуалността не се свежда само до половия акт. Неприятно е емоциите между двама души да се свеждат единствено до половият акт. Искрено се надявам за теб любовта да не е само секс. :)
- FMI
- Плиний Стари
Който не се е научил да чете когато трябва, сега как му е мъчно... Сигурно като теб разсъждават и повече от 50% от китайците(напълно неграмотната част)FloWersOfEviL написа:Човеко.. мненията ти са за триене дори и само поради дължината им..
george.merlin, Ти отново некоректно отклоняваш темата
Познания в много сфери ми липсват, в това спор няма
Сетих се и за още от изтритите неща: Ти твърдиш че поне 90% от твоите приятели са хетеросексуални, това е хубаво
И обратното, ако имам приятел или познат гей, но не знам това предварително, какво ще се промени когато/ако разбера. Разбира се че нищо... Нито ще го осъдя за нещо, нито ще ни се променят отношенията. Но все пак и него ще посъветвам да се лекува, пък той ако иска... Но еднополовите бракове няма да приема никога, даже аз самият да бях гей, щеше да ме е срам от това и нямаше така нагло и настоятелно да искам нещо което не ми се полага!
И наистина, защо не желаете поне да опитате да се лекувате?
FMI, бих те пратила да се оплачеш на арменския поп, но понеже сме демокрация, ако се чувстваш засегнат, можеш да пишеш на администратора на сайта.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens