2 курс Право (2010-2011)

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
Jack Skull
От дъжд на вятър
Специалност: право
Курс: втори

Re: 2 курс Право (2010-2011)

Мнение от Jack Skull »

ахаха ако вече не си бях подала документите (на 18) и имах дори малка предства за това кой е прав по спора бих съпортнала светлю :) и неговите доказателства.са чак ще се самонакарам да ида до унито и да съм арбитър :mrgreen:
May I eat your eyes?
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

Най-накрая ще се окаже, че гледаме два листа на различни табла и всеки си държи на това, което е видял. И всъщност, твърде вероятно е да има някаква грешка във факултета и на всяко от двете табла (до Отдел Студенти и до Деканата, съответно) да има различна информация. Друга причина да си толкова убеден не виждам :D Аз лично съм сигурен, че в графика, който 3 пъти гледах, няма дата с повече от два курса прависти, които да заверяват успех в рамките на съответния ден.

Както и да е, де - голяма кримка се завърза относно тоз' прословут график :lol:
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
Jack Skull
От дъжд на вятър

Мнение от Jack Skull »

Трее да се разнищи тва :) аз съм за разследване.може да ме наемете за арбитър и да излагате писмено и устно и както можете доказателства.Scorpi мое да помага като по усведомен (и по старши) по темата за което ще получи възнагражедение :wink:
Всъщност ако трее да съм сериозна по темата и да не ви спамвам мисля че хората които са имали интерес от заверяване на успеха одавна са го направили-така че chill :)
May I eat your eyes?
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Мнение от svetlio.varna »

След съвместа експертиза на заинтересованите страни беше установено, че и двамата със Scorpion сме прави :lol:

И все пак - датите за заверка на успеха за 2 курс са (тоест бяха :lol: ) 18, 22, 23 и 24
Facebook
Изображение
FeeRiq
В началото бе словото

Мнение от FeeRiq »

Колеги,може ли някой,който е ходил на упражнение по МПП при ас.Н.Добрев и по ГП при ас.Н.Фети, да каже как са минали и евентуално какво имаме за следващия път по ГП? Благодаря предварително! :)
Аватар
Jack Skull
От дъжд на вятър

Мнение от Jack Skull »

FeeRiq написа:Колеги,може ли някой,който е ходил на упражнение по МПП при ас.Н.Добрев и по ГП при ас.Н.Фети, да каже как са минали и евентуално какво имаме за следващия път по ГП? Благодаря предварително! :)
По МПП следващият път,който се пада,ви е колоквиум на материала взет (на упражн. не на лекция) до сега+ межд.организации Съвета на Европа,ООН и спец. органи към ООН.Колоквиума е за 30 мин.Той каза че ще има както по дълги въпроси така и по кратки.
По ГПП зависи от групата ,но на нас ни дадоха за следващия път да четем видове гражд. норми.А днес се занимавахме с действието на гражд. норми.Каза че ще изпрати казус на имейла на групата.След 8ми дек. ще има колоквиум на следващата дата ,която се пада упражн. :D
May I eat your eyes?
Отминал прах
В началото бе словото

Мнение от Отминал прах »

а ние докъде трябва да сме на упражнения, защото последните три пъти бяха докладите, първи колоквиум и практиката на ЕСПЧ ?
Аватар
Jack Skull
От дъжд на вятър

Мнение от Jack Skull »

взели сме: Източници и субекти на МП,Мирно уреждане на межд.спорове,договорно право и Виенска конвенция за правото на договорите; Всеобща декларация за правата на човека,Конвенция за правата на човека и основните свободи,Статута на межд.съд
May I eat your eyes?
mayflower
В началото бе словото

Мнение от mayflower »

Колеги, някакви дати за изпити имаме ли вече? Интересуват ме по-специално избираемите дисциплини. Благодаря :)
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Мнение от svetlio.varna »

По Парламентарно право и СКП по всяка вероятност ще има изпити в началто на януари - за другото не се знае.
Facebook
Изображение
checho
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от checho »

изпит по парламентарно право - първите три четвъртъка на януари, в часа на съответната лекция
Аватар
Dessy
От дъжд на вятър
Курс: трети

Мнение от Dessy »

По СКП Белов каза, че първата дата за изпита е 6 януари, ще има и втора дата, но не е ясно точно кога.
eventually
В началото бе словото

Мнение от eventually »

Здравейте! Ще може ли някой да ми каже какво взехте в четвъртък по правна психология и вчера по МПП? :)
Аватар
Dessy
От дъжд на вятър
Курс: трети

Мнение от Dessy »

eventually написа:Здравейте! Ще може ли някой да ми каже какво взехте в четвъртък по правна психология и вчера по МПП? :)
По правна психология довършихме материала за съдебните експертизи и взехме психология на разпита :wink:
Аватар
Гуньо Простия
Пишете, о, братя

Мнение от Гуньо Простия »

За колоквиума по МПП-2 поток откъде мога да намеря:
-Виенската конвенция за правото на договорите между държави и международни организации или между международни организации-1986
-Конвенция от 1977 за лицата и преследването срещу тях или нещо такова
?
"Демокрацията трябваше да ни донесе справедливост,но вместо това ни донесе правова държава."
Изображение
Заключено

Обратно към “Други”