просто го знам
Какво ви дразни в хората?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Verka
- Драскач
- Специалност: Право
- Курс: втори
Re: Какво ви дразни в хората?
не знам за колегата, но моето няма да е ходеща пищялка!
просто го знам
просто го знам
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Плейър. Само плейър спасява. И книгаVerka написа:FMI не става въпрос за естествени хора , а за такива , които привличат изкуствено вниманието към себе си
ПП : сетих се именно във връзка с 94 и скорошното ми пътуване с някаква истерична госпо`Ица
В тази връзка, дразнят ме хора, които ме гледат странно, когато си чета, но трябва да призная, че стават все по-малко. Дори наскоро се наложи да убия малко време в някакво заведенийце с чаша жива бира и си извадих книжката - никой не ме изгледа странно или с любопитство
- Boleyn
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: завършил
И аз напоследък пътувам само с плейър,макар да съм на няколко спирки с метрото.Много се дразня на истерични смехове и малоумни разговори.Веднъж ми се наложи да изслушам в подробности сексуалния живот на едната,докато другата издаваше изненадани звуци и вдигаха врява до небето. 

- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Ааа, не! И книгата не вАжи. Все ще се намери някое бабе да се възмути, че четеш. В крайна сметка това да не е библиотека!KeineSonne написа:И книга
Е, питай Мила
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: 3
invisible написа:колега как бихте осмирят вашето дете в подобна ситуация
Ще си направим едно двамата или поне ще си ги възпитаваме заедноVerka написа:не знам за колегата, но моето няма да е ходеща пищялка!
просто го знам
Само трябва да видим кой ще е доброто и кой лошото ченге
Тези с плейърите, само да не са от тези които се чуват, защото има стилове които не желая да ми споделят...
А Мила да не е чела на глас?! Не мога да си представя че някой ще се възмути че си четеш... освен въпросната бабка ако не е искала "тактично" да намекне че трябва да и бъде отстъпено това място, макар че Мила има повече нужда от повечето бабки, та пак не ми се връзва...
П.П. На всичкото отгоре аз пътувам само гратис и винаги трябва да съм нащрек, затова отпадат всички залъгалки като плейъри, книги, игри и т.н. и съм принуден да слухтя и да се оглежда и улавям неволно и най-отвратителните и дразнещи неща, но няма как... Това ми спестява по 50 лева на месец... Даже в метрото прекалено често пътувам гратис, макар че се твърди че не може
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Снобарството и лицемерието
The more you want, the easier you are to exploit
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Днес в препълнения рейс даже без да сядам, се облегнах на 1 джам и си извадих книжката .. до мен един младеж ме погледна, поогледа се, извади и той книжка, а на лицето му се изписа облекчено-удовлетворено изражениеFloWersOfEviL написа:В крайна сметка това да не е библиотека!
- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
- Курс: трети
Това е супер готина идея, между другото. Контрольорите ще са библиотекарите. Ще налагат глоба 10 лв. за забавени книги, а ако не си я платиш ще викат ченгетата и ще ти пишат акт за 100 лв. като междувременно ще се разправят с теб просташки и ще те дърпат за ръкавите.KeineSonne написа:Днес в препълнения рейс даже без да сядам, се облегнах на 1 джам и си извадих книжката .. до мен един младеж ме погледна, поогледа се, извади и той книжка, а на лицето му се изписа облекчено-удовлетворено изражениеFloWersOfEviL написа:В крайна сметка това да не е библиотека!Днес двама, утре цяла библиотека
![]()
![]()
![]()
![]()
Само шофьорът да не вземе и той да зачете някой поетичен цикъл, че ще отиде библиотеката у ряхата
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
- chaplata
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: втори
Непознат номер ми звъни през 5 минути от снощи насам. Навъртял ми е 19 пропуснати обаждания през нощта. Няма да вдигна, няма...
- q.peltekova
- В началото бе словото
- Специалност: Геология
- Disney_World
- От дъжд на вятър
Това, че всички искат да бъдат еднакви 
"Ideas are like rabbits. You get a couple and learn how to handle them, and pretty soon you have a dozen."
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Обратна връзка:
Особено вие жените буквално копирате вида на последната жена, която силно ви е впеатлила. Буквално без изклюение, ма не разбирам що те дразни - то тва си е нормално : РDisney_World написа:Това, че всички искат да бъдат еднакви
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
- Disney_World
- От дъжд на вятър
Има изключения и то много. Какво значи "нормално е"... не не е ! Ако нямаш собствено мнение , а само следваш стадото (защото така е модерно) накрая ставаш...овца!Borisg написа:Особено вие жените буквално копирате вида на последната жена, която силно ви е впеатлила. Буквално без изклюение, ма не разбирам що те дразни - то тва си е нормално : РDisney_World написа:Това, че всички искат да бъдат еднакви
"Ideas are like rabbits. You get a couple and learn how to handle them, and pretty soon you have a dozen."
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Обратна връзка:
бе темата с човешката уникалност направо ми е любима. Сподели кой те ядоса 
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
- Disney_World
- От дъжд на вятър
Давай да поспамиме
Идеята е , че ако се цепиш от фалшивия колектив те гледат все едно си излезнал гол на улицата и това ми прави голямо впечатление дори в университета, където смятах че няма такова нещо