За тарикатщините на мобилните оператори (и не само)

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Аватар
Ivo Penev
Легендарен флуудър
Специалност: право
Обратна връзка:

Re: За тарикатщините на мобилните оператори (и не само)

Мнение от Ivo Penev »

пращат ми 5,56 сметка (което няма как да е), после смс,че фактурта не е актуална,на *88 я ти дадат да си провериш сметката, я не .. сменяли си платформата :lol: :lol: :lol:
memento mori
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Аз пък напоследък страдам сериозно от МТел - през юли бях в чужбина за една седмица: роуминг, ала-бала, ясно. Сметката - доволно висока, което е обяснимо. Необяснимото стана после, когато сметката ми за следващия месец беше също толкова висока, а аз си знам колко плащам по принцип и знам, че би трябвало да е на 1/3 от сумата, която ми искат. Сега чакам следващата и ако и тя е толкова висока, съм решила да си запечатам картата пред нотариус и да я оставя при него за 1 месец. Да видим каква сметка ще получа, тяхната кожа... :twisted: :twisted: :twisted:
Щото ми обясняват, че не можело да се докаже, че не съм говорила. Я да видим дали няма да може да се докаже... :twisted:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
hammermz
В началото бе словото
Специалност: Туризъм
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от hammermz »

Досега съм бил на Глобул и Мтел само, 1вите ме излъгаха така солидно - с над 20 лв :) с някакъв номер, който нито го знаех, нито нищо, и най-странното - разговора бил проведен точно от 5,00 до 5,30 сутринта преди да ме засечат. От 3 години съм на Мтел (лууп по-точно) и досега нямам забележки. Само дето тая профилактика дето продължава вече над 2 седмици ме нерви...
Аватар
Real_Boy
Пишете, о, братя
Специалност: КНИ (р)
Курс: кандидат-студент

Мнение от Real_Boy »

Аз нямам проблем с операторите, просто съм нахален и досаден :D Когато ми бяха отчели един разговор с ЛУУП като нормален МТЕЛ вдигнах скандал и веднага ми приспаднаха от сметката.

На другата карта примерно(Обикновен МТЕЛ- КОМФОРТ 500) имах сметка 0.01лв и реших да вдигна скандал пак, защото разговорите със сем. и приятели са безплатни, а другите са с по-висока цена и тази една стотинка беше излишна. Приспаднаха ми 1 лев следващия месец :D И така, най доволен съм си от ЛУУП :)
Hot as hell, romantic as heaven

Facebook - Bobby Ivanoff
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Някой да сподели, моля, дали е цакан с този план конкретно - http://loop.bg/page.php?p=loop_up2u

Днес във факултета ни даваха безплатно ИСИК карти и към нея ти дават и Лууп, който мисля, че е точно с този абонаментен план, поне сравнявайки цените от "договорчето", което четох. Та се чудя сега дали да я активирам.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Ми те трудно ще те прецакат, въпросът е ти сама да не се прецакаш.

Човек трябва да е внимателен, когато си подбира тарифния план. Защото всеки тарифен план си има едно, максимум 2 неща, с които е изгоден, и всичко останало е прецаквация с идеята да си избият загубите от твоята изгода, ако твоята изгода не съществуваше. В случая ъп2ю е подходящ за хора, които си ползват телефона рядко, предимно за да ги търсят другите. Защото ако не говориш с него, не плащаш месечна такса, не им дължиш нищо. Но ако имаш намерение да говориш по него, ще плащаш, при това солидно.

Затова просто трябва да решиш за какво искаш да използваш този телефон. Лууп имат и други добри тарифни планове и кой каквото и да ми говори, всичко опира до това да се нагодиш спрямо собствените си нужди. Моята месечна сметка например не се качва на 10лв, а си говоря прилично по телефона.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

MidwinterSun написа:Но ако имаш намерение да говориш по него, ще плащаш, при това солидно.
Защо пък солидно, нали колкото изговориш - толкова плащаш :scratch:
Аватар
WeeDichou
Да живей словото

Мнение от WeeDichou »

Лууп е най-добрата тарифа за млади хора...
...особено ако и френдовете са на Лууп
Аз съм на Мега Лууп и съм доволен...
хем евтин нет...хем евтини разговори...хем 5 номера за сем. и приятели...хем безплатни към останалите мрежи...
...и даже не съм получавал фактура от 4 месеца ;)
:JC_spliff:
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Да, обаче я си погледни тарифата и бележката под линия? 1. Разговаряш с всички извън лууп на най-високата възможна цена. Смс, ммс, всичко ти е на най-високата възможна цена. Нямаш семейство и приятели, т.е. преференциални номера. И освен това, когато звъниш към лууп, периодът ти на отчитане не е първоначално 60 секунди и после на всяка секунда (както е по принцип), ами е на 5 минути кръгло. Постоянно.

И да, мега лууп е супер добра оферта, ако повечето ти хора са на мтел и лууп и говориш доста по телефона. Аз се чудех много дали да избера нея или да си остана на моя тарифен план. Може като ми дойде време пак да преподписвам, да мина на мега лууп, ще видим.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Изображение
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

MidwinterSun написа:Да, обаче я си погледни тарифата и бележката под линия? 1. Разговаряш с всички извън лууп на най-високата възможна цена. Смс, ммс, всичко ти е на най-високата възможна цена. Нямаш семейство и приятели, т.е. преференциални номера. И освен това, когато звъниш към лууп, периодът ти на отчитане не е първоначално 60 секунди и после на всяка секунда (както е по принцип), ами е на 5 минути кръгло. Постоянно.
Да, да, всичко това ми е ясно. Имах предвид да говоря само с хора от лууп, тогава си е супер далавера (освен частта с постоянните 5 стотинки, да). За останалите мрежи моята си тарифа е перфектна.
Въпросът ми е, ако иговоря 1.20лв примерно, само толкова ли ще платя наистина?
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Да. Но за да изговориш само 1.20, това означава, че ще говориш малко. See what I mean? :D
Изображение
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Както казах, за да си говоря много имам моя си тарифен план, който 100% бие вашите по далавера :mrgreen:
А луупът искам да ми е само добавка, понеже имам доста познати на лууп.
Е, значи ми се струва добра оферта ^^
Аватар
Real_Boy
Пишете, о, братя

Мнение от Real_Boy »

НАЙ - добрата оферта в момента е МЕГА ЛУУП!

2000 безплатни минути - 5 номера, целият лууп
30 минути към всички
1000 смс-а към М-тел и ЛУУП
100 мб интернет ( 3 месеца)
0.32 стотинки след безплатните минути към всички
0.01 след изразходване на 2000 минути.

Facebook - Bobby Ivanoff
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Хилядата смс-а са най-доброто в схемата. Изобщо, Лууп са почнали да включват безплатни смс-и в тарифите си, което като цяло е добра политика. Но в момента наблюдавам, че моят тарифен план както лятото беше с 2000 безплатни минути, сега е само с 200. И 100 смс-а включени.

Наистина Мега лууп в момента е най-доброто. Да се надяваме, че ще си остане и след края на промоцията, който съвпада с края на годината.
Изображение
Аватар
Real_Boy
Пишете, о, братя

Мнение от Real_Boy »

MidwinterSun написа:Хилядата смс-а са най-доброто в схемата. Изобщо, Лууп са почнали да включват безплатни смс-и в тарифите си, което като цяло е добра политика. Но в момента наблюдавам, че моят тарифен план както лятото беше с 2000 безплатни минути, сега е само с 200. И 100 смс-а включени.

Наистина Мега лууп в момента е най-доброто. Да се надяваме, че ще си остане и след края на промоцията, който съвпада с края на годината.

дам, ти явно си на PLAY LOOP. А и там има 100 смс-а май за 3 или 6 месеца само, докато на МЕГА са за целия период на договора. Това е якото.

Facebook - Bobby Ivanoff
Публикувай отговор

Обратно към “Мнения”