Тия неща в нашата мила родна земя са достатъчно често явление,за да си заслужава да си хабим нервите излишно.Morning Star написа:По думите на Silenoz изобщо не е ставало и дума за тяхно участие в България, а онези пикльовци ги обявиха в списъка като "дали съгласие да участват" - дрън дрън! Ако има нещо, което да мразя много, то това е да ме лъжат на дребно...
Monsters of rock 2006 - Каварна (от 07.03.2006 г.)

故失道而后德 ,失德而后仁 , 失仁而后义 , 失义而后礼 。
- Morning Star
- От дъжд на вятър
И да се оставим да ни лъжат все едно нищо не е станало..Psyche написа:Тия неща в нашата мила родна земя са достатъчно често явление,за да си заслужава да си хабим нервите излишно.Morning Star написа:По думите на Silenoz изобщо не е ставало и дума за тяхно участие в България, а онези пикльовци ги обявиха в списъка като "дали съгласие да участват" - дрън дрън! Ако има нещо, което да мразя много, то това е да ме лъжат на дребно...
^Не става въпрос да си мълчим и не съм казвала такова нещо-има си хладнокръвен и подходящ начин да накажем всички гадни спекуланти-пишеш на мениджмънта на официалния сайт на съответната група ,обясняваш,пращаш линкове (абе доказателства за злоупотребата)-и оттам пичовете си поемат нещата. 

- fANTONa
- В началото бе словото
не мисля че групата ще тръгне да разследва такива прояви , но както и да е ... все пак важно е какъв е списъка сега , а не какъв е бил в началото , не е ли така .... пък и "началото" беше много отдавна , та каквото и да са обявили, на дали е имало смисъл да се надяваме че ще стане ....
квото има сега ... тва е ...
квото има сега ... тва е ...
- deadriver
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
eee
Какво сте се заяли с това кой ще идва и кой не? Аз например слушам метъл от скоро и постоянно откривам нови групи които ми харесват... вие от този списък всичко ли сте слушали? Защото едно 90 процента на мен са ми terra inkognita и ми се искаше да ида заради самото изживяване, защото е веднъж... не усещате ли, че сте щастливци само поради факта, че подобно нещо се случва тук и имате възможност да отидете? На мен ми остава само да ближа рани, че няма да съм тук!
Re: eee
Чак 90 % не ,но има доста банди,които са си баш тера инкогнита...не само за тебdeadriver написа:.. вие от този списък всичко ли сте слушали? Защото едно 90 процента на мен са ми terra inkognita !

- fANTONa
- В началото бе словото
Re: eee
и аз съм така , почти 90 % не съм ги чувал , и ще ида за изживяването и защото е в Бг и е на по-достъпни цени в сравнение с другите подобни фестивали.... пък и почивката (ако може така да се нарече) си е бива .... само въпроса "кога да се спи" трябва да се доуточниdeadriver написа:Какво сте се заяли с това кой ще идва и кой не? Аз например слушам метъл от скоро и постоянно откривам нови групи които ми харесват... вие от този списък всичко ли сте слушали? Защото едно 90 процента на мен са ми terra inkognita и ми се искаше да ида заради самото изживяване, защото е веднъж... не усещате ли, че сте щастливци само поради факта, че подобно нещо се случва тук и имате възможност да отидете? На мен ми остава само да ближа рани, че няма да съм тук!
- l0vEhaTetRaGeDy
- Пишете, о, братя
- Специалност: История
- Обратна връзка: