школата на мвр

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Дисциплината въобще не ме притеснява,нито прословутата на моменти малоумна полицейщина....и аз говоря как стоят нещата по принцип,не за себе си в частност :!:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Анастасия
От дъжд на вятър

Мнение от Анастасия »

еми значи сме на едно мнение :wink:
Аватар
ViN_DieSeL
От дъжд на вятър

Мнение от ViN_DieSeL »

дисциплина? Не плашете ку4ето с кокал :P :P 8) 8) :!: :!: :!: :!:
"Ако спе4еля,пе4еля за цял народ,ако загубя,губя само мене си..."
Vinchentzo
В началото бе словото

Мнение от Vinchentzo »

а
Последно промяна от Vinchentzo на 19 Юни 2006, 16:34, променено общо 1 път.
Животът е болест,която се предава по полов път и е с 100% смъртен изход:)
Vinchentzo
В началото бе словото

Мнение от Vinchentzo »

Искам да помоля тези,които имат отрицателно мнение за ВИПОНД,да си го запазят за себе си,защото тази година бях на изпитите и знам как е.Искам просто да ви кажа,че не е така както някои го представят.Първо е медицинския,ако сте си здрави,няма какво да се притеснявате,но продто не се правете на гъзари,че ще ви преебат още там.Едно момче нещо се правеше на отворко и го изкараха,че е със спукано тъпанче,без нищо да му има,но отворковците никъде не ги харесват.На физическия тест няма какво да те преметнат,ако си покриеш нормативите,те пускат.А пък и от тази година,физическия не е никакъв проблем,тъй като го направиха на точки и трябва да събереш минумум 30 точки,за да го минеш,а максимума е 50(сами си направете сметка:).А за психото е малко по сложно,тъй като не ти казват колко време имаш за тестовете.Първо ни дадоха един IQ тест за 90минути (но разбира се не ни казаха колко време имаме за решаването му),който съдържаше 200 въпроса,след това имахме 20 минути почивка и още 567 за около 90 минути.После които е на "кантар",от IQ теста,го прщат на психолог и там вече е гадното.Мен лично ,ме пратиха и да ви кажа честно не е много приятно,но съм доволен,защото ме пуснаха да мина по нататък.Задават ти какви ли не въпроси и сравняват дали ще отговорите еднакво,както при тези от 2-ия тест (567).Уловката е,че там един и същи въпрос е зададен няколко пъти, но по различен начин и ако сте отговороли различно-ЛОШО ВИ СЕ ПИШЕ.А иначе ще ви разпитват за семеиството,къде сте израсли и най-вече причините да кандидатсвате във ВИПОНД.Успех на всички които имат желание да учат там,а за тези които знаят,че нямат възможностите да ги приемат или са ги късали вече,да не хулят Академията,а да намерят причината в себе си :)
Животът е болест,която се предава по полов път и е с 100% смъртен изход:)
Аватар
ViN_DieSeL
От дъжд на вятър

Мнение от ViN_DieSeL »

евала!Ето един човек които знае какво е ВИПОНД и знае,че всичките приказки,че те касат еи така защото не си техен човек са пълни глупости !!!
"Ако спе4еля,пе4еля за цял народ,ако загубя,губя само мене си..."
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

една приятелка, която е била и е минала каза, че на психото са скъсали страшно много хора :roll:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”