Стипендии (2010-2011)
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Ghostbuster
- В началото бе словото
Re: Стипендии (2010-2011)
Утре също могат да се подават молби нали така?
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да, срокът е до 24и.

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- ceco_sim
- В началото бе словото
- Специалност: АМГ
- Курс: трети
Искам да споделя несгодите си и да питам къде точно да подам официално оплакване по въпроса. Днес подавам си молбата и ми казват, че не съм си сметнал правилно бала. Оказва се, че ТРИМА преподаватели от ФзФ и ПедФ не са ми подали протоколите (сам съм на изпитите, и не защото съм се явявал на поправка, а защото съм единствен в даденото направление) и по този начин не ми се признават оценките, които съм вписал в молбата си. Имената на въпросните преподаватели не споменавам, но като подам оплакването си ще ги спомена
Това аз смятам за престъпна немърливост. Съответно се свързах с преподавателите (с едната госпожа ще се видя утре, защото била заета...), в отдел студенти ми разпечатаха нови протоколи (слава богу без да плащам) и ми бяха нанесени оценките в системата... Такова нещо не съм очаквал и съм много разочарован!!! В крайна сметка преподавателите ме гледат накриво, защото съм искал да си внесат оценките в протоколите и да ги занесат в отдел студенти...
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
О, и аз бях така - обаче с 5 протокола...
Издирих си преподавателите, последната днес на късмет я хванах.
Иначе отиваш при ръководителя на катедрата с протоколите, ако не си намериш преподавателите и той ти ги нанася от книжката. Тъй като утре май е крайният срок - директно при ръководителя на катедрата, ако не хванеш всички преподаватели.
Друг вариант е направо да отидеш до Декана и да се разправяте - ако ръководителя на катедрата откаже да ти внесе оценките в протоколите.... Аз бях на ръба днес ако пак не бях видяла въпросната преподавателка:) За щастие се появи, иначе бях набрала ужасно много гняв в себе си и бях готова днес за разправии... Ама се размина
Иначе цяла седмица преследвам преподаватели... Две оценки също така ми се губят, защото просто няма протоколи... абе супер смотана работа, обаче нямах време да се разправям чак толкова...
Издирих си преподавателите, последната днес на късмет я хванах.
Иначе отиваш при ръководителя на катедрата с протоколите, ако не си намериш преподавателите и той ти ги нанася от книжката. Тъй като утре май е крайният срок - директно при ръководителя на катедрата, ако не хванеш всички преподаватели.
Друг вариант е направо да отидеш до Декана и да се разправяте - ако ръководителя на катедрата откаже да ти внесе оценките в протоколите.... Аз бях на ръба днес ако пак не бях видяла въпросната преподавателка:) За щастие се появи, иначе бях набрала ужасно много гняв в себе си и бях готова днес за разправии... Ама се размина

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
IBAN-ът, който оставих в молбата си, е на сметка в Eкспрессбанк. Ще ми удържат ли от стипендията за превода в банка, различна от ПИБ?
- Ghostbuster
- В началото бе словото
Би трябвало, според мен - щом СУ работи със ПИБ** парите трябва да пристигнат там и след това да бъдат трансферирани към другата банка, което по принцип се таксува...
Аз искам да питам някой знае ли кога горе долу ще излизат класиранията?
Аз искам да питам някой знае ли кога горе долу ще излизат класиранията?
Последно промяна от Ghostbuster на 24 Ное 2010, 21:12, променено общо 1 път.
- _sonrisa_
- Флъдзила
Kaква СИ банк сега
Нали е с ПИБ.. или поне беше
- Ghostbuster
- В началото бе словото
Опа да сори, до преди малко попълвах някви шитни към сибанк и затова писах нея, ПИБ е , извинявам се 
Колеги, от тази година е премахнат монополът на ПИБ и всеки може да посочи сметка, в която и да е банка. При разплащането не би следвало да бъдат уддържани суми за превод към сметките, които не са към ПИБ.
Класирането ще излезе до края на месеца на сайта на Университета и на сайта на Студентски съвет.
Класирането ще излезе до края на месеца на сайта на Университета и на сайта на Студентски съвет.
-
restrected
- В началото бе словото
- Специалност: FMI
- Курс: семестриално завършил
Въпреки, че аз лично съм си фен на ПИБ, одобрявам премахването на монополното положение.
- _sonrisa_
- Флъдзила
Дам, и аз така
Но пък пак си посочих сметката в ПИБ 
Кога излиза класирането за стипендиите, някой знае ли? Кога ще се изплати за първите месеци, дали тази година университетът ще спази традицията и ще изплати стипендиите на 8 - ми декември ? 
и мен ме интересува този въпрос.За колко месеца се изплащат стипендиите?От началото на семестъра ли е или от Декември?
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
1) На мен ми казаха, че ще ги преведат със сигурност преди 8ми
2) от началото на семестъра, т.е ще преведат 2 или 3 стипендии накуп
2) от началото на семестъра, т.е ще преведат 2 или 3 стипендии накуп
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- Bushmen
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Някакви новини относно стипендиите? Някой беше споменал, че щели да излязат класиранията до края на месеца. Не че много много го вярвам, но ето краят на месеца дойде : )