Как би...

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
Ангел
Летящите Пръсти
Специалност: Право
Курс: пети

Re: Как би...

Мнение от Ангел »

Според това, дали има предвид външния ми вид, или личността ми:
1. Бих го посъветвал да отиде на очен лекар
2. Бих го посъветвал да отиде на психолог/психиатър
Отбележка - не важат за Нея
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Как би се разпоредил с работещо портативно устройство за студен термоядрен синтез, което току-що си изобретил? :alien:
Животът е твърде кратък, за да си позволяваш да го разхищаваш в неща, които не ти носят удоволствие.
PRIME_BBCODE_SPOILER_SHOW PRIME_BBCODE_SPOILER: Offspring
Running down a spiral
with the light of better men,
shouting: "PROGRESS IS SURVIVAL!",
take one last look and see me...
„Пий повече!“ „НЕ МИ Е ДОБРЕ.“ „Този ПЕТЪК няма да свърши!“
ФАРА!!!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Честно ли? Ще кажа: "Упс!" и ще гледам да се покрия, щото идея си нямам какво да го правя и също защото съм го изобретила ужасно случайно (като в оня виц, дето завършваше с това, че учителят по химия по време на лабораторно упражение пише двойка на Иванчо, като вижда какъв разтвор е получил и после казва: "Деца, залегнете!").

Как би постъпил, ако можеше да си невидим за едно денонощие?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Невидима за едно денонощие, казваш? На първо време, щях да светна майка ми, че излизам и да не ме чака до следващата вечер. Така де, за да няма нервни пристъпи. След това щях да си избера няколко души, които са ми интересни, а пък които не познавам добре. И да ги следвам за няколко часа през деня - да видя какво правят, къде прекарват времето си, какво ядат, с кого се виждат, как си прекарват вечерта вкъщи, с кого говорят по телефона и с кого се карат, дали се смеят пред скайп и прочее глупости.

И вдъхновена от горния въпрос, как би реагирал и какво би правил, ако за една седмица (да сме по-щедри :mrgreen: ) можеш да станеш най-привлекателния човек на планетата? Красив, харизматичен, богат и прочее. За какво би използвал това време?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Ужасявам се от собствения си отговор, така че май няма да го споделя публично. Ботъм лайн е, че след тази 1 седмица вероятно ще се депресирам и/или ще се намразя, тъй че - не, благодаря. :)

Как би реагирал/а, ако примерно двама души от противоположния пол имат интерес към теб, ама на тебе нещо не ти трепва, така да се каже. И за да объркаме нещата повече, има трети, който те интересува, но с нея/него нещата са се закучили?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Ангел
Летящите Пръсти

Мнение от Ангел »

Пф... Право, куме, у очи (с подходящите думи, разбира се) и продължавам да си дълбая като ручейче през планина - все някога и отнякъде ще мина отвъд ;-) Ама точно аз да го видя тоя въпрос, значи... :lol:

Каква линия на поведение би установил/а, ако много си харесваш някоя дружка, пък тя само се дърпа и те нарежда, държейки те в графа "познати"? :mrgreen:
Животът е твърде кратък, за да си позволяваш да го разхищаваш в неща, които не ти носят удоволствие.
Running down a spiral
ФАРА!!!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Ами ще допусна, че просто няма интерес към мен (със следните вариации: "ама че задник", "тоя не ме заслужава", "явно просто сме много различни/не сме един за друг/няма да се разберем" или "еми... не било писано"). И ще продължа нататък. Има достатъчно риба в морето, не бих си губила времето.

Разбира се, ако съм 100% убедена, че става дума за прекрасен човек, който ме заслужава и прочее - бих продължила да опитвам тъпо и упорито (been there, done that, it worked). Но щом го има и факторът "нареждане", особено ако не е еднократно и инцидентно, значи вероятно няма смисъл да се тормозя. Той губи. :mrgreen:

Как би реагирал, ако най-близкият ти колега преписва, а преподавателят те набеди, че пищовът е бил твой? И, съответно, колегата ти си замълчи?
В края на ноември
Аватар
darky
Пишеща машина
Специалност: НУПЧЕ
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от darky »

Показвам разликата в почерка?!
И изритвам тоя човек от живота ми :р

как би реагирал/а ако си постоянен свидетел на грандоманията на една твоя приятелка :Д
Изображение
Аватар
Lithium
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от Lithium »

лелеле къде съм го написала.Грешната тема :oops:
Последно промяна от Lithium на 20 Ное 2010, 12:51, променено общо 1 път.
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand

Rock out!
Rock out!
Rock out!
Аватар
Ангел
Летящите Пръсти

Мнение от Ангел »

Интересен отговор и готин въпрос :lol:
С повече табаско...

Как би завършил/а форумния роман? :mrgreen:
Running down a spiral
ФАРА!!!
Аватар
darky
Пишеща машина
Специалност: НУПЧЕ
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от darky »

"накрая всички се поливали в басейн с майонеза до края на дните си.. "

най-якия атрибут, който си си купувал/а? :Р
Изображение
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

нещо сбърка темата май
Форумния роман бих го завършил с "ДИ ЕНД"

как би реагирало ако твоя идол (или некой на когото си голям фен) ти потропа на вратата и помоли за малко сол?
The more you want, the easier you are to exploit
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Чакай да се сетя за кого би могло да иде реч. Ахам, сетих се. Ето кой ще ми иска сол: http://www.youtube.com/watch?v=he8sOARahFs :lol:
1. Ще облещя еееееей такива очи поради простата причина, че явно норвежкият ми вече е достатъчно добър, та мога да го разбера кво ми плещи насреща.
2. Ще се запитам къде, по дяволите, е солта у нас (понеже знам, че майка ми купува, ама аз не употребявам и не я знам къде стои).
3. Ще го поканя да влезе, докато тършувам.
4. Накрая вероятно ще му дам захар.
5. Ще го изпратя, без да се разделям с овчия поглед.
6. Ще се сритам мислено, задето съм се държала толкова тъпо.
7. Ще подготвя бърз план за осъществяване на трайни добросъседски взаимоотношения, като намеря солта и отида да му се извиня за неволната грешка. По това време се надявам вече да съм фокусирала правилно и да не гледам като бита болонка.

Уточнение: ако говорим за "идол" без значение от епохата, вероятно ще си припадна кротко, ако видя "баш-идола си", защото е мъртъв от 43 години. И после много ще ме е яд, че съм изпуснала шанса да си полафим.

Как би реагирал, ако чакаш някого (примерно на Попа) и някакъв клошар дойде и опита да те заговори?
В края на ноември
capmaster
Да живей словото
Специалност: Молекулярна Биология ... ай хоуп
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Мнение от capmaster »

пълен игнор към тези хорица, променям си мястото , така че да имам пряка видимост към указаната точка на ранде ву и продължавам да кибича....

Как би постъпил/а в случай когато си харесаш (ама много) някое момиче/момче и то ти спомене, че заради това, че трудно се доверява не иска д има връзки и тем подобни?
Who loses his integrity , he loses his freedom...and his life as well
Аватар
Real_Boy
Пишете, о, братя
Специалност: КНИ (р)
Курс: кандидат-студент

Мнение от Real_Boy »

capmaster написа:пълен игнор към тези хорица, променям си мястото , така че да имам пряка видимост към указаната точка на ранде ву и продължавам да кибича....

Как би постъпил/а в случай когато си харесаш (ама много) някое момиче/момче и то ти спомене, че заради това, че трудно се доверява не иска д има връзки и тем подобни?

Ще си затвърдя мнението, че хората ги е страх от риск, чувства и емоции.

Какво ще направиш ако преминавайки по пешеходна пътека една кола почти не те удря и спира на буквално сантиметри от теб?
Hot as hell, romantic as heaven

Facebook - Bobby Ivanoff
Аватар
Lithium
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от Lithium »

Бой по капака,докато не се вдлъбне,после по стъклото,джантите,бронята.Най-накрая бой по тоя малоумник,дето за малко да ме прегази.

Как би постъпил ако един ден се събудиш и видиш в кухнята Бойко Борисов
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand

Rock out!
Rock out!
Rock out!
Публикувай отговор

Обратно към “СПАМ”