[КСК 2011] Математика

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Курс: втори
Обратна връзка:

Re: [КСК 2011] Математика

Мнение от The_Soldier »

Обратното също е вярно, ако не си сериозна и уроците не помагат...
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Факт.
Но за доста хора оказват стимулиращо влияние, особено като знаеш, че даваш пари за това нещо.
Изображение
Аватар
GBog
Драскач

Мнение от GBog »

GBog написа:Един приятел се кани да се записва на курсове/уроци в София, но не е запознат кои са действителните добри спецове тук. Затова по-запознатите с материята ще направят голяма услуга, ако дадат някакви предложения :)

Стига бе, никой ли не е в състояние да даде предложения? Хайде дайте едно рамо на конкуренцията де :mrgreen:

П.П. Може и на ЛС
1968 - 1999 - 2008 - ?
Аватар
iprodanov
Пишете, о, братя
Специалност: КН у ФМИ

Мнение от iprodanov »

Колеги, дайте шот с минималните балове от съответните класирания, щото сайта на СУ е up-to-date както винаги. :)
Аватар
rallie
Пишете, о, братя
Специалност: Business Administration
Курс: трети

Мнение от rallie »

Като гледам в сайта,все още няма .. което е много странно :lol: ама има тема във форума ,в която ги имаше :wink: :)
Аватар
Mackle
Пишете, о, братя
Специалност: Право
Курс: трети

Мнение от Mackle »

Вижте тук за минималните балове от миналата година. :D
champion
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от champion »

Ще може ли някой да ми каже какви са критериите за оценяване на изпита по математика. Разбрах, че за всяка задача се дават максимално 4 точки, но друга информация не можах да намеря. Ще съм благодарен, ако някой напише коя част от решението на задача с колко точки се оценява ( примерно писане на допустими стойности, намиране на верния отговор). Когато решавам задачи в училище имам навика да пропускам някои неща и не искам това да ми изиграе лоша шега!
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

еми те са различни всяка година няма как да ти се каже преди да са дали задачите
задължителните които се сещам на прима виста са ДО .. дадено / да се докаже .. и отг :roll:
Изображение
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от morfei »

10 задачи, по 4 точки на задача. 1 точка = 10 стотни. Оценката е до стотната. Понеже точките за всички задачи са равностойни почвай от първата наред.
Компютърни науки 1 курс
Eddie
В началото бе словото

Мнение от Eddie »

Здравейте,

Тъй като гледам има доста питащи да се ходи ли на частни уроци или на курса към ФМИ реших и аз да дам малко акъл как да се готви човек за изпитите.

Хубаво е да изрешите примерните теми, давани миналите години, а даже и в списание Математика има също доста теми, ако можете да се доберете до тях. Даже ако имате време ги изрешавайте по няколко пъти. Частен учител, според мен, ви е нужен само ако чувствате, че имате доста материал да си припомните или наваксате. Аз лично ходех на уроци няколко месеца, ама по едно време учителката не можеше да решава задачите за които я питам и прекъснах. На ден отделях между 3 и 6, а даже и повече часове за решаване на задачи и изкарах доста прилични оценки.

Моя личен съвет е да се стремите към възможно най-висока оценка. То се видя, че баловете доста паднаха и едва ли ще имате проблем да влезете дори и в Компютърни науки, но ако нямате стабилна основа по математика, после бая зор ще си видите.
edrenchev
В началото бе словото

Мнение от edrenchev »

Здравейте. Аз ходя на курса по математика в ФМИ. Тази събота и неделя ми са последните, а следващата неделя ще ни дават пробен изпит. Така за уроците общо вземо съм доволен. Преподават ми две госпожи: гл. ас. Димитрина Ставрова(алгебра) и мат. Таня Тонова(планиметрия и стериометрия). Искам да кажа, че почти задачите са подобни както в този сборник http://www.books.bg/books/37/115705.html . Дано съм бил полезен.
edrenchev
В началото бе словото

Мнение от edrenchev »

Здравейте. Искам да попитам дали е вярно, че тази кандидатстудентска кампания 2011-2012 ще има само две изпитни сесии(април и юни) т.е. изпита през януари отпада.
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

Това не съм го чувал, източник?
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
edrenchev
В началото бе словото

Мнение от edrenchev »

Ми някой от курса по математика в ФМИ попита преподаватела и каза, че може и да няма изпити през януари, но май още не са го одобрили това в СУ.
ImUrNightMare
В началото бе словото

Мнение от ImUrNightMare »

Значи, първо да започна с това че единствената причина, поради която някой трябва да си дава парите за уроци може да е некадърен учител в училище. Тоест ако учителят ви в училище горе долу става няма смисъл да си давате парите излишно - разчитайте на него да ви поясни това, което ви е неясно.
2-ро : Не съм от София и черпя информация за изпитите единствено от сайта. Мога ли да разчитам със сигурност, че датите за подаване на документи ще бъдат обявени на време, или ще е нужно да занимавам роднини от София да следят. Доста ме е страх да не изпусна някоя дата :).
3-то : Ако може всеки, който отнякъде има пробни теми по математика за софийския (нямам предвид такива които са се падали предишни години, а неизтегляни теми или теми от списания) да ги сподели тука. Може по най-елементарния начин само да снима листа с телефона и да постне снимката с условията и решенията . Ако има тема за такива работи се извинявам и ако може някой да ме насочи :D .
4-то : има ли специална тема , в която мога примерно да постна задача, която не съм могъл да реша или да помогна на някой друг за задача. И мога ли да използвам тази тема за това. Знам, че ме е мързел да разгледам другите теми, но нищо няма да коства на някой по-запознат с форума да ми отговори :) . Мерси предварително

П.П.: не си мислете от ника, че съм идиот , просто всичко беше заето :) :)
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”