Стипендии (2010-2011)
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- ceco_sim
- В началото бе словото
- Специалност: АМГ
- Курс: трети
Re: Стипендии (2010-2011)
От ФзФ съм и документите трябва да си ги подам в СС на химическия.
СС ИМА ЛИ ПРАВО ДА РАБОТИ С ЛИЧНИ ДАННИ ПО ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ???
този въпрос ме притеснява много, защото ЕГН не е като фак. номер и има голяма значение, за да не тръгне някой да злоопотребява с това
СС ИМА ЛИ ПРАВО ДА РАБОТИ С ЛИЧНИ ДАННИ ПО ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ???
този въпрос ме притеснява много, защото ЕГН не е като фак. номер и има голяма значение, за да не тръгне някой да злоопотребява с това
- moya_millost
- В началото бе словото
- Специалност: Публична администрация
- Адрес в галерията на СУ: moya_millost
Ще се опитам да отговоря на последните въпроси:
- flamingone и svetlio.varna, има такава декларация, но никой не те задължава да се подпишеш.
- Kuln, да, в Информационно-рекламният център се подават, не за всички факултети, просто там е Комисията по стипендиите.
- Йовков, доколкото знам не. Не ми звучи логично, но ще погледна.
- ceco_sim, факултетите от Лозенец подават в стаята на ФСС на Химическия. И Комисията по стипендиите има право да работи с тези данни, тя е назначена със заповед на Ректора.
- flamingone и svetlio.varna, има такава декларация, но никой не те задължава да се подпишеш.
- Kuln, да, в Информационно-рекламният център се подават, не за всички факултети, просто там е Комисията по стипендиите.
- Йовков, доколкото знам не. Не ми звучи логично, но ще погледна.
- ceco_sim, факултетите от Лозенец подават в стаята на ФСС на Химическия. И Комисията по стипендиите има право да работи с тези данни, тя е назначена със заповед на Ректора.
Публична админстрация, 3 курс 
Академически съвет на СУ: април 2011 - октомври 2011
Студентски съвет на СУ - мандат 2009 - 2011
ФСС на ФФ - мандат 2011 - 2013
ФСС на ФФ - мандат 2009 - 2011
Академически съвет на СУ: април 2011 - октомври 2011
Студентски съвет на СУ - мандат 2009 - 2011
ФСС на ФФ - мандат 2011 - 2013
ФСС на ФФ - мандат 2009 - 2011
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Да, можеш - в отдел Студенти не го спазват много много тоя график, спокойноZahariev написа:Ок, разбрах, че денят за подаване на молби бил Вторник ?!?
Мога ли да подам молба утре (петък) или днес, след като явно съм си изпуснал деня поради незнание ?
Само за едната - социалната в случаяЙовков написа:Мога ли да кандидатствам едновременно за стипендия по успех с коефициент и социална стипендия,? Страх ме е, че с оценка 5,30 няма да стигна да взимам стипендия, а за социалната може евентуално да ме одобрят.
- elektra_
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Здравейте! За социалните стипендии - последно в паричен салон ли се подават молбите ( за ЮФ) и за тях срокът също ли е до 24?
Право, 1-ви поток, 4-та група
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Мерси._sonrisa_ написа:Да, можеш - в отдел Студенти не го спазват много много тоя график, спокойноZahariev написа:Ок, разбрах, че денят за подаване на молби бил Вторник ?!?
Мога ли да подам молба утре (петък) или днес, след като явно съм си изпуснал деня поради незнание ?
The names of the future are stamping of impatience.
- Dessy
- От дъжд на вятър
Да, в Паричен салон до 24.elektra_ написа:Здравейте! За социалните стипендии - последно в паричен салон ли се подават молбите ( за ЮФ) и за тях срокът също ли е до 24?
- Гуньо Простия
- Пишете, о, братя
Когато си изчислявах успеха,сметнах средноаритметично между успеха от единия и успеха от другия семестър,но в отдел "Студенти" ми го изчислиха като средноаритметично от всички оценки,получени през двата семестъра.Така успехът ми намаля с една стотна.Това нов начин за изчисляване ли е или винаги се е процедирало така?
"Демокрацията трябваше да ни донесе справедливост,но вместо това ни донесе правова държава."

-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
-
flamingone
- От дъжд на вятър
- Специалност: СУ-МО :D
- Курс: втори
В твоя метод математически има по-малко точност - има две закръглявания, а при техния - едно (ако има закръгляване въобще) -> примерно по твоя начин: 4,666(6) от първи семестър и 5,666(6) от втори семестър и двете се закръгляват съответно на 4,67 и 5, 67. Средноаритметичното на двете е (4,67+5,67):2= 5,17 среден успехГуньо Простия написа:Когато си изчислявах успеха,сметнах средноаритметично между успеха от единия и успеха от другия семестър,но в отдел "Студенти" ми го изчислиха като средноаритметично от всички оценки,получени през двата семестъра.Така успехът ми намаля с една стотна.Това нов начин за изчисляване ли е или винаги се е процедирало така?
По-верният начин е да събереш всички оценки и да ги разделиш на броя им. В примера ни 4,666666 се получава като общ сбор на оценки 28 при 6 предмета, а 5,66666 - като общ сбор 17 от 3 предмета: (28+17) :9=45:9 = 5,00
Дерзай
- Гуньо Простия
- Пишете, о, братя
Математиката е демонична наука.flamingone написа:
В твоя метод математически има по-малко точност - има две закръглявания, а при техния - едно (ако има закръгляване въобще) -> примерно по твоя начин: 4,666(6) от първи семестър и 5,666(6) от втори семестър и двете се закръгляват съответно на 4,67 и 5, 67. Средноаритметичното на двете е (4,67+5,67):2= 5,17 среден успех
По-верният начин е да събереш всички оценки и да ги разделиш на броя им. В примера ни 4,666666 се получава като общ сбор на оценки 28 при 6 предмета, а 5,66666 - като общ сбор 17 от 3 предмета: (28+17) :9=45:9 = 5,00
Дерзай
"Демокрацията трябваше да ни донесе справедливост,но вместо това ни донесе правова държава."

Но аз във вторник подадох молба за стипендия по успех,_sonrisa_ написа:Само за едната - социалната в случаяЙовков написа:Мога ли да кандидатствам едновременно за стипендия по успех с коефициент и социална стипендия,? Страх ме е, че с оценка 5,30 няма да стигна да взимам стипендия, а за социалната може евентуално да ме одобрят.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Не можеш да получаваш и двете, но никъде не е казано, че не можеш да кандидатстваш и за двете. btw аз мислех, че това става с една и съща молба по едно и също време...
ти защо само по успех си подал?
- _sonrisa_
- Флъдзила
април - септември

А кога очаквате горе-долу да е готово класирането?