ся тая дето е пускала сърчица да не се ослушва ми да се захваща за работа
че момчето депресирано
че момчето депресирано The_Viper написа:Успях да седна, въпреки че 280 се пукаше по шефовете!

Да не ти пипа гаджето?Boleyn написа:Току-що заплаших шестокласничкаЗвучи ужасно абсурдно,но пък беше наложително
По-лошо - закача сестра миfak написа:Да не ти пипа гаджето?Boleyn написа:Току-що заплаших шестокласничкаЗвучи ужасно абсурдно,но пък беше наложително
![]()

Ми то за кво ти е, като си имаш фором..fak написа:ако визираш моя пост, то... един епизод не съм гледала...
нещо повече - 5 минути не съм
Аз съм последния човек тук, който има право да прави забележки за правописа и то точно на о/у, но все пак мисля че още по-трагични случаи като теб са ми го причинили... Кажи ми как може да напишеш форОм, когато където и да се намираш във форума, поне на 5 места го пише правилно и то пред очите ти, както и докато пускаш поста горе при брадатия чичко, така и в самия адрес... и въобще... до сега не вярвах че съм способен да се възмутя от нечия неграмотност, но Кристо може всичко, макар в случая да не съм възмутен точно от неграмотността сама по себе си...Kristo написа:Ми то за кво ти е, като си имаш фором..fak написа:ако визираш моя пост, то... един епизод не съм гледала...
нещо повече - 5 минути не съм
FMI написа:Аз съм последния човек тук, който има право да прави забележки за правописа
чоооооовеееккккккк! сЕдни си на д-то!FMI написа:добре, имам една грешка, "последният" - и това ми е причинено от такива като Кристо - но форОм просто избива рибата...
П.П. няма да я поправям за да може да я цитирате, когато искате да се заядете за моя правопис