16-ТИ НОЕМВРИ - ШЕСТВИЕ!!!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Lithium
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Re: 16-ТИ НОЕМВРИ - ШЕСТВИЕ!!!
Толкова много хора и изпипана организация.Браво на всички, които дойдоха,евала на организаторите!!!!!!!!!!!!!!!
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
-
Angel_N
- Форумно зомби
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Много се радвам, че се събрахме толкова хора. Наистина, едно голямо браво на организаторите - горд съм, че съм в университет с толкова будни млади хора.
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Когато освиркали княз Фердинанд и предизвикали втората Университетска криза, са били не повече от 5-6 % от днешното присъствие. Еми, БРАВО! Истина е, че постоянно търся дефекти, но този път БРАВО! 
Into the endless we ride... 
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
alter ego написа:Когато освиркали княз Фердинанд и предизвикали втората Университетска криза, са били не повече от 5-6 % от днешното присъствие. Еми, БРАВО! Истина е, че постоянно търся дефекти, но този път БРАВО!
Аз освен да повторя ...
Хаха, той и Иво, като дойде към мен си каза, че очаква някакви критики, а аз ...аз освен да кажа : Браво на всички организатори и присъстващи. Организираха един силен протест. Имаше постигнато обединение. Браво!
The names of the future are stamping of impatience.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Глупаци - оставихте се да ви води крадеца Илчев и като шайка неблагодарници освиркахте Цачева, понеже ви даде 2 млн. да си ги досипе брадатото джудже в паничката! СУ Е В КРИЗА ПОРАДИ ЛОШО УПРАВЛЕНИЕ!!!!!!!!!!!! ЗАРАДИ НИЩО ДРУГО!
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Платена статия.
Силен протест.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Кой я е платил? Аз ли? Или аз съм я написал за пари?Zahariev написа:
Платена статия.
Силен протест.
Ай по-сериозно.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Считам, че и сам можеш да се досетиш кой, как и защо.Kristo написа:Кой я е платил? Аз ли? Или аз съм я написал за пари?Zahariev написа:
Платена статия.
Силен протест.
Ай по-сериозно.
Задай си въпроса защо тази статия не беше пусната след малките протести от 28 октомври и 1 ноември, а я пускат днес, след като протеста не беше от 200-300 човека.
Защо тази позиция не е била пусната при предишните протести ? Защото, Кристо, в журналистиката няма случайни неща... не и в коментарите свързани с обществото.Протест за пари. "Искаме повече, за да ви дадем повече от същото". Така бе определил проблема един мой добър приятел и бивш колега.
Ай, по-сериозно наистина ... светът не свършва, там където свършва на носа ти. И считам за неетично да наричаш "смешници" хора, които са отделили доста време за организация на събитие с цел - поглед към бъдещето.
И по темата ще повторя още веднъж : Браво на организаторите.
- kori
- Постоянно присъствие
- Специалност: журналистика
- Обратна връзка:
заемам относително неутрална позиция за протеста за/на СУ, за това ще помоля да не ме псувате веднага, но имам една забележка: "платена статия" не е добър аргумент срещу конкретния текст.
колегата Захариев ще отрече ли, че е възможно да не се ходи на лекции, да се работи на пълен работен ден и да се изкарва добър успех? аз не - днес за първи път си видях преподавателката и ми писа 6, оня ден пак така. (впрочем да, на деня на протеста за/на СУ аз бях на изпит в СУ). според мен това си е добър и сериозен въпрос за замисляне (особено за хората, които реват, че примерно нбу е по-лесен за завършване от су - но това НЕ е темата тук и отново ще помоля да не ме псувате по този въпрос, само го споменавам).
иначе явно (от коментарите итн) протестиращите са били най-малкото добре организирани, така че поздравления за организацията. както всички знаем това в Републиката не е лесно постижение.
колегата Захариев ще отрече ли, че е възможно да не се ходи на лекции, да се работи на пълен работен ден и да се изкарва добър успех? аз не - днес за първи път си видях преподавателката и ми писа 6, оня ден пак така. (впрочем да, на деня на протеста за/на СУ аз бях на изпит в СУ). според мен това си е добър и сериозен въпрос за замисляне (особено за хората, които реват, че примерно нбу е по-лесен за завършване от су - но това НЕ е темата тук и отново ще помоля да не ме псувате по този въпрос, само го споменавам).
иначе явно (от коментарите итн) протестиращите са били най-малкото добре организирани, така че поздравления за организацията. както всички знаем това в Републиката не е лесно постижение.
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
браво и от мен : )yanislava_kirilova написа:Толкова много хора и изпипана организация.Браво на всички, които дойдоха,евала на организаторите!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Кристо, мислех да напиша малко по-стойностен коментар на хапливото ти хейтърско мнение, но понеже съм сигурен, че от някой прашлив прозорец на опразнения Ректорат си видял какво се случва навън, реших за по-лесно просто да го преместя в другия крачол
(5 ст. за ники)
(5 ст. за ники)
- moya_millost
- В началото бе словото
- Специалност: Публична администрация
- Курс: трети
- Адрес в галерията на СУ: moya_millost
Даде 2 млн. след като ни взе 8! Че управлението в СУ не е идеално съм съгласен, но къде в държавата ни е? Проблеми с администрацията има във всички държавни институции. Затова изхода е да се жалваме. Като я няма инспекторката ви в определените часове - жалба. Като ви отказват информация, която са длъжни да ви предоставят - жалба. Не е лошо повечко хора да прочетат 1-2 правилника и всеки да си знае правата. Задълженията, доколкото ги има - също.Велински написа:Глупаци - оставихте се да ви води крадеца Илчев и като шайка неблагодарници освиркахте Цачева, понеже ви даде 2 млн. да си ги досипе брадатото джудже в паничката! СУ Е В КРИЗА ПОРАДИ ЛОШО УПРАВЛЕНИЕ!!!!!!!!!!!! ЗАРАДИ НИЩО ДРУГО!
И мога да ти кажа, че аз не съм протестирал заради Илчев. Може би не е лошо да прочетеш исканията, може да се окаже, че и ти ги подкрепяш.
Иначе браво и от мен
Публична админстрация, 3 курс 
Академически съвет на СУ: април 2011 - октомври 2011
Студентски съвет на СУ - мандат 2009 - 2011
ФСС на ФФ - мандат 2011 - 2013
ФСС на ФФ - мандат 2009 - 2011
Академически съвет на СУ: април 2011 - октомври 2011
Студентски съвет на СУ - мандат 2009 - 2011
ФСС на ФФ - мандат 2011 - 2013
ФСС на ФФ - мандат 2009 - 2011
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
kori, аз по никакъв начин не отричам тези неща. Не ме разбирай погрешно.
И доста от хората тук знаят, че аз съм един от главните действащи лица в драмата "Кой ще заклейми СУ". Голяма част от студентите са събрани "от кол и въже", а преподавателите пускат почти всички "ей така".
Тук обаче говорим за протест, който беше силно организиран и показа желанието на хора, които не са малко на брой за промяна в тази система. Призивите не бяха единствено за финансиране, а за адекватно отношение към висшето образование. За това го адмирирам.
И доста от хората тук знаят, че аз съм един от главните действащи лица в драмата "Кой ще заклейми СУ". Голяма част от студентите са събрани "от кол и въже", а преподавателите пускат почти всички "ей така".
Тук обаче говорим за протест, който беше силно организиран и показа желанието на хора, които не са малко на брой за промяна в тази система. Призивите не бяха единствено за финансиране, а за адекватно отношение към висшето образование. За това го адмирирам.