Какво ви привлича в противоположния пол

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
slighter
Гутенберг

Какво ви привлича в противоположния пол

Мнение от slighter »

...
Последно промяна от slighter на 03 Апр 2011, 19:27, променено общо 1 път.
한류
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Какво ви привлича в противоположния пол

Мнение от Търговецът на кристал »

Е, какво, та какво. На първо място се впечатлявам много от очите/изразителния поглед, красивите ръце и здравото ръкостискане и като цяло от излъчването. То или те привлича, или не. Поставям лицето като цяло толкова назад, понеже по принцип съм слаба физиономистка. :)
Що се отнася до тялото... противно на впечатлението, което се породи у много от вас напоследък, не се впечатлявам толкова от голеееееми мускули и фаянс като за 2 бани (не че по принцип са лоши, ама като прекалят, изглеждат неестествено). Важното е само да не е по-дребен от мене: сещате се за тоя тип мъже, дето може да са жилави, здрави, не съвсем ниски, ама пак изглеждат дребни и гърчави. Е, това е единственият физически "недостатък" (поне в моите очи), който би ме "притеснил". По принцип харесвам по-едри, здрави мъже - такива, дето си тежат на мястото и на които конструкцията им си е такава по рождение.
...
И сега към по-важното: привличат ме мъже с принципи; грамотни мъже, с които може да си говориш за много неща, без разговорът да е изпъстрен с "Ъъъъъъ, то тако'ата, р'ъиш ли...". И категорично може да ме спечели мъж, който е способен да ми докаже, че наистина държи на мен и му пука за мен (колкото и егоистично да звучи) и чиито принципи не са въздух под налягане и красиви слова.
Ако и не кръшка, ще е чудесно.

Хм. Това стана малко като обява за запознанство, ама нейсе. :mrgreen:
Ако трябва да ги сведа до абсолютния минимум, "идеалният мъж" ще ме обича, ще го е грижа за мен, ще е грамотен и няма да е по-дребен от мене. :) Толкова ужасно просто и, същевременно, просто ужасно трудно да намеря такъв в риъла.
Последно промяна от Търговецът на кристал на 13 Ное 2010, 18:03, променено общо 1 път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
lunatic_moon
Вазов
Специалност: Компютърни науки

Мнение от lunatic_moon »

Космите по корема :lol:

Въпросът ти е кое е това, което ни привича в противоположния пол, и нашият пол не притежава, или какви черти по принцип ни привличат в човека отсреща, без значение пола?
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Аз го разбрах като какво те привлича в срещуположния пол, което би те накарало да се заинтересуваш от човека в някаква "роматична" или чисто сексуална перспектива. Щото аз търся и някакви неща, дето ги има и в моя характер, например - нали трябва да имаме и нещо общо. :)

А, да - и се сетих за още нещо, което съм споменавала и преди и което е голяяяямо ноу-ноу по отношение на интересът ми към даден мъж. Скъперничеството/стиснатостта. И съвсем нямам предвид да ми прави някакви подаръци и прочее - но познавам толкова много мъже, дето се лишават от неща, които биха могли да си позволят и които биха доставили удоволствие на тях самите, че умът ми не го побира. В крайна сметка, парите са, за да носят радост, а не да трепериш над всяка стотинка, особено когато печелиш достатъчно, за да можеш да си позволиш по-голяма финансова свобода. Ми аз съм Везни, не я разбирам тая работа и не бих искала да си имам работа с такъв мъж (пак допрях до зодии, но е много вярно онова, което съм чела по повод на моята и във връзка с парите: "За пари не се говори, парите трябва да ги имаш." Та и аз така, много мразя разговори и спорове за пари - с уговорката, че не съм някаква прахосница).
Един от бившите ми проекто-бъдещи отпадна от играта само поради този си недостатък. Иначе си е идеален във всяко едно (друго) отношение.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Търговецът на кристал написа:Един от бившите ми проекто-бъдещи
Е*ати израза! Кефи мъ ^^

Търговец, цял абзац написа, а аз пак не разбрах това с парите. Не харесваш да говорят за пари, да харчат пари или да не харчат пари?
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мхм, напоследък нещо все оставам неразбрана. Не харесвам постоянно да мрънкат, че нямат пари, че не могат да си позволят това и онова, дори когато и всички (в т.ч. и аз, и той) знаем, че това не е така. Всяка демонстрация на факта, че светът му се върти около парите, би ме подразнила максимално. Дано сега да е по-ясно. Парите са - поне според мен и както писах и по-горе - за да доставят удоволствие и са средство, а не цел.
В края на ноември
Аватар
lunatic_moon
Вазов
Специалност: Компютърни науки

Мнение от lunatic_moon »

Търговецът на кристал написа:Аз го разбрах като какво те привлича в срещуположния пол, което би те накарало да се заинтересуваш от човека в някаква "роматична" или чисто сексуална перспектива. Щото аз търся и някакви неща, дето ги има и в моя характер, например - нали трябва да имаме и нещо общо. :)
т.е. не е задължително да е от противоположния пол :roll:

Какво ме привлича в един човек:
- увереността. Поне един от двама ни трябва да е уверен, защото иначе ще стоим цяла вечност на тротоара и ще се чудим дали да пресечем.
- креативността. Ако не може да измисли поне 10 начина, по които да си върже връзката на обувката без ръце, не става.
- непримиримостта. Да не се отказва, докато не постигне желания резултат (освен ако целта му не е да разбие стена с глава).
- чувственост, силна воля, красиви мечти и мнооого други неща : )
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Търговецът на кристал написа:...
Мда, разбрах. Мхм :flower:
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

Често казано... не знам. :? Досега хората, които са имали честта да ги харесам ( :lol: ), дотолкова нямат нищо общо помежду си, че чак се чудя имам ли някакъв принцип на харесване, или всичко е химия. :| Мисля, че основно качество (в доста широк смисъл) е способността да се отличава на пръв поглед/разговор. Дори това да значи за повечето хора да е странен тип, мен би ме привлякло. Ценя индивидуалността ужасно много, също и странностите. Абе общо взето един мъж трябва да е доста уникален, за да ме привлече. :flower: Също така да можем да си говорим, т.е. общи теми на разговор. Физически... ммм... :roll: и аз харесвам хубави ръце :? Ама като цяло за външността нямам големи претенции, да не кажа никакви. Или го харесвам като цяло, или не. А най-важното е да се чувствам все едно съм си намерила половинката. Което ми се случва в момента, така че хич не ми се мисли за други мъже. :cheers:
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Аватар
menina.do.mar
Плиний Стари
Курс: завършил

Мнение от menina.do.mar »

Като цяло съм ужасно претенциозна. Но най-много държа на интелекта... Никога досега не се е случвало да бъда привлечена от мъж, който не е интелигентен, ако ще да е по-красив и атлетичен от Брад Пит и брат му, взети заедно.
Това, което вече бе споменато - да имаме общи черти в характера, по възможност повечко. Твърдо не вярвам в теорията, че противоположностите се привличат. :D
Колкото до външния вид, харесвам високи мъже. Втълпила съм си, че мъжът под 1,80 е нисък и рядко заглеждам някого, ако на око ми се стори, че е под тези сантиметри. Странно е, но нали всеки си има своите малки странности...
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право

Мнение от svetlio.varna »

Аз не разбрах за кой вид привличане говорим все пак, затова:

сексуално:
1. черна коса
2. кафеви очи
3. красиво лице

емоционално:
1. добра е в леглото
2. пуска забавни лафчета след секс
3. събужда ме с палачики или друга закуска

:mrgreen:
Facebook
Изображение
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

Уау, отдавна не бях чувала някой да каже, че го привличат конкретно кафявите очи :flower: Респект! :salute:

А аз да добавя, че в уникалност не включвам уникално хм глупав :roll: Т.е. интелектът по принцип е важен за мен. И да може да води интелигентен спор също е яко. :mrgreen:
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

svetlio.varna написа:сексуално:
1. черна коса
2. кафеви очи
3. красиво лице
Сега ми се изясниха някои неща :cat:
:mrgreen:
Аватар
kori
Постоянно присъствие
Специалност: журналистика
Обратна връзка:

Мнение от kori »

аз много харесвам цици
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право