Какво ви дразни в хората?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: 3
Re: Какво ви дразни в хората?
Няма да забравя един приятел как се дразнеше на един мазник и каза, че бил толкова мазен че ако ходиш след него, ще се подхлъзнеш, ще паднеш по гръб и ще си ожулиш носа...
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
- Boleyn
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: завършил
Явно наистина е бил доста мазен,за да заслужи подобно изказванеFMI написа:Няма да забравя един приятел как се дразнеше на един мазник и каза, че бил толкова мазен че ако ходиш след него, ще се подхлъзнеш, ще паднеш по гръб и ще си ожулиш носа...

- Ангел
- Летящите Пръсти
- Специалност: Право
- Курс: пети
Ах, ти, шегаджия 
Пък съжалявам, че не съм обърнал внимание на благодарностите ти - вниманието ми днес беше ангажирано от високи ритмични повторения на фразата "О, боже! (О, боже! О, боже!)" <И така - повече време от предвиденото
>
Пък съжалявам, че не съм обърнал внимание на благодарностите ти - вниманието ми днес беше ангажирано от високи ритмични повторения на фразата "О, боже! (О, боже! О, боже!)" <И така - повече време от предвиденото
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Да не си се срещнал с Коцето Калки?Ангел написа:Ах, ти, шегаджия
Пък съжалявам, че не съм обърнал внимание на благодарностите ти - вниманието ми днес беше ангажирано от високи ритмични повторения на фразата "О, боже! (О, боже! О, боже!)" <И така - повече време от предвиденото![]()
![]()
![]()
>
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Ангел
- Летящите Пръсти
- Курс: пети
Пха-ха-ха-ха-ха! 
Животът е твърде кратък, за да си позволяваш да го разхищаваш в неща, които не ти носят удоволствие.„Пий повече!“ „НЕ МИ Е ДОБРЕ.“ „Този ПЕТЪК няма да свърши!“
ФАРА!!!
PRIME_BBCODE_SPOILER_SHOW PRIME_BBCODE_SPOILER: Offspring
Running down a spiral
with the light of better men,
shouting: "PROGRESS IS SURVIVAL!",
take one last look and see me...
with the light of better men,
shouting: "PROGRESS IS SURVIVAL!",
take one last look and see me...
ФАРА!!!
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Е, ще пиша и аз пък, въпреки че не исках!
Дразни ме, когато поемам ангажимент заради разни хора пред други хора, след което първите никакви ги няма
Но аз вече не мога да се откажа, защото ще е смешно и заради репутацията на въпросните първи хора, която не мога да изоставя
грр
Дразни ме, когато поемам ангажимент заради разни хора пред други хора, след което първите никакви ги няма
- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
- Курс: трети
Ако се беше срещнал с Коцето Калки, щеше по-скоро да повтаря "О, Кришна! О, Кришна!"FloWersOfEviL написа:Да не си се срещнал с Коцето Калки?Ангел написа:Ах, ти, шегаджия
Пък съжалявам, че не съм обърнал внимание на благодарностите ти - вниманието ми днес беше ангажирано от високи ритмични повторения на фразата "О, боже! (О, боже! О, боже!)" <И така - повече време от предвиденото![]()
![]()
![]()
>
![]()
![]()
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
- Verka
- Драскач
- Курс: втори
дразнят ме хора, които се смеят нарочно, викат в захлас, обсъждат другарчето, псуват... и всичко това гръмогласно.. и на обществени места ....
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Това не е ли описание на дете a.k.a. пуберVerka написа:дразнят ме хора, които се смеят нарочно, викат в захлас, обсъждат другарчето, псуват... и всичко това гръмогласно.. и на обществени места ....
Е, вярно, че и на път за Строежа в 94 съм срещала понякога индивиди с това описание
- FMI
- Плиний Стари
По-скоро описание на искрен и отворен човек, който не плаща данък обществено менение. Само без доокрасяването, че смеенето е нарочно и задължително гръмогласно, то на някой хора просто им е такъв гласа... Иначе така доокрасено би ме подразнило и мен, но все пак не колкото някой мангал който си прави направо джангър... Веднъж даже изхвърлих няколко такива от автобуса... Следкато поне 5 пъти преди това им направих забележка безрезултатно...KeineSonne написа:Това не е ли описание на дете a.k.a. пуберVerka написа:дразнят ме хора, които се смеят нарочно, викат в захлас, обсъждат другарчето, псуват... и всичко това гръмогласно.. и на обществени места ....![]()
Е, вярно, че и на път за Строежа в 94 съм срещала понякога индивиди с това описаниеЗатова да си подам носа от нас без плейър - не
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Не е "данък обществено мнение" да уважаваш личното пространство и - доколкото е възможно в един голям, пък и по-малък град, спокойствие - на околните, очаквайки същото в замяна 
- FMI
- Плиний Стари
Съгласен съм, затова дадох още по-краен пример с мангалите... Но все пак ти какво лично пространство очакваш в градския транспортKeineSonne написа:Не е "данък обществено мнение" да уважаваш личното пространство и - доколкото е възможно в един голям, пък и по-малък град, спокойствие - на околните, очаквайки същото в замяна
П.П. Отделно няма да забравя момичетата в училище как не спираха да кодкудякат по време на час и никой не им правеше забележка, но те наистина не пречеха с тънките си гласчета... А което и момче да реши 2 думи да си каже с някой друг, дори да шепне и веднага някой ще реши че му боботят... Та понякога ми се струва че много силно се преувеличава...
- Verka
- Драскач
- Курс: втори
FMI не става въпрос за естествени хора , а за такива , които привличат изкуствено вниманието към себе си
ПП : сетих се именно във връзка с 94 и скорошното ми пътуване с някаква истерична госпо`Ица
ПП : сетих се именно във връзка с 94 и скорошното ми пътуване с някаква истерична госпо`Ица
- FMI
- Плиний Стари
Аз най-много мразя врещящи малки деца, с некадърни родители, които не са в състояние да ги осмирят, а често дори и не се опитват... Само не ми е ясно защо е прието че малките деца трябва да са такива, а ние стоически да търпим тази простотия... В същото време съм виждал и прекрасни деца, защото родителите им са знаели как да ги възпитат още от малки, дори тихички бебета съм виждал... Аз обаче не съм от хората които ще си замълчат и когато направя дори най-културната и възпитана забележка на света, пак ме гледат най-малкото с недоумение... Наистина защо това се приема за нещо нормално?!