Това ме подсети онази тема за 6 неща, които мразя, а пък и тия дни гледах тази тиийнкомедийка...Та, кажете
10 неща, които мразя у теб
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
10 неща, които мразя у теб
Я кажете има ли нещо, което да ви дразни у гаджето и по-висшестоящите титли на особата като годеник/ца или съпруг/а?
Това ме подсети онази тема за 6 неща, които мразя, а пък и тия дни гледах тази тиийнкомедийка...Та, кажете
- Johana Jotkova
- Драскач
- Обратна връзка:
Ами дразни ме, че е прекалено разсеян и твърде спокоен. То не, че последното е лошо, ама понякога дразни. 
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
http://www.pleven.bg/index.php
-
Queen_Of_Snow
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
мразя, че понякога се прави на неразбрал
мразя, когато се сблъсквам с ужасния му инат
мразя, когато за пореден път ми показва, че е невъзможен и аз не съм за него...
Обаче продължавам да го искам!
мразя, когато се сблъсквам с ужасния му инат
мразя, когато за пореден път ми показва, че е невъзможен и аз не съм за него...
Обаче продължавам да го искам!
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
мразя да съм зависима от него;
мразя да се държи като малко дете;
мразя да не ми обръща внимание като съм ядосана;
мразя да ме кара да ревнувам;
мразя, че е по-красив от мен и всички момичета го заглеждат и желаят;
абе всъщност никого не мразя, ама да се намирам на приказка
...
мразя да се държи като малко дете;
мразя да не ми обръща внимание като съм ядосана;
мразя да ме кара да ревнувам;
мразя, че е по-красив от мен и всички момичета го заглеждат и желаят;
абе всъщност никого не мразя, ама да се намирам на приказка
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Моите не са 10, ама...
Мразя самохвалството му. Че има високо самочувствие с покритие добре, ама на всички да обяснява колко е добър в еди-какво си просто ми бърка в здравето.
Мразя това,че мисли,че е по-силен от мен и трябва да се доказвам,че също съм силна. Това,че аз съм избрала той да ръководи не означава ,че аз съм слаба
Мразя това, че виси постоянно на пц.
Мразя това,че не иска още да си имаме бебе
Мразя самохвалството му. Че има високо самочувствие с покритие добре, ама на всички да обяснява колко е добър в еди-какво си просто ми бърка в здравето.
Мразя това,че мисли,че е по-силен от мен и трябва да се доказвам,че също съм силна. Това,че аз съм избрала той да ръководи не означава ,че аз съм слаба
Мразя това, че виси постоянно на пц.
Мразя това,че не иска още да си имаме бебе
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мразя това, че е егоист и непрекъснато си мисли, че все той е правият за всяко едно нещо и почти никога не ми се извинява, когато вижда, че ме е наранил/засегнал и т.н., а вместо това дори започва да се дърви още по-гадно.
Мразя, че никога не се трогва от сълзите... Само за инфо: преди да се захвана с него никога не плачех, пък сега има дни, когато не мога да спра. Еми дори не му пука...
Мразя, че винаги гледа само по 1 гледна точка не нещата и дори не се опитва да ме разбира. Никога не ме търси първи след като сме се скарали.
Мразя това, че е страшно отмъстителен и щом дори си помисли по някакъв начин, че съм го засегнала, веднага се впуска в мисли и действия как да ми го върне.
Мразя и това, че на моменти ми изглежда, че обича компютъра си повече от мен!!!
Мразя, когато ме нарича слаба, пък всъщност ако не бяха постоянните ми усилия да поддържам тая връзка въпреки ужасните трудности всъщност досега да не сме заедно...
И най-много от всичко мразя, че съм толкова сляпо хлътнала и влюбена, та не виждам смисъл в нищо, когато той не е до мен!
Мразя, че никога не се трогва от сълзите... Само за инфо: преди да се захвана с него никога не плачех, пък сега има дни, когато не мога да спра. Еми дори не му пука...
Мразя, че винаги гледа само по 1 гледна точка не нещата и дори не се опитва да ме разбира. Никога не ме търси първи след като сме се скарали.
Мразя това, че е страшно отмъстителен и щом дори си помисли по някакъв начин, че съм го засегнала, веднага се впуска в мисли и действия как да ми го върне.
Мразя, когато ме нарича слаба, пък всъщност ако не бяха постоянните ми усилия да поддържам тая връзка въпреки ужасните трудности всъщност досега да не сме заедно...
И най-много от всичко мразя, че съм толкова сляпо хлътнала и влюбена, та не виждам смисъл в нищо, когато той не е до мен!

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
black_lady ти този човек го изкара по-черен от дявола
Аз ако мразех толкова много неща в гаджето си - и осовено изброените от теб неща, досега 10 пъти да съм го сменила с друг.
(много съм безкомпромисна на тема мъже и си гледам интереса - това сълзи, това сополи, това рев за мъж от мен - никога повече
Не заслужават прасетата му с прасета. " Този, който заслужава, няма да ме разплаче" )
А моето си гадже си има много силни страни, които ми харесват. Може би отчасти за това съм с него. Това което малко ме плаши, точната дума е плаши, а не дразни, е това че е склонен да "проявява" насилие, когато някой извърши нещо несправедливо спрямо него. Много се пали за неща, които не са в неговата система за почетенно поведение.
За друго не се сещам - ще поживея, ще видя
А това, което ми харесва в него е че ме кара да се смея
И от сърце.
А моето си гадже си има много силни страни, които ми харесват. Може би отчасти за това съм с него. Това което малко ме плаши, точната дума е плаши, а не дразни, е това че е склонен да "проявява" насилие, когато някой извърши нещо несправедливо спрямо него. Много се пали за неща, които не са в неговата система за почетенно поведение.
За друго не се сещам - ще поживея, ще видя
I keep every tear like an ocean
For every day that my fortune
Kept me from being with you
I cradle your faith that reveals me
Grows like a flower then heals me
Fills me with promise anew
For every day that my fortune
Kept me from being with you
I cradle your faith that reveals me
Grows like a flower then heals me
Fills me with promise anew
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Koral, ако мислиш, че той е лош, то не си видяла мен като се развихря...

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
повечето от тия неща и аз ги мразя адски много - как пък все попадам на мъже (и приятели, и гаджета), дето все си мислят че са безгрешни, винаг прави по default, и абсолютно безразлични към моята гледна точкаblack_lady написа:Мразя това, че е егоист и непрекъснато си мисли, че все той е правият за всяко едно нещо и почти никога не ми се извинява, когато вижда, че ме е наранил/засегнал и т.н., а вместо това дори започва да се дърви още по-гадно.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Аз ще се въздържа от коментар по темата, по разбираеми причини.
Малко офф, или не съвсем...Една мисъл ме кара напоследък да се замисля много - " Този, който заслужава, няма да ме разплаче"... Мисля си, че колкото и истина да има в нея, толкова и не е вярна. Не говоря само за любов, а и за приятелство. Някак си без рев не може.
Но ако след това този човек покаже, че въпреки целия рев той заслужава доверието и обичта ти?
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."