Има ли значение възрастта?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено

По какви мъже/жени си падате (във възрастово отношение ;))?

По по-млади
17
13%
По-възрасти
57
45%
Колкото мен
52
41%

Общо гласове: 126

Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

nrggirl написа:еее, вие всички изкарахте връстниците си някаквъ пълни задръстеняци, ба*и :roll: :??!? верно, че момчетата се развиват малко по-бавно, ама си има и съвсем нормални, вие съвсем инфантилни ги изкарахте повсеместно. и моите колеги във първи курс се държаха масово като побеснели, невидели жена, кочове, ама това не ги прави всичките прасета, нали, има си и много свестни хора...
де да знам, може би защото аз си движа основно в среда на връстници. и мен ме кефят момчета, които са отговорни и сами се оправят, ама за справка - имам колега, който е супер готин и сладък, има си собствена фирма и работи супер здраво, пък е набор 85, т.е. по-малък от мен, така че... хммм, това май съм го казвала около милион пъти, ама пак си казвам- всичко си зависи от човека :lol: 8)...
Ами и аз това го подхвърлих...
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Аз казах,че има изключения.Двама от най-близките ми приятели(има приятелство между момиче и момче!)работят вече от две години на различни места и не само се издържат,но и помагат на семействата си.А са колкото мен-набор '87.И все пак аз разсъждавам като по-възрастна от тях.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
Sally
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Sally »

Ами аз лично си падам по хм, по-големи от мен, макс 16-17 години, макар че приятелят ми ми е връстник...само с година по-голям от мен, а това не е никаква разлика :lol: Но пък познавам някакви хора на по 40 години, които са по-енергични от повечето 20 годишни...
В крайна сметка няма значение възрастта стига да се разбират хората и да не си пречат, има ги всякакви жребци и на по 40+ така че....никога не се знае какво може да ти изскочи насреща хахах :D
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Я заек, я жребец :P
Аватар
Sally
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Sally »

мммммм тези 35-40 годишни жребциииииии хахахах :twisted: :twisted: :D :P
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

на мен ми е честно казано противна идеята за някой 40годишен :roll:. иначе в момента шефа ми е на 34 и е много готин, въобще не изглежда на толкова години, и пак не мога да си се представя с него... просто... ни стаа и тва е :roll: :wink: 8).
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

nrggirl написа:на мен ми е честно казано противна идеята за някой 40годишен :roll:. .
И на мен...Баси , малко по-малък от баща ми...Но и с такъв съм излизала, много ме изнерви, може би и за това от части... :lol:
Аватар
Swаy
Пишеща машина
Специалност: АФ
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Swаy »

Най-възрастният с който съм била е 25-годишен, с акъл на 15-годишен (откъм отговорности, сериозност, ценности..) Тогава разбрах, че възрастта не е определяща в някои случаи, колкото и редки да са те. Сегашният ми приятел е на 21 и е по-зрял от мъже на 40-години, които прекарват дните си в игра на карти пред блока и пренбрежение на семействата си.
Иначе един 30-годишен ме преследва около година когато бях на 17. Ужасно беше, понеже минаха месеци преди да осъзная, че е шизофреник :shock: Дотогава беше успял да пусне доста слухове за мен (че ще се женя за него например!!!), да ме скара с тогавашният ми приятел (на когото му трябваше много малко, за да се побърка от ревност) и да ме накара дори да се обърна за помощ към по-висша инстанция, за да го държат далеч от мен :x
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Хаха, ама че темичка :D В една и съща година съм ходила както с момче на 15, така и с мъж на 25 и да ви кажа честно не усетих кой знае каква разлика... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Сегашният ми приятел е с два месеца и половина по-голям от мен и смятам, че това е идеалният вариант! :thumbright: :love7:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
Koral
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Koral »

ама миличка ... те на 25 още не са мъже... още са момчета :)

а иначе за себе си... ходила съм с един на 32... и постоянно му повтарях че си губи времето в мен и трябва да намери жена, която да обича и цени, за която да се ожени и т.н. :) Бчх решила че на него му е време да се жени, на мен - не и това си беше :)))
I keep every tear like an ocean
For every day that my fortune
Kept me from being with you
I cradle your faith that reveals me
Grows like a flower then heals me
Fills me with promise anew
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Koral написа:и постоянно му повтарях че си губи времето в мен и трябва да намери жена, която да обича и цени, за която да се ожени и т.н. :) Бчх решила че на него му е време да се жени, на мен - не и това си беше :)))
Именно това е проблемът във връзките между младо момиче и възрастен мъж :? .За тях е време да направят семейство,а на нас ни прекалено рано :roll: .
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
Sally
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Sally »

Koral написа:ама миличка ... те на 25 още не са мъже... още са момчета :)
Да, определено!! :thumbright: :thumbright: Може би като станат на около 30 почват да порасват :twisted: :twisted:
levi nathan
От дъжд на вятър

(a+bi)^n=?

Мнение от levi nathan »

Това за разликите в развитието често е вярно (поне от гледната точка на единия пол; нека не забравяме, че от другата страна може и да имат различна представа за съзряването). Но не е само то. Ако връзката с възрастова разлика се крепи на еднакво ниво на развитие, то как ще се обяснят тогава традиционните в Древна Гърция 'любовни' отношения между белобради старци и млади момчета?
Последно промяна от levi nathan на 12 Юни 2006, 23:12, променено общо 1 път.
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Аз пък съм твърдо за значителната разбика във възрастта. И аз познавам големи мъже с веселяшки характер, но пък не познавам някакви набори, които да са супер сериозни. В момента разликата с приятеля ми е 9 години и всичко е ОК. :P
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Аватар
Cvetence
В началото бе словото

Мнение от Cvetence »

Преди година се влюбих в 40- годишен мъж, който има жена и дете. Дълго време си повтарях, че не бива да мисля за него, но, уви, не спрях. Направих много глупости, но си заслужаваха, защото вече сме заедно. Винаги съм си мислела, че на мен не може да се случи и че няма да позволя да бъда любовница на някой. Е, объркала съм се :) Въпреки разликата от 22 години, аз съм щастлива и ясно виждам, че и той е щастлив.
Не знам... на много от вас връзките между млади момичета и възрастни мъже, се струват най- малкото гадни, но не бихте могли да прецените правилно преди това да се стовари и върху вас. Все пак си говорим за любов!
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”