много относително... има си време за всичко в тоя живот (ако човек не си иде преждевременно де)...сега пари да ми дава човек няма да се оженя, първо да си изживея вече сигурното ми студентство пък после ще мисля за по-отговорни и сериозни неща..тогава и съм сигурно ще имам по-зряло мислене и от сега
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Ако скоро в подписа ти стои "омъжена за красив и атлетичен гений", ще взема да си помисля някои лоши работи Последните девойки , дето се записаха сгодени, чакаме снимки от сватбите, да знаете
Crematory написа:Ако скоро в подписа ти стои "омъжена за красив и атлетичен гений", ще взема да си помисля някои лоши работи Последните девойки , дето се записаха сгодени, чакаме снимки от сватбите, да знаете
Ще разменя местата на красив и атлетичен, за да не се повтаряме
Cattle die and kinsmen die,
thyself too soon must die,
but one thing never, I ween, will die, --
fair fame of one who has earned.
Crematory написа:Ако скоро в подписа ти стои "омъжена за красив и атлетичен гений", ще взема да си помисля някои лоши работи Последните девойки , дето се записаха сгодени, чакаме снимки от сватбите, да знаете
добре няма проблеми, замо да дойде другата година
(две години сме заедно... (с малко прекъсване) все още една ще издържим)
Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
охаа, тая тема я бях забравил.. а принципно много обичам да споря "за или против брака", кой е навит?
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента. http://avatek.bg