Kristo написа:
Няма такова нещо като "НОРМАЛНА секс. ориентация" - тва е виждане просто. Но не наложеното виждане, а закостенялото такова. Както и няма правилна полит. ориентация. Принципа е същия - равенство на избора - и той е човек, и ти си човек, толкова ли не искаш той да има същия избор като теб. А той, имам предвид Елтън Джон например.
Виж сега, тук не става въпрос за лична гледна точка, нито за това дали можем да точим локуми на философски теми от рода на "аз имам право на свобода, собствено мнение и независими действия". Тук говорим за ПРИРОДА.
Нито съм фанатичка, нито съм религиозна. Но след като основната ЦЕЛ на всички същества е да СЪЗДАВАТ, ПРОДЪЛЖАВАТ и ЗАПАЗВАТ рода, понеже иначе ще изчезнем и няма да има птички, няма да има мишлета, нито хора - от там ще се разстрои целият организъм на планетата и още преди галактиката ни да се сблъска с Андромеда и да се роди новата галактика Милкомеда, и преди Слънцето да стане на звезден прах и газове, Земята вече няма да я има. А , както знаем, всичко на тоя свят става с някаква ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕЛ. => след като човешкият род може да оцелэ само чрез разнополово сношение, това трябва да се приеме за НОРМАЛНОТО. Не говорим за "правилно", "неправилно", нито за лична гледна точка. така Е, така ТРЯБВА да бъде и така ЩЕ бъде.
Да. твое право на избор е с кого ще се шибаш, само че ако го правиш с момченце това няма да е НОРМАЛНО, понеже НЯМА ДА ДОДВЕДЕ ДО ЖЕЛАНИЯ РЕЗУЛТАТ - а именно зачеването на бебе. Няма допирна точка между личното желание и изискването, не го ли разбираш това?
Сравнението с политическата ориенатация е малоумно.
Ако избера да ям Своге, вместо Милка, това е свобода на избор, ти не можеш да ми кажеш и 1 думичка. Защо пък като някоя жена избира да е лесбийка, да може някой да и каже нещо? Ква е логиката?
То никопй нищо не може да й каже, защото, както казах това никого не засяга. Но от гледна точка на факта, че деца е възможно да се правят САМО от момченце и момиченце е достатъчен повод да категоризирам това поведение като НЕНОРМАЛНО. И тази ненормалност не е наложена от никое човешко същество, а от природата - нещо, което е доста по-върховно от който и да било човек.