Вечната тема за еднополовите бракове

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Заключено
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Re: Вечната тема за еднополовите бракове

Мнение от FMI »

Освен това искам да се въведе "хомо" ДАНЪК - всички обратни трябва да плащат за това че се кефят на аванта по съблекални, тоалетни, бани... - те ще ме гледат гол с мерак, а аз тях с отвъщение... Искам съответната компенсация за което :lol:

П.П. Мен рядко са ме пускали в женската съблекалня, не че не са, но за педалите контрола никакъв и в двете...
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Аватар
leia_loves_cats
Да живей словото
Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
Курс: друг

Мнение от leia_loves_cats »

FMI написа:Освен това искам да се въведе "хомо" ДАНЪК - всички обратни трябва да плащат за това че се кефят на аванта по съблекални, тоалетни, бани... - те ще ме гледат гол с мерак, а аз тях с отвъщение... Искам съответната компенсация за което :lol:

П.П. Мен рядко са ме пускали в женската съблекалня, не че не са, но за педалите контрола никакъв и в двете...
Хаха, а защо реши, че всички гейове се радват да гледат някакви тела, само понеже са от техния пол. Това все едно аз да се кефя, ако трябва да гледам дебели космати мъже само понеже са мъже.....
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... ;)
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

leia_loves_cats написа:
FMI написа:Освен това искам да се въведе "хомо" ДАНЪК - всички обратни трябва да плащат за това че се кефят на аванта по съблекални, тоалетни, бани... - те ще ме гледат гол с мерак, а аз тях с отвъщение... Искам съответната компенсация за което :lol:

Хаха, а защо реши, че всички гейове се радват да гледат някакви тела, само понеже са от техния пол. Това все едно аз да се кефя, ако трябва да гледам дебели космати мъже само понеже са мъже.....
Е те гледат хубавите само или ми казваш че няма добре изглеждащи мъже в България... или попринцип... не знам какво точно казваш :lol:

Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

А то и ти нямаш идея, кво точно казваш...

Аз съм против всякаква форма на дискриминация, включително и предразсъдъците, но както е казал поета - само с бой ше се излекуват некои хора...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Kristo написа:А то и ти нямаш идея, кво точно казваш...

Аз съм против всякаква форма на дискриминация, включително и предразсъдъците, но както е казал поета - само с бой ше се излекуват некои хора...
Е добре де... кой е дискриминиран в слючая?! Педалите ги пускаме в мъжката съблекалня, лесбийките в женската, а мъжете не ги пускат в женската... виж жените ги пускат в мъжката, като се замисля... и кой е дискриминиран, само хетеро мъжете...

А ако педалите решат да ни обърнат резбата на сила, ми нека налетят, но мисля че е ясно кой ще яде бой тогава... Само дето после в медиите ще кажат че някакви хулигани са пребили разни гейчета, вместо да кажат че разни гейчета са се опитали да изнасилят няколко нормални младежа, но са били пребити при самозащита...

Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Тва за съблекалнята откъде го измисли? Къде си тренирал нещо и си бил с хомосексуални съотборници? Случвало ли ти се е да сте в 1 съблекалня? А и толкова ли си красив, че ще ти налетят стотици? Обясни, моля те, ето, че дойдохме на един важен проблем...
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

А как мразя някоя пикла която още няма косми по п*тката, като каже че мрази космати мъже... И още по-лошо някое лапе ако и се върже и хване да се мъчи да се обезкосмява, та тя като му намери и други косури после вярно стане косматия дебелак... или по-лошо косматия, но обезкосмяващ се дебелак-гейтак... или кльощавия и още по-космат, но обезкосмяващ се гейтак...

П.П. Забелязал съм че по-дебелите хора по принцип имат по-малко косми, не знам защо така :) Може да е само оптическа илюзия от разпънатата кожа :lol:

Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Kristo написа:Тва за съблекалнята откъде го измисли? Къде си тренирал нещо и си бил с хомосексуални съотборници? Случвало ли ти се е да сте в 1 съблекалня? А и толкова ли си красив, че ще ти налетят стотици? Обясни, моля те, ето, че дойдохме на един важен проблем...
Проблема е че те няма да си признаят, само ще се кефят на аванта... Както например веднъж от последния етаж в училището се виждаше как една готина мацка се пече по цици на балкона си и вероятно си мислеше че няма кой да я види и докато и се кефехме някакъв глупак реши да почне да и свирка и тя се прибра и повече не излезе да се пече на балкона или поне не и през учебно време, а иначе го беше правила и преди...

П.П. Занимавал съм се най-вече с бойни изкуства, но не само. Но какъвто и спорт да хванеш, ако някой гейтак нещо почне да го афишира, предполагам ще бъде отлъчен много грозно или поне се надявам да е така! Иначе се сещам веднъж двама нещо се бяха комплексирали на тема размер на мъжкото им достойнство и докато разискваха въпроса посочиха моето като желан размер, преди това не се бях замислял че на повечето наистина са им по-малки пишлетата... Но сега като се замисля колко ли се е кефил някой гейтак, ако е имало там... Всички до един бяхме с достатъчно хубави тела! Просто си представям как съм в женската съблекалня и всички мацки напълно игнорират факта че съм мъж и ги оглеждам обстойно...

Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Ти почна нещо да ме съмняваш....

Нали знаеш, кво е казала Ева Браун за Хитлер:
"Той толкова мразеше гейовете, че накрая никой не се учуди, когато той се оказа такъв"
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Kristo написа:Ти почна нещо да ме съмняваш....

Нали знаеш, кво е казала Ева Браун за Хитлер:
"Той толкова мразеше гейовете, че накрая никой не се учуди, когато той се оказа такъв"
Не мразя гейовете, дори напротив, завиждам им или поне на тези от тях които са колеги воайори. Защо те да имат достъп до мъжката съблекалня, а хетеро воайорите да нямат, кажи ми това честно ли е? Като се оправи тази несправедливост, ще си помислим и за гей браковете :mrgreen:

А колкото до активните гейове, както не веднъж съм казал, тях най-много ги уважавам, защото колкото повече такива има, следователно толкова поече свободни жени ще има за нас :mrgreen:

Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Ти все повече доказваш моята теза, вместо твоята...
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Кристе, хомосексуалистите не са дискриминирани. Дори изобщо не можем да говорим за ДИСКРИМИНАЦИЯ. Избий си го от главата. :wink:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

camel написа:Кристе, хомосексуалистите не са дискриминирани. Дори изобщо не можем да говорим за ДИСКРИМИНАЦИЯ. Избий си го от главата. :wink:
Виж заглавието на темата и твоето мнение по нея - бракове на хомосексуалисти и тва, че примерно ти си против тия бракове, това си е дискриминация на полов признак. Ако нямаше дискриминация, браковете щяха да са разрешени и темата нямаше да я има...
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Kristo написа:
camel написа:Кристе, хомосексуалистите не са дискриминирани. Дори изобщо не можем да говорим за ДИСКРИМИНАЦИЯ. Избий си го от главата. :wink:
Виж заглавието на темата и твоето мнение по нея - бракове на хомосексуалисти и тва, че примерно ти си против тия бракове, това си е дискриминация на полов признак. Ако нямаше дискриминация, браковете щяха да са разрешени и темата нямаше да я има...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Я кажи сега честно жените дискриминирани ли са, че не могат да стават папи? (въпреки че историята помни една папеса :P :oops: ). :mrgreen:
А слепите хора дискриминирани ли са, че не могат да карат коли? :roll:

Я ми кажи сега аз като хетеросексуален мога ли да се оженя за някой богат мъж, само щото искам да се къпя в пари ден и нощ? Мога ли? М? НЕ! По същия начин един хомосексуален мъж също не може да се омъжи за същия богаташ. Каква изненада! :alien:
Тук не говорим за дискриминация, а за принципи. Принципи, които някои хора опитват да нарушават.

П.П. А Кристо за твое сведение на някои места и в някои държави бракът между роднини не е съвсем забранен... проучи. :mrgreen:

Айде като дойдеш на следващата форумна ще си поприказваме по въпроса. :wink:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

camel написа: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Я кажи сега честно жените дискриминирани ли са, че не могат да стават папи? (въпреки че историята помни една папеса :P :oops: ). :mrgreen:
А слепите хора дискриминирани ли са, че не могат да карат коли? :roll:

Я ми кажи сега аз като хетеросексуален мога ли да се оженя за някой богат мъж, само щото искам да се къпя в пари ден и нощ? Мога ли? М? НЕ! По същия начин един хомосексуален мъж също не може да се омъжи за същия богаташ. Каква изненада! :alien:
Тук не говорим за дискриминация, а за принципи.

П.П. А Кристо за твое сведение на някои места и в някои държави бракът между роднини не е съвсем забранен... проучи. :mrgreen:

Айде като дойдеш на следващата форумна ще си поприказваме по въпроса. :wink:
Ако искаш пусни теми по изброените от теб проблеми. Ще се включа с радост! :cheers:

Но да ми изреждаш неща, които нямат връзка с темата, защото принципа на физическата невъзможност, не е същия като принципа на дискриминацията. Ако не можеш да си рапър, тва е щото не можеш да рапираш, а не щото некви негри те дискриминират. Но ако искаш да се ожениш за любимата си, няма кой да те спре. Ако те спираха, щеше да е дискриминация. Ти правиш същото спрямо даден процент хора, които искат да се бракуват едни за други. И то не поради каква причина, а заради това че са от 1 пол. Тъпите примери "Ми дайте да разрешим тва" са хубави като идея, но не съответстват на проблема в ТАЗИ тема, нито на същия принцип. Обяснявал съм защо. Това, което ти така и не разбираш винаги е едно и също - "за мене може тва и тва, щото съм еди къф си, за другите - ако не са като мен - ЧИБА!" - което го криеш зад принципи, морал и прочее, все неща без стойност в ДНЕШНИЯ свят. Особено като говорим за правен проблем и равенство, толерантност и демокрация. Някои неща трябва да надделяват над морала и консерватизма, в името на по-висшето благо - РАВЕНСТВО, СВОБОДА, ДЕМОКРАЦИЯ. Може би е въпрос на ценностна система, но може и да е въпрос на нещо друго - развитие на обществото от религиозни ценности и правила към такива на съвременна свободна държава. Някои хора са извървели пътя докрай, други, като противниците на хомо-браковете, не са схванали цялата идея и са спрели в нищото между консерватизъм и либерализъм, като хем не отричат всички свободи, но (интересно защо) отричат тези свободи, които не ги засягат....

Ако бяха забранени хетеро-браковете, и позволени хомо-браковете, щеше ли да си на позиция, че хетеро-браковете са вредни? Щото аз щях да съм - да са позволени всички видове, за да са равни всички.
Заключено

Обратно към “Мнения”