Как би...
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- darky
- Пишеща машина
- Специалност: НУПЧЕ
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Как би...
никва идея, не го познавам :рр
ма щом е от мъжки род...ами..бих я намерил и бих я сложил отново до него та да се събуди пак до него.
как би реагирал/а ако някой те преследва цял живот да те бие с лъжица?
пример: http://www.youtube.com/watch?v=9VDvgL58h_Y
ма щом е от мъжки род...ами..бих я намерил и бих я сложил отново до него та да се събуди пак до него.
как би реагирал/а ако някой те преследва цял живот да те бие с лъжица?
пример: http://www.youtube.com/watch?v=9VDvgL58h_Y

- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Ще го подгоня, въоръжена така: http://www.butyoudontlooksick.com/wpres ... -spoon.jpg
Как би постъпил, ако малкият ти брат/сестра започне да те тормози събота сутрин след като ти едвам си се домъкнал до леглото в 5 - боли те главата, всичко ти е замаяно, искаш да спиш, а той/тя ти навира шахматни фигурки от малкия магнитен шах в носа?
Как би постъпил, ако малкият ти брат/сестра започне да те тормози събота сутрин след като ти едвам си се домъкнал до леглото в 5 - боли те главата, всичко ти е замаяно, искаш да спиш, а той/тя ти навира шахматни фигурки от малкия магнитен шах в носа?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

-
Angel_N
- Форумно зомби
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Ами тъй като много обичам деца, ще се постарая да не го нахокам прекалено, но ще му се скарам, след което ще го гушна малко при мен и ще го помоля да отиде в другата стая, като му обещая нещо в замяна. Ще се наспя, доколкото ми позволяват обстоятелствата, ще стана и ще си продължа деня 
Как би прекарал идеалната си събота?
Как би прекарал идеалната си събота?
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
В блажено безделие, ходене на куклен театър и после среща с приятни хора за по огроооомна чаша горещ шоколад с бита сметана в Costa на Кракра, примерно. После може да отскоча до ателието на един приятел, че е отсреща и е няма-толкова-якото-място, хем да му видя новите работи. И после - вероятно у дома с хубава книжка или хубаво филмче.
Другият вариант е някъде извън София, "на зелено". Важна е компанията, така или иначе.
Как би реагирал, ако след по-малко от 2 часа сън си се завлякъл леко махмурлия на лекция, оказало се е, че си сам от цялата ви група, чакал си 20 минути пред заключената аудитория и преподавателят не е дошъл, като след това се е оплакал на курсовия ви ръководител, че ви е чакал, но никой не се е появил? И, в резултат на това, курсовият ви е понахокал всички.
* Реална ситуация от онзи ден и много се зачудих какво да правя.
Другият вариант е някъде извън София, "на зелено". Важна е компанията, така или иначе.
Как би реагирал, ако след по-малко от 2 часа сън си се завлякъл леко махмурлия на лекция, оказало се е, че си сам от цялата ви група, чакал си 20 минути пред заключената аудитория и преподавателят не е дошъл, като след това се е оплакал на курсовия ви ръководител, че ви е чакал, но никой не се е появил? И, в резултат на това, курсовият ви е понахокал всички.
* Реална ситуация от онзи ден и много се зачудих какво да правя.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
С чиста съвест обвинявам преподавателя в лъжа и заявявам, че аз съм била на мястото, аудиторията е била заключена и никакъв преподавател не се е появявал. Ако ме попита за другите, отговарям, че нося отговорност единствено за себе си и за своите дейсвия и думи, следователно мога да говоря само за себе си и ако се интересува от другите, да разговаря лично с тях.
Какво бихте направили, ако сте си отделили ден само за себе си, разплули сте се някъде на спокойствие и на тишина - във ваната, в леглото с книга, пред телевизора с някой интересен филм - при което идва някакъв супер досасен съсед от входа, който започва да ви тропа по вратата и да ви звъни по звънеца. Ама звъни и тропа като за световно, а пък същевременно знаете, че тоя образ си няма никаква работа с вас, дори името не ви знае.
Какво бихте направили, ако сте си отделили ден само за себе си, разплули сте се някъде на спокойствие и на тишина - във ваната, в леглото с книга, пред телевизора с някой интересен филм - при което идва някакъв супер досасен съсед от входа, който започва да ви тропа по вратата и да ви звъни по звънеца. Ама звъни и тропа като за световно, а пък същевременно знаете, че тоя образ си няма никаква работа с вас, дори името не ви знае.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Никакъв шанс да му отворя. Ама никакъв. Ако нещо гори, рано или късно ще го подуша и аз. А всичко останало едва ли е толкова спешно или важно (в смисъл, ако е медицински проблем, си има Бърза помощ, а и аз не мога да помогна).
Как би реагирал, ако докато обикаляш из супермаркета (примерно), видиш, че някой краде?
Как би реагирал, ако докато обикаляш из супермаркета (примерно), видиш, че някой краде?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
capmaster
- Да живей словото
- Специалност: Молекулярна Биология ... ай хоуп
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: capmaster
- Обратна връзка:
Нека си краде - има си персонал, който трябва да се занимава с това.
Как би постъпил ако имаш 14 дни да събереш 70 лева а няма от къде?
Как би постъпил ако имаш 14 дни да събереш 70 лева а няма от къде?
Who loses his integrity , he loses his freedom...and his life as well
- darky
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
припомням си кой ми дължи пари и кой би ми дал..
как би реагирал ако мноооого те мързи, а на приятелката/приятеля ти му се прави секс ;р
как би реагирал ако мноооого те мързи, а на приятелката/приятеля ти му се прави секс ;р

- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Обратна връзка:
Е, ай ся то тука зависи от позата
Според пола..
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
ще си кажа три пъти "мечка страх - мен не страх", ще плюя в пазвата и ше й пусна
как би реагирал/а, ако те халоса огромен пенис?
как би реагирал/а, ако те халоса огромен пенис?
- darky
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
ше си кажа "откъде дойде това по дяволите... :Д:Д:Д "
как ще реагираш ако се събудиш и откриеш,че си в стая с плакати навсякъде с твоето лице, някакви папарашки снимки, свещи по стените и земята, на легло със сатенени завивки и вързан/а за железата на таблата му.
как ще реагираш ако се събудиш и откриеш,че си в стая с плакати навсякъде с твоето лице, някакви папарашки снимки, свещи по стените и земята, на легло със сатенени завивки и вързан/а за железата на таблата му.

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Много ще ми се иска да се събудя, защото това определено би било кошмар. Ама пък и ще ми е любопитно кой проявява толкова нездрав интерес към личността ми.
Как ще постъпиш, ако твой близък почне да ти върти курвенски номера (от нищото, иначе много време сте си били близки и не ти е давал повод да мислиш, че може да очакваш подобно нещо от него евър)?
Как ще постъпиш, ако твой близък почне да ти върти курвенски номера (от нищото, иначе много време сте си били близки и не ти е давал повод да мислиш, че може да очакваш подобно нещо от него евър)?
В края на ноември
В края на ноември
- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
ще се поинтересувам с кой още е станал близък междувременно
Как би реагирал, ако те сръчка някой в автобуса и те пита "Кво си зяпнал през тоя прозорец?"
Как би реагирал, ако те сръчка някой в автобуса и те пита "Кво си зяпнал през тоя прозорец?"
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
- darky
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
ще му кажа,че търся нещо женско да си изплакна очичките ...
ако някой на спирката, от другия пол с изключително чаровна усмивка и много красиви очи, ти подари цвете и ти каже " съжалявам, но просто като те видях, друго не исках да направа освен да ти подаря това цвете " . И си замине в обратната посока.
А ти закъсняваш вече за интервю за работа да речем.. и рейса ти тамън се показва иззад завоя
ако някой на спирката, от другия пол с изключително чаровна усмивка и много красиви очи, ти подари цвете и ти каже " съжалявам, но просто като те видях, друго не исках да направа освен да ти подаря това цвете " . И си замине в обратната посока.
А ти закъсняваш вече за интервю за работа да речем.. и рейса ти тамън се показва иззад завоя

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Предполагам, че няма да се е отдалечил прекалено. С две крачки го настигам, хващам го за ръка, казвам му, че тъкмо навреме се е появил в живота ми, защото имам нужда от кураж. И го качвам в автобуса без много обяснения. След интервюто за работа проверяваме какъв е и за какво се бори. Ако почне да се опъва и не иска да идва с мене, се мятам на автобуса и изчезвам - явно толкоз му е била смелостта. 
Как би реагирал, ако някой ти каже, че си най-красивият човек, когото някога е срещал?
Как би реагирал, ако някой ти каже, че си най-красивият човек, когото някога е срещал?
В края на ноември
В края на ноември