1. Ти па -- типJamesmagno написа:Какъв е твоят тип коткарак?
Като си разгонена, пука ли ти дали другата котка си има някого?
Разкажи за мустачките си
Ще се пусна на първия, който ме поиска
2. Май не
3. Мустачките ми са дълги, гъсти и бели
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
1. Ти па -- типJamesmagno написа:Какъв е твоят тип коткарак?
Като си разгонена, пука ли ти дали другата котка си има някого?
Разкажи за мустачките си

1. E, e, чак пък да обичамMidwinterSun написа:Миша, кажи ни какво най-много обичаш в своята мама?
А какво толкова не му обичаш на Исо? Не виждаш ли, че твоето пренебрежение го прави нещастен?
Кой от хората, с които си се запознавала, ти е направил най-добро впечатление? А кой най-лошо?
Последният път като те видях ти проявяваше интерес към гимнастиката - даже те има на снимка, Мила я направи. Това все още ли е така? Мама оказва ли ти влияние в тази насока?
Кое е най-хубавото на това да имаш опашка? :Р
Ха... Да видим... Май никой не ми вика "маци", на "писи" не обръщам абсолютно никакво вниманиеAmbrosio` написа:Дразниш ли се като се обръщат към теб с "маци" или "писи" ?

колко си слаааааааааааааааааааадичкоооооооооооо!!!!!11Миша Г.М.Т. Соломон написа:(Тук например правя шпагат) cat:

Eeeeeeeeeeeeefak написа:колко си слаааааааааааааааааааадичкоооооооооооо!!!!!11Миша Г.М.Т. Соломон написа:(Тук например правя шпагат) cat:
защо порасвате
svetlio.varna написа:С колко котараци си преспала?
Мяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяу!Pisobella написа:Не мога да не те поздравя с едно МЯУУУ![]()
![]()
![]()
Ето още една истинска котка във форума! Вече не съм сама :Р![]()
![]()
![]()

човек грам логическа мисъл не е останала в тебе след тия дискотеки .. първо питаш за котараци при положение че писа че не е виждала друго коте .. сега питаш за чалга при положение че живее с менеsvetlio.varna написа:Чалга слушаш ли?Кво мислиш за Анелия
![]()
Пак си ти! Вече ми се превръщаш в любимкаAmbrosio` написа:Пак съм аз![]()
Какво мислиш за такъв вид отношения ? За или против ?![]()
Ела ми на гости, ще си сипем нещо, ще си помърррррррркаме и ще решимJamesmagno написа:Миша, какво да правя?
Татиииииииииии!!!pora_e_priqtel написа:Скъпа моя щерко,
1. Какво се промени между нас? Защо нещата не са същите, както едно време? Помниш ли как си играеше с мен, хапеше ме, скачаше ми по главата и се сгушваше в мен? Кога угасна страстта у теб?
2. Кой сега до теб заспииивааа? Кой целува мустаците тииии?
Да, Евтимчи, могаПлазмодий написа:Можеш ли да използваш огнестрелно оръжие, за да ми теглиш патрона най сетне!
Ми... Нямам особено мнение. Като ми пускат музика, обикновено не ми пука каква еsvetlio.varna написа:Чалга слушаш ли?Кво мислиш за Анелия
![]()

Тва към мен ли е въпрос?Миша Г.М.Т. Соломон написа:КАК МОЖЕ НИКОЙ ДА НЕ МИ Е ЧЕСТИТИЛ ИМЕНИЯ ДЕН?!
(освен Кристо)