http://kastel.blog.bg/photos/82591/original/KIRA.jpg
Красиви жени - тема 2
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: 3
Re: Красиви жени - тема 2
Наистина, прекаленото влечение към котките, може да се обясни само с тази болест, защото единствената цел на този микроорганизъм е да стигне до мозъка ти и да ти внуши че харесваш котки, просто защото те са крайният му гостоприемник... Дори заразен плъх отива без никакъв страх при котка, че даже и се радва, докато всички знаят че здрав бяга с ужас... При човека това не е толкова голям проблем, поне в нашите географски ширини и освен много редки фатални случаи, просто води до малко по-забавени реакции, но и това може да е фатално при шофиране например...
П.П. Ти може и просто адски много да харесваш котки...
П.П. Ти може и просто адски много да харесваш котки...
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
- Boleyn
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: завършил
Аз не харесвам котки кой знае колко,напълно безразлични са ми. Просто самата актриса,за която говорих,има излъчване,което по някакъв начин ми е котешко и ми харесва,но по принцип не съм фен на тези животни точно.

- FMI
- Плиний Стари
Е не знам тогава 
На мен ми се струва доста грозновата и ти по доста странен начин намираш нещо симпатично в нея... Ето още една, която още повече прилича на нещо от семейство котки

На мен ми се струва доста грозновата и ти по доста странен начин намираш нещо симпатично в нея... Ето още една, която още повече прилича на нещо от семейство котки

- Boleyn
- Легендарен флуудър
Грозновата ?
Моля те,пусни снимка на жена,която харесваш,че напоследък засичам само твои коментари ,в които обясняваш какво НЕ харесваш.
А тази е вече сериозно плашеща
А тази е вече сериозно плашеща

- Ambrosio`
- Паисий
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Много си е хубаво момичетоFMI написа: На мен ми се струва доста грозновата
Don't lose who you are, in the blur of the stars.
- FMI
- Плиний Стари
Boleyn, странно че ме караш да се повтарям, след като си имала коментари непосредствено, след подобни мои публикации, например:
Нея също искам да дам като пример за възникналите само преди няколко страници спорове за това кое тяло е красиво. А също така виждам че споделяш мнението ми че такова тяло има само в спортните среди и в този ред на мисли не разбирам защо масово се лансират разни кифли като крависи...
FMI написа:Това е женатаSmoking Mirror написа:Само косичката е малко мизерна, но да не бъдем дребнави
На втората май липсват снимки, не знам защо, но и тази която е останала стигаFMI написа:О даМного уважавам такива жени! Лицето е приемливо, пък и там се е постарала да компенсира с прическата
Отделно тъмно коса с пъстри очи много ми допада, но все пак това са неща които са непроменими без груба намеса... Предпочитам да не е с най перфектните черти, но да не е накълцана...
Но самия факт че си поддържа тялото на такова високо ниво е достатъна причина за да бъде наречена хубава, просто се е постарала за всичко което зависи от нея. Евала на мацката, де да бяха всички жени такива, ех ех...
Ето я тук, мисля че е същата, поне така пишеАко е тя определено това и е най добрата снимка
- Boleyn
- Легендарен флуудър
Аз на тия жени не виждам кое им е красивото ,защото не им се виждат добре лицата.Едни гърди и бедра,нищо друго.Все пак темата не е за най-яко тяло,а за красиви жени.

- FMI
- Плиний Стари
Но имахме спор за телата!Boleyn написа:Аз на тия жени не виждам кое им е красивото ,защото не им се виждат добре лицата.Едни гърди и бедра,нищо друго.Все пак темата не е за най-яко тяло,а за красиви жени.
А аз не мога да деля нещата, на тая има красиво лице, оная има красиви бедра, другата пък гърди, третата п*тка... Или е красива като цяло или не е, затова темата е красиви жени, а не красиви женски лица, нали?
Но тук идва въпросът, лицето е даденост и се коригира само с хирургическа намеса, а аз не одобрявам козметичната хирургия! От друга страна тялото също е даденост в известен смисъл, но можеш да направиш чудеса във фитнеса!
Искам да кажа че безкрайно много уважавам поддържаните жени и не разбирам защо всяка не е такава?! И обратното, като видя някоя където "бог" дал... дал... та се насрал... и тя грам да не си е мръднала пръста и да е станала някаква гадна кифла и ако на 20 изглежда приемливо, то на 30 вече ходи да и смучат тлъстините с липосукции, вместо просто малко да си размърда гъза... Е съжалявам, но каквото и лице да имат подобни плужаци, просто няма как да ми харесат... Или ще са анорексички и все пак разплути или ще са свине, накратко кифли... Затова съм дал пример с двете крайности на красивите женски тела!
Както казах, на втората май някъде и се виждаше и по-добре лицето, макар да не блесва точно с него, но не намерих, а не ми се рови из стотина страници иначе все някъде и красиви личица съм дал, сега ще преровя и останалото, така или иначе се успах и нямам друга работа за днес
- FMI
- Плиний Стари
Нито е красива, нито е поддържана, просто е млада кифла (кроасан), но скоро и тя ще стане мухлясал козунак...fak написа:
прекрасна е!
Извинявай, аз спор с тебе имам ли?FMI написа: Нито е красива, нито е поддържана, просто е млада кифла (кроасан), но скоро и тя ще стане мухлясал козунак...
la douleur exquise
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Горките жени, просто сигурно не могат да спрат да плачат, че ти не ги одобряваш 
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

- FMI
- Плиний Стари
Явно само разни отдавна залезли класики сме си подхвърляли в тази тема
...
П.П. И ако не броим горепосочените, май не съм допринесъл много точно с лица, обещавам да се поправя
За сега намерих само две снимки с акцент основно там, но все по-рядко се срещат наистина красиви жени, за което определено вината не е моя...
FMI написа:Catherine написа:Е пуснете и вие някоя красива според вас, та да ви е оплюем набързо. О, Възвишени Вкусове.
Catherine написа:FMI написа:http://vbox7.com/play:6bc356daДобре де, тук вкусовете ни съвпадат.
ivett написа:Adriana Lima :
Boleyn написа:По принцип не съм й кой знае какъв фен,но на тази снимка е прекрасна![]()
и т.н.FMI написа:На скоро четох някъде, че е много вероятно в близките 10-20 години стареенето да бъде доста забавено. Нали уж потенциалът ни бил поне 1-2 хиляди години... Друго ще е да притежава тази красота 1000, а не само 10-тина години, налиЩе изчезнат изказвания от сорта на "красотата е до време"... Не че на красивите жени не им стигат 1-30 години да устроят живота си за хиляди напред, но тогава дали красотата ще се продава чак толкова скъпо, когато вече я има в изобилие?
...
П.П. И ако не броим горепосочените, май не съм допринесъл много точно с лица, обещавам да се поправя
FMI написа:Ах тези азиатки... и сутрин са хубави...
И ако на първата имаме само лице и цици, то на втората не само, но най вече акцентирам на косата...FMI написа: