Кой беше последният филм, който гледа? [vol.2]
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: Кой беше последният филм, който гледа? [vol.2]
Това Хавиер Бардем ли е? Йъъъъъъъъъък... а смятах по някое време да гледам филма - е, явно няма.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Що бе, Хайвер е такъв симпатяга.
И аз не бих гледал романтичен филм с него (Вики, Кристина, Барселона го спрях на трийстата минута, но това това беше и заради непоносимостта ми към филми на Уди Алън), още повече, че този е и с Джулия Робъртс, която също недолюбвам.
Но пък на Хайвер ролята в Goya's Ghosts много му прилягаше. :Р
ПП "Симпатяга" или не, женен е за Пенелопе Круз, така че го признавам.
И аз не бих гледал романтичен филм с него (Вики, Кристина, Барселона го спрях на трийстата минута, но това това беше и заради непоносимостта ми към филми на Уди Алън), още повече, че този е и с Джулия Робъртс, която също недолюбвам.
Но пък на Хайвер ролята в Goya's Ghosts много му прилягаше. :Р
ПП "Симпатяга" или не, женен е за Пенелопе Круз, така че го признавам.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Не мога, човече. Толкова ми е противен, че получавам позиви за повръщане, когато го гледам. Знам, че го имат за секссимвол, ама е просто... не само е далеч от моя тип мъже, просто е на съвсем другия край на ска'лата. С почти чиста съвест мога да кажа, че ако и да се сещам веднага за примери за много грозни мъже, по-противен от него не мога да измисля. Може в някой минал живот да сме имали нещо общо, знам ли - няма причина да ми е така противен, ама на'. Факт.
В "Призраците на Гоя" беше окей, да, но това не променя нищо. Ще ми убие удоволствието от филма.
В "Призраците на Гоя" беше окей, да, но това не променя нищо. Ще ми убие удоволствието от филма.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Аз пък все ги бъркам двамата с Jeffrey Dean Morgan
Всъщност на моменти дори тримата с Gerard Butler. И аз не знам каква прилика намирам помежду им, но просто... са ми някакъв сходен типаж. 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Това е щото и двамата с Джефри Дийн Морган приличат на маймуни. Ама Джефри ми е симпатичен шебек, докато тоз хубостник направо... Вече за Джерито не знам, струва ми се, че той е от по-друг и по-секси тип.
На мен всъщност Хайвер (5 ст., Любо) най ми прилича на Джеф Голдблум като излъчване, ама онзи що-годе бива. Даже може да мине за чаровен.
Казвам ви, имала съм някаква история аз с Хайвер Бадем (виж к'во яко звучи) в минал живот - няма друго обяснение за подобна ненавист от моя страна. Нищо не ми е направил човекът, а знам, че Мила, например, го смята за секси.
На мен всъщност Хайвер (5 ст., Любо) най ми прилича на Джеф Голдблум като излъчване, ама онзи що-годе бива. Даже може да мине за чаровен.
Казвам ви, имала съм някаква история аз с Хайвер Бадем (виж к'во яко звучи) в минал живот - няма друго обяснение за подобна ненавист от моя страна. Нищо не ми е направил човекът, а знам, че Мила, например, го смята за секси.
В края на ноември
В края на ноември
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Много си е добре момчето. А в "Призраците на Гоя" прави егаси ролята!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Бе той и Антъни Хопкинс прави егати ролята в "Surviving Picasso" и заради това към края на филма му виках "Умри, копеле, умри" - толкова добър беше и така успя да ме вбеси. Аз писах за тоя филм, спомням си: бях страшно афектирана, което означава, че си е свършил работата повече от добре.
Та и бай Хайвер в "Призраците на Гоя" беше случил на роля. Разликата е, че Антъни Хопкинс ми опротивя след "Пикасо", а Бардем не можех да го трая и преди това.
Аз се чудя какво да гледам тая вечер. Трябва да преровя тракерите, да видя какво ново ще ми хване оЧото.
Та и бай Хайвер в "Призраците на Гоя" беше случил на роля. Разликата е, че Антъни Хопкинс ми опротивя след "Пикасо", а Бардем не можех да го трая и преди това.
Аз се чудя какво да гледам тая вечер. Трябва да преровя тракерите, да видя какво ново ще ми хване оЧото.
В края на ноември
В края на ноември
Абе Бардем е Чигур, не-човек, след тая роля трудно минава в романтично. 
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Търговецо на кристал, аз пък не намирам Робърт Дауни Младши - тоя долен наркоман, за нещо особено, но не пиша фермани колко бил противен, така че ни ги спести и твоите относно Хавиер Бардем. Да не говорим, че в долупосочения филм с Джулия Робъртс, актьорът не е Бардем.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Казах, че НА МЕН ми е противен. Колкото до ферманите - такива си ги харесвам, такива си ги пиша. Напълно свободен си да не ги четеш и е силно желателно да не се заяждаш (с мен и по принцип). Не съм казала, че не го бива, а че АЗ не го харесвам. В случай, че е останало нещо неясно, пак заповядай.
Като цяло обаче не съм в настроение да се обяснявам с хора, на които моят субективен вкус бърка някъде. Нито съм се опитвала да се налагам, нито Бардем има нужда от адвокат, така че ни/си спести драмите, моля.
И я виж пак дали не е той: http://movies.nytimes.com/2010/08/13/movies/13eat.html Явно ти е толкова любим, че не можеш да го познаеш дори. Аман от разбирачи, честно.
Като цяло обаче не съм в настроение да се обяснявам с хора, на които моят субективен вкус бърка някъде. Нито съм се опитвала да се налагам, нито Бардем има нужда от адвокат, така че ни/си спести драмите, моля.
И я виж пак дали не е той: http://movies.nytimes.com/2010/08/13/movies/13eat.html Явно ти е толкова любим, че не можеш да го познаеш дори. Аман от разбирачи, честно.
В края на ноември
В края на ноември
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Бардем не ми е любимец, но не виждам кому е потребно да четем в три поредни поста за отвращението ти от него и същевременно в 3030 поста за прехласването ти по "прелестния" Дауни Джуниър. Затва иде реч. Ти като искаш си пиши, то е въпрос на чувство за мярка.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Благодаря, че реши да бъдеш старозагорската ми съвест, която явно липсва напоследък. Но не си хаби усилията, веротно ще бъдат по-полезни другаде. Прагът ми на търпимост в момента е драматично нисък и докато не съм нарушила форумните правила, не ми се струва, че има нужда (и полза) да ме поучаваш.
Предлагам да спрем дотук. Хайде, със здраве.
И без лоши чувства.
На останалите се извинявам за офтопика.
Предлагам да спрем дотук. Хайде, със здраве.
На останалите се извинявам за офтопика.
В края на ноември
В края на ноември
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Нямаш проблеми - спирам дотук и аз с офтопика.
По темата - Shattered Glass. Много ми хареса, намирам го за доста добър филм.
По темата - Shattered Glass. Много ми хареса, намирам го за доста добър филм.
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети

Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And the voices pass with time
And I keep...
- Ambrosio`
- Паисий
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Страхотен !!The_Viper написа:
Don't lose who you are, in the blur of the stars.