menina.do.mar написа:...
Е, не всеки е перфектен, за Бога, това не значи автоматично, че не е красив.

Всъщност всичко почна когато аз казах това преди няколко страници, а сега ме обвиняваш че си противореча и казвам обратното... а дали?
Само казах че естественият подбор си знае работата и тези дали с по-лоши гени или по други причини, които са по-малко привлекателни, по-малко кандидати се намират да създадат потомство с тях
Вече при хората нещата отдавна са много объркани... Затова поне телата могат да си поддържат... Много ли искам?
А колкото до мен, както казах и себе си не харесвам последната 1-2 години, но предходните 25 си се харесвах много, а на вашата възраст имах перфектно тяло, което ми дава право да критикувам колкото си искам или поне тези на 20

Но жената си ми харесва широките рамене, бедрата като греди и стегнатия задник, огромните бицепси, здравия гръб и т.н. Както казах само шкембето нещо почнах да изпускам, затова и не се харесвам, но ще го оправя, което не е по-лесно от справянето с целулита, нали? Иначе не се оплаквам, особено че никога нищо не съм си чупил, а не е като да не съм създавал предпоставки, та си харесвам кокала определено!
Например ако тази отпред има целулит(а аз предполагам че шалчето има за цел да скрие точно това), а онази отзад, която е и по-млада още няма, как мислите, коя ще избере който и да е мъж?