Ти Мангалатасарай Докоспор Кюстендилбахче остави на насБeтон написа:предния мач с Доко Шекер махала.
След 2 години пак ще ги пукаме
Модератори: ники, Methuselah
Ти Мангалатасарай Докоспор Кюстендилбахче остави на насБeтон написа:предния мач с Доко Шекер махала.

Ако ше си даваме подобни примери, да спомена Моуриньо тогава...но въпросът не е в това колко точки е изгубил Рафа Бенитез, а в самата смяна от тактическа гледна точка. Но иначе съм съгласен, че не трябва да виним Иво. Получи ми се малко дежа ву с автогола на Рийзе на полуфинала между Челси и Ливърпул в ШЛ преди няколко сезонаmenina.do.mar написа:Точно всеки човек с футболни познания знае, че е безумие да се пази преднина от само един гол.Scarface написа:От тактическа гледна точка смяната си беше напълно оправдана и т'ва всеки човек с футболни познания го знае. Сега говорите така, понеже Иво имаше малшанс да си вкара толкова нелеп автогол. Ако бяхме били, едва ли някой изобщо щеше да помни тая смяна
Мога да ти дам прекрасен пример с Рафа Бенитес, който загуби десетки точки на Ливърпул, допускайки тази грешка - отборът води с гол разлика, испанецът сменя офанзивен играч с дефанзивен, след което противникът се вдига на щурм и отбелязва гол.
Както и да е, просто Фортуна за пореден път ни обърна гръб тази вечер. Яд ме, че Иво си вкара автогол в най-неподходящия момент, но на всеки може да се случи.

Естествено. Той Мауриньо в края на мача ония ден пусна защитник вместо плеймейкър, но ако Ясен Петров го направи значи греши. Някои хора прекаляват с разбирането от всичко.Vaskes написа:Аз не виждам нищо толкова нелепо в пазенето на резултата, при положение, че остават 5 минути. Някой отбори почват да пазят един гол преднина още от първото полувреме.

Да, пусна Абидал за Йозил 1 минута преди края на продължениетоBaggins написа:Естествено. Той Мауриньо в края на мача ония ден пусна защитник вместо плеймейкър, но ако Ясен Петров го направи значи греши. Някои хора прекаляват с разбирането от всичко.Vaskes написа:Аз не виждам нищо толкова нелепо в пазенето на резултата, при положение, че остават 5 минути. Някой отбори почват да пазят един гол преднина още от първото полувреме.