Красиви жени - тема 2
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Re: Красиви жени - тема 2
Хаха, точно такъв отговор очаквах, затова и го казах
Май наистина не знаев що е то целулит, а аз няма да седна да ти обяснявам, че това е въпрос на кожа и на гени и че мнозинството от жените го придобиват рано или късно, освен ако не са някакви луди спортистки, макар че и при такива може да има. Божке, то бива повърхностна рбаота, бива, ама...
Ако на една жена и личи на пръв поглед, че има целулит, наистина, мАни я (говорим ако не е по бански и и го виждаш), значи не е наясно как да се облече, така че да го скрие. Същото важи за всеки проблем във физиката. При жените не е въпрос на "дали го има или го няма", а дали жената умее да го прикрие добре и пак да замае главата на мъжете. Колкото до целулита... ох, не знам какво да кажа, you made my day
Ама наистина идея си нямаш, признай си 
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Тук ужасно прилича на 13 от Хаус.
Васи, той ФМИ има и по-стари подобни мнения. И си няма понятие от нещата, но пък го бива да обяснява и обвинява. Ако разбираше за какво става дума, щеше да знае, че женското тяло ревниво си пази мазнинките и не си ги дава само срещу ходенето до магазина пеша. Щото мъжете няма да бременеят, нали? А женското тяло от самото начало на пубертета се подготвя, за да износи дете.
Но - както ти казах и по-горе - няма смисъл нито да се връзваш, нито да обясняваш. Колкото до целулита - определено има какво да попрочете по въпроса. Напълно съгласна съм, че ако имаш 20 килограма отгоре и нямаш някакво заболяване (СПКЯ, диабет или заболяване на щитовидната жлеза, например), при желание можеш да свалиш голяма част от тях със спорт и подходящ хранителен режим. С целулита нещата не стоят така.
ФМИ, само един въпрос към теб - защо свързваш красотата с изгубването на девствеността на 15? Защото грозните никой не иска да ги чука, или защото красивите се е*** като невидели? Логиката ти малко ми бяга. Или поне ми изглежда невероятно повърхностна.
Васи, той ФМИ има и по-стари подобни мнения. И си няма понятие от нещата, но пък го бива да обяснява и обвинява. Ако разбираше за какво става дума, щеше да знае, че женското тяло ревниво си пази мазнинките и не си ги дава само срещу ходенето до магазина пеша. Щото мъжете няма да бременеят, нали? А женското тяло от самото начало на пубертета се подготвя, за да износи дете.
Но - както ти казах и по-горе - няма смисъл нито да се връзваш, нито да обясняваш. Колкото до целулита - определено има какво да попрочете по въпроса. Напълно съгласна съм, че ако имаш 20 килограма отгоре и нямаш някакво заболяване (СПКЯ, диабет или заболяване на щитовидната жлеза, например), при желание можеш да свалиш голяма част от тях със спорт и подходящ хранителен режим. С целулита нещата не стоят така.
ФМИ, само един въпрос към теб - защо свързваш красотата с изгубването на девствеността на 15? Защото грозните никой не иска да ги чука, или защото красивите се е*** като невидели? Логиката ти малко ми бяга. Или поне ми изглежда невероятно повърхностна.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
ДААААААААААААААА!Misha_Iv написа:Виктория Петрова...
Тая жена ме хипнотизира всеки пък, като я гледам по новините. Всяко припърхване с мигли, човееек!
В нета една свясна снимка няма..
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Boleyn
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: завършил
Аз имам една снимка с нея,наистина е разкошна
И е много мила наживо
http://img191.imageshack.us/img191/383/dscn1629w.jpg
мен не ме гледайте на снимката
мен не ме гледайте на снимката

- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ааааа, много хубава снимка! Страхотна е! Защо в нета няма такива, недоумявам. Или е някаква нагримосана, или е в новините..
- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: 3
Офф... в първия момент прочетох много "мило животно"... това още преди да видя снимката, но като я видях разбирам че грешката е била вярна... Мога само да кажа че на тази снимка ти си по-красива от нея, а май и по-принцип...Boleyn написа:Аз имам една снимка с нея,наистина е разкошнаИ е много мила наживо
http://img191.imageshack.us/img191/383/dscn1629w.jpg
мен не ме гледайте на снимката![]()
"само да не и слагаха толкова грим" каза колегата... еми смятай каква е тогава без грим... съжалявам но точно затова жените трябва да ходят голи и най-вече без грим, поне когато климатичните условия го позволяват, не че голяма част от жените не го правят, респект към добре изглеждащите такива и да внимават с тъмните улички разбира се
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
FMI, имам усещането, че скоро ще спра да те чета
Ще си първият

Ще си първият
- FMI
- Плиний Стари
Колкото до целулита... Ми в момента и аз съм мешана скара... 123 килограма се премерих последно лятото след морето, а сега дори може да съм повече... просто прекалено много прасенца изядох последните години, а нямах нито време, нито възможност да ги изгоря и поне 10-20 можеше да ги нямам, не че мускулната маса ми е малко, но колегата който пита за някакъв "релефа", със сигурност не съм този пич... винаги релефа ми е бил най-труден... Два тона съм правил на удар, но от релефа, по-точно от липсата му никога не съм бил доволен... Хубавото е поне че си дебелея много равномерно, абсолютно навсякъде
Всъщност още на 14-15 успях да направя 90кг само мускули, без въобще да го имам за цел, просто тренирах по 12 часа на ден и 6 дни в седмицата... После измършавях зверски и то от глад, но не доброволен... до 78 килограма мисля че ми е била долната граница при която съм нещо като от концлагер излязъл... и след това праснах 30 килограма отгоре само за 9 месеца в казармата. Но там за пръв път нямах възможност да спортувам активно, въпреки че лигльовците там смятаха че физзарядката(20 минути кълчене и 10 тътрене, наподобяващо тичане) е достатъчни... Даже и вечер не ме оставяха да си ползвам свободното време за това... Е съжалявам но казармата се отразява много по-зле на мъжкото тяло, отколкото бременността, да не говорим че тя е и по-скоро полезна, но както и да е, аз нищо не знам и не разбирам, не знам и че раждалите жени живеят по-дълго и са по-здрави, а които пожелаят и изглеждат дори по-добре!!! Та последвалите 5 години след казармата ги бях заковал на 100-110 кг и то без да правя абсолютно нищо, за което предполагам трябва да съм благодарен на тренировките предходните години! И в този ред на мисли, по-често се случва точно обратното, затова не ми казвайте моля, че като сте си отглеждали целулита и другите сланини, дълги години, може да си мислите че ще ги премахнете за нула време... Та и аз като вас последните 1-2 години, откакто уж уча, качих 15-20 килограма, не знам... болест не изключвам... изследвах се, няма такова нещо разбира се, здрав съм си като бик... Извод: мързел... Верижната реакция е че един пт като надебелееш и ставаш по-мързелив и от там по-дебел и по мързелив и по-дебел и така до безкрай... Но аз поне имам оправдание - казармата... Раждалите жени ми се оправдават с децата... Но какво по-дяволите е оправданието на нераждалите кифли?!
Добре, аз съм мъж и на 123 кг, при ръст само 1.80 все още нямам целулит и едва ли някога ще имам
Но пък почнах шкембе да пускам, а това е недопустимо и съответно смтям да взема мерки... Обаче пак питам, знаещите, какво му е по-специалното на целулите? И какви са тези глупости че със спорт не може да се коригира, макар че това е малко след дъжда качулка, аз казвам по-скоро чрез спорт да не се допуска!!! То и една съученичка така ми разправяше че са пълни глупости че спорта оправял всичко и примерно не можел да и помогне за менстроалните проблеми. Докато не я замъкнах няколко пъти до парка и после като видя резултата, започна да си тича най-редовно и без да я карам! Защото когато едно тяло не се движи, то боледува, както искате ме разбирайте !!!
Добре, аз съм мъж и на 123 кг, при ръст само 1.80 все още нямам целулит и едва ли някога ще имам
- FMI
- Плиний Стари
Имаш това право разбира сеFloWersOfEviL написа:FMI, имам усещането, че скоро ще спра да те чета![]()
Ще си първият![]()
![]()
Също всеки има различен вкус !
Ти дори леко с тези пърхащит мигли ти е простено, направо си се влюбил, а най-боли когато е виртуално... Освен въпросната да открие форумът, да се трогне и да се вземете... Успех!
Но все пак останалите незаслепени от "любов". Е как може да кажете нещо различно от очевидното, а именно че Boleyn е по-красивата на тази снимка !!!
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Да вметна една дребна подробност - целулитът не се причинява от излишни килограми (и изобщо не е свързан с тях по какъвто и да е начин), а от отслабване на съединителната тъкан (което с годините се случва неизбежно.) Ако има някаква логика, по която спортът предотвратява това заболяване (защото това е правилният термин), то тя е, че спомага за общото здраве - по-малко стрес и прочее. Но освен ако не си спортист, да не говорим пък ако имаш генетична предразположеност или някаква друга, не можеш да се надяваш да се спасиш.
Надявам се всеки ще може да продължи образователния процес по темата сам за себе си. Много се надявам, защото ще стане вече малоумно, ако ми се наложи да обяснявам защо точно в огромната си част целулитът засяга жени, но не и мъже, ако ще и да са 200-килограмови свине.
Надявам се всеки ще може да продължи образователния процес по темата сам за себе си. Много се надявам, защото ще стане вече малоумно, ако ми се наложи да обяснявам защо точно в огромната си част целулитът засяга жени, но не и мъже, ако ще и да са 200-килограмови свине.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- FMI
- Плиний Стари
1. Аз не казах ли същто, че спорта укрепва общото здраве, къде съм казал че целулита е пряко свързан с наднорменото тегло, но пък като имаме целулит, дайте да сме свине с целулит, така ли?!MidwinterSun написа:Да вметна една дребна подробност - целулитът не се причинява от излишни килограми (и изобщо не е свързан с тях по какъвто и да е начин), а от отслабване на съединителната тъкан (което с годините се случва неизбежно.) Ако има някаква логика, по която спортът предотвратява това заболяване (защото това е правилният термин), то тя е, че спомага за общото здраве - по-малко стрес и прочее. Но освен ако не си спортист, да не говорим пък ако имаш генетична предразположеност или някаква друга, не можеш да се надяваш да се спасиш.
2. Аз пък съм виждал 200 килограмови свине от мъжки пол, които са успели да си отгледат и целулит!
3. Аз съм предразположен към напълняване най-вече генетично, но пък предпочитам да си трупам мускули, не сланина. Винаги има решение! А за жените то е и достъпно! Защото мускулите се правят с пари, но сланината се топи безплатно, дори спестяваш от храна, ако гладуваш, което много силно не го препоръчвам!!! Аж каквото и колкото поискаш, но го изразходвай двойно, това е истината ! Друга тема е че в магазина има само боклуци, но както вече казахме, това няма общо с целулита, нали така беше?!
4. Какви години какви 5 лева... ти мило момиче си на 20 години, не си на 50...
- Ambrosio`
- Паисий
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Don't lose who you are, in the blur of the stars.
- menina.do.mar
- Плиний Стари
- Курс: завършил
Пич, не се засягай, но да тежиш 123 кг и да се спукваш от критики към другите... Не смяташ ли, че е доста нагло?
Казаха ти вече, целулитът е до кожа, не до килограми и над 80% от жените по света са засегнати от този проблем, независимо на каква възраст са.
Има един виц: - Защо мъжете нямат целулит?
- Защото е грозно.
Може би е смешно, може би гадно, но е факт - жените винаги сме по-прецакани.
Но е адски ограничено от твоя страна да мислиш, че всяка жена с целулит е мърла, която не се грижи за външния си вид.
И все пак да се върнем на темата...
Моника Белучи - любимата ми актриса и една от най-красивите жени на света. Макар да е над 40, смятам, че слага в джоба си доста по-млади от нея мацки.

Казаха ти вече, целулитът е до кожа, не до килограми и над 80% от жените по света са засегнати от този проблем, независимо на каква възраст са.
Има един виц: - Защо мъжете нямат целулит?
- Защото е грозно.
Може би е смешно, може би гадно, но е факт - жените винаги сме по-прецакани.
Но е адски ограничено от твоя страна да мислиш, че всяка жена с целулит е мърла, която не се грижи за външния си вид.
И все пак да се върнем на темата...
Моника Белучи - любимата ми актриса и една от най-красивите жени на света. Макар да е над 40, смятам, че слага в джоба си доста по-млади от нея мацки.

"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."