Красиви жени - тема 2
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Ambrosio`
- Паисий
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: Красиви жени - тема 2
Обаче аз съм забелязала едно "явление" . Всички говорят колко много харесват дълги крака, но на живо като видят някое високо момиче с дълги крака и започват да пискат какъв щъркел е .. 
Don't lose who you are, in the blur of the stars.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
После жените не знаели какво искат..
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
Ами да, реално погледнато не самата дължина е привлекателна, а отношението ѝ към останалата част от тялото. Щото тези с мноооого дългите крака са си (да си го кажем) над 1,80, а това е един сериозен ръст за дама. Реално погледнато и някое по-нисичко девойче може да има "дълги" крака според тялото си. А това разделение на големи, малки, дълги и къси каквото и да е си е безсмислено. На теория всички харесват нещо си, а на практика ги виждаш, че залитат по съвсем друго.
Edit: чак сега се загледах във останалата част на дългокраката мацка и честно казано не мога да кажа, че блести с особена красота.
Днес попаднах на снимка на тазгодишната Мис Виетнам и ми се стори доста симпатична, та ето я и нея (не мога да напиша това име, слагам само снимката).

Edit: чак сега се загледах във останалата част на дългокраката мацка и честно казано не мога да кажа, че блести с особена красота.
Днес попаднах на снимка на тазгодишната Мис Виетнам и ми се стори доста симпатична, та ето я и нея (не мога да напиша това име, слагам само снимката).

На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: 3
Ми ти ще се оплакваш ли че на някой му е прекалено дълаг, има пози и средства с които ще се подсигуриш да не те изкорми, макар че колко трябва да е тъп да не внимава с такъв боздуганCrippled Alice написа:а бе дълги, дълги, ама чак толкова дълги ли?!
Попринцип съм много капризен относно жените, а и рядко срещам по-високи от мен. В момента се сещам само за един случай в който да съм се запознал с по-високо от мен момиче и да ми харесва. Тя определено беше много привлекателна, тогава за пръв път разбрах че хората могат да имат комплекси и от нещо което е по-скоро предимство отколкото недостатък. Че тя какво е виновна че има дребни комплексирани момченца... В крайна сметка бяхме от различни градове и скоро се наложи да се разделим... Но втори път такива крака няма да изпусна...Ambrosio` написа:Обаче аз съм забелязала едно "явление" . Всички говорят колко много харесват дълги крака, но на живо като видят някое високо момиче с дълги крака и започват да пискат какъв щъркел е ..
П.П. Не случайно щъркелът носи децата
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
- FMI
- Плиний Стари
Разбира се че са много важни пропорциите, но не всичко е само относително, някои неща е по-добре да са си в абсолютните мерки, но без да развалят пропорциитеCatherine написа:Ами да, реално погледнато не самата дължина е привлекателна, а отношението ѝ към останалата част от тялото. Щото тези с мноооого дългите крака са си (да си го кажем) над 1,80, а това е един сериозен ръст за дама. Реално погледнато и някое по-нисичко девойче може да има "дълги" крака според тялото си. А това разделение на големи, малки, дълги и къси каквото и да е си е безсмислено. На теория всички харесват нещо си, а на практика ги виждаш, че залитат по съвсем друго.![]()
Edit: чак сега се загледах във останалата част на дългокраката мацка и честно казано не мога да кажа, че блести с особена красота.![]()
На теория всички харесват перфектните, каквито няма, така че на практика всички правим компромиси... Което не значи че бихме отказали на перфектните...
Чак сега се загледа, виж как точно го казваш... Е щом чак сега се загледа, значи крачката си струват, а какво друго викаш не ти харесва в момичето?
П.П. Мъжкият поглед се движи по следния начин:
1. крака
2. дупенце
3. луфта между краката също може да бъде много секси
4. коремче
5. някъде между дупенцето и коремчето се обръща внимание и на кръста
6. логично следват гърдите
7. рамене
8. лице
9. коса
10. кожа
Кожата определено не е на последно място, но да закръглим на 10
Айде сега да видим компромисите:
1. тук правим най-много компромиси, но поне да са стегнати бедрата...
2. поне целулит да няма
3. леле какви разпоретини има, направо не знам как някой е способен да го ръгне в кофата за боклук...
4. е тук все по-рядко намираме плочки, но поне да не е шкембе...
5. много важно за цялостния силует, хубаво е че на тъмно жените са тоооолкова красиви, казах жените, т.е. изключвам свинете
6. някъде бях прочел следното определение за гърдите "лоени топки с пъпки по средата" и не мога да кажа че не е вярно, но все пак ако може да не са топки за ръгби или за тенис на маса...
7. аз лично не харесвам недоразвити момиченца с тесни раменца... пък и там трудно растат гърдите, просто няма място
8. я, те жените имали и лице... амиии... както казах жените на тъмно са по-красиви...
9. не разбирам манията по-косата, а и те жените си я унищожават, така че... достатъчно е да е дълга може би...
10. е когато се налага да огасим лампата, за да стане жената красива, поне кожата трябва да е приятна на пипане...
Та така за мечтите и реалността...
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Човек, и на теб не ти е лесно. 
това малко прекалено ми се види ... няма да е зле да промениш и

П.П. Моят поглед се движи по следния начин:
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
Хехе, ами ти говореше за краката и аз гледах краката, не съм свикнала да се заглеждам по жени по принцип.
Трябва някоя да е невероятно красива, за да обърна специално внимание, че е красива, инче не зяпам много.
А конкретната освен дължина на краката и гърди с друго няма какво да се похвали, поне в този вид.
Ама така като те чета и се чудя аз ли съм последният човек на земята, който няма идеали и някакви такива предпочитания, ами очаква обектът на чувствата му да го "изненада" като се появи и си го обича такъв, какъвто е, без компромиси и уговорки тип "Абе не е точно какъвто търся, ама... нали..." А не, чакай... аз говоря за чувства
Докато ти говореше май за секс така че... Е не знам, не е мойта специалност това "Да се видим, да се "одобрим" и да си лягаме, а после кой откъде е". Така че сигурно никога няма съвсем да ги разбера тия списъци.
Ама така като те чета и се чудя аз ли съм последният човек на земята, който няма идеали и някакви такива предпочитания, ами очаква обектът на чувствата му да го "изненада" като се появи и си го обича такъв, какъвто е, без компромиси и уговорки тип "Абе не е точно какъвто търся, ама... нали..." А не, чакай... аз говоря за чувства
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628

- Ambrosio`
- Паисий
- Специалност: Връзки с обществеността
- Обратна връзка:
От личен опит ти казвам, че освен ако момичето не е модел, това да е висока изобщо не и харесва ..FMI написа: Тя определено беше много привлекателна, тогава за пръв път разбрах че хората могат да имат комплекси и от нещо което е по-скоро предимство отколкото недостатък. Че тя какво е виновна че има дребни комплексирани момченца...
Don't lose who you are, in the blur of the stars.
- FMI
- Плиний Стари
То пък и моделството има едни адски малоумни изисквания... А има перфектни миньончета, но както и да е...
Къде викате са тези комплексирани високи(дългокраки) красавици, да се повъзползва малко батко
Ех да бях свободен... Както и да е
Catherine, каква една вечер, какви 5 лева... То и аз не ги разбирам тези балами които си лягат само за 1 вечер, освен ако не им става само веднъж годишно, месечно или де да ги знам...
Та иначе не говоря за себе си дори на 50%, просто така мислят мъжете или по-точно те мислят докато има достатъчно кръв за мозъка, но когато тя се пренасочи... това е положението
А колкото до мен: заложил съм на варианта дълготрайна връзка с много любов и секс вече 5 години... но няма какво да си кривим душата - ако не отговаряше както на доста завишените ми критерии за външен вид, така и на всички останали, е тогава вече щеше да е само секс... все пак любовта трябва да се основава на нещо, нали така? И тук идва логичния въпрос, какво правим когато и двамата остареем, оглупеем и т.н.
П.П. А иначе по темата, ето едно тяло по което нямам забележки или поне нямам по видимите части
Точно като "жената", как да не я обичам(веки ден по няколко пъти), ми кажете

Къде викате са тези комплексирани високи(дългокраки) красавици, да се повъзползва малко батко
Ех да бях свободен... Както и да е
Catherine, каква една вечер, какви 5 лева... То и аз не ги разбирам тези балами които си лягат само за 1 вечер, освен ако не им става само веднъж годишно, месечно или де да ги знам...
Та иначе не говоря за себе си дори на 50%, просто така мислят мъжете или по-точно те мислят докато има достатъчно кръв за мозъка, но когато тя се пренасочи... това е положението
А колкото до мен: заложил съм на варианта дълготрайна връзка с много любов и секс вече 5 години... но няма какво да си кривим душата - ако не отговаряше както на доста завишените ми критерии за външен вид, така и на всички останали, е тогава вече щеше да е само секс... все пак любовта трябва да се основава на нещо, нали така? И тук идва логичния въпрос, какво правим когато и двамата остареем, оглупеем и т.н.
П.П. А иначе по темата, ето едно тяло по което нямам забележки или поне нямам по видимите части

- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
Значи жената за теб е просто един задник и гаджето ти също е просто крака и дупе, и нищо повече?? Бравооо на теб, младши.
Инетреснаааа логика!
Инетреснаааа логика!

Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And the voices pass with time
And I keep...
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Той е от фми, все пак...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- FMI
- Плиний Стари
FMI написа:А колкото до мен: заложил съм на варианта дълготрайна връзка с много любов и секс вече 5 години...
Виждам че не четеш внимателно... Затова ще перефразирам цитирайки по спомен една култува фраза от филм "Аз много ценя всички тези качества(интелект и т.н.), когато ги срещна у една красива жена"The_Viper написа:Значи жената за теб е просто един задник и гаджето ти също е просто крака и дупе, и нищо повече?? Бравооо на теб, младши.
Инетреснаааа логика!
И за да съм сигурен че си ме разбрала правилно ще се потретя - Така както не мога да се влюба в най-красивата жена на света, ако тя е малоумна, но това може би не би ми попречило да я изчукам... Така и не мога да се влюбя в най-страхотния човек на света, ако той е като квазимодо, но пък не виждам причина да не сме най-добри приятели. Така и не мога да се влюбя в най-умния човек на света, ако той няма другите необходими данни това да се случи, но пък това няма да ми пречи безкрайно да уважавам и да се възхищавам на този човек! Разбира се когато намериш всички тези неща на куп, а аз мисля че съм имал този невероятен късмет да ги намеря в достатъчна доза и то на куп и още повече, когато отсрещната страна намира всичко необходимо за нея в мен, само тогава можем да говорим за истинска любов си мисля аз...
П.П. Всъщност не съм сигурен че вярвам в любовта, но пък вярвам във влюбването и въпреки че то се случва само в един миг, ти държи влага някакво време и може би може да продължи вечно или поне да се влюбват отново и отново едни и същи хора, още преди да са се разлюбили и да са си омръзнали и то без да се случва да се влюбват и в други хора и може би от тези адски редки случаи идва заблудата наречена любов
- FMI
- Плиний Стари
Тежко е там, не е като при вас...Kristo написа:Той е от фми, все пак...
Така е, трябва някак да се разпускаinvisible написа:викаш ние там само дупета и секс са ни в главите
П.П. та някой да има някакви забележки по това дупенце и израстъците около него