Красиви жени - тема 2

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
Аватар
Ambrosio`
Паисий
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори
Обратна връзка:

Re: Красиви жени - тема 2

Мнение от Ambrosio` »

Обаче аз съм забелязала едно "явление" . Всички говорят колко много харесват дълги крака, но на живо като видят някое високо момиче с дълги крака и започват да пискат какъв щъркел е .. :)
Don't lose who you are, in the blur of the stars.
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

После жените не знаели какво искат.. :lol: :lol: :lol:
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика

Мнение от Catherine »

Ами да, реално погледнато не самата дължина е привлекателна, а отношението ѝ към останалата част от тялото. Щото тези с мноооого дългите крака са си (да си го кажем) над 1,80, а това е един сериозен ръст за дама. Реално погледнато и някое по-нисичко девойче може да има "дълги" крака според тялото си. А това разделение на големи, малки, дълги и къси каквото и да е си е безсмислено. На теория всички харесват нещо си, а на практика ги виждаш, че залитат по съвсем друго. :roll:
Edit: чак сега се загледах във останалата част на дългокраката мацка и честно казано не мога да кажа, че блести с особена красота. :shock:

Днес попаднах на снимка на тазгодишната Мис Виетнам и ми се стори доста симпатична, та ето я и нея (не мога да напиша това име, слагам само снимката).
Изображение
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Мнение от FMI »

Crippled Alice написа:а бе дълги, дълги, ама чак толкова дълги ли?!
Ми ти ще се оплакваш ли че на някой му е прекалено дълаг, има пози и средства с които ще се подсигуриш да не те изкорми, макар че колко трябва да е тъп да не внимава с такъв боздуган :mrgreen: Но пък ако му е къс има да мрънкаш, не че ти трябват повече от 5 сантиметра реално... Та така и мъжете гледаме на дългите крака, колкото по-дълги, толкова по-дълги, макар че най-важното е да ти пасват, не да клякаш или да подскачаш на задна прашка :mrgreen:
Ambrosio` написа:Обаче аз съм забелязала едно "явление" . Всички говорят колко много харесват дълги крака, но на живо като видят някое високо момиче с дълги крака и започват да пискат какъв щъркел е .. :)
Попринцип съм много капризен относно жените, а и рядко срещам по-високи от мен. В момента се сещам само за един случай в който да съм се запознал с по-високо от мен момиче и да ми харесва. Тя определено беше много привлекателна, тогава за пръв път разбрах че хората могат да имат комплекси и от нещо което е по-скоро предимство отколкото недостатък. Че тя какво е виновна че има дребни комплексирани момченца... В крайна сметка бяхме от различни градове и скоро се наложи да се разделим... Но втори път такива крака няма да изпусна...

П.П. Не случайно щъркелът носи децата :mrgreen:
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Catherine написа:Ами да, реално погледнато не самата дължина е привлекателна, а отношението ѝ към останалата част от тялото. Щото тези с мноооого дългите крака са си (да си го кажем) над 1,80, а това е един сериозен ръст за дама. Реално погледнато и някое по-нисичко девойче може да има "дълги" крака според тялото си. А това разделение на големи, малки, дълги и къси каквото и да е си е безсмислено. На теория всички харесват нещо си, а на практика ги виждаш, че залитат по съвсем друго. :roll:
Edit: чак сега се загледах във останалата част на дългокраката мацка и честно казано не мога да кажа, че блести с особена красота. :shock:
Разбира се че са много важни пропорциите, но не всичко е само относително, някои неща е по-добре да са си в абсолютните мерки, но без да развалят пропорциите :mrgreen:

На теория всички харесват перфектните, каквито няма, така че на практика всички правим компромиси... Което не значи че бихме отказали на перфектните...

Чак сега се загледа, виж как точно го казваш... Е щом чак сега се загледа, значи крачката си струват, а какво друго викаш не ти харесва в момичето?

П.П. Мъжкият поглед се движи по следния начин:
1. крака
2. дупенце
3. луфта между краката също може да бъде много секси
4. коремче
5. някъде между дупенцето и коремчето се обръща внимание и на кръста
6. логично следват гърдите
7. рамене
8. лице
9. коса
10. кожа
Кожата определено не е на последно място, но да закръглим на 10 :) Та ако някои от тези неща, са прекалено привлекателни, просто може и да не се стигне до другите, а лицето е на последно място, не за друго, а просто защото мъжкият поглед върви от долу нагоре ;)
Айде сега да видим компромисите:
1. тук правим най-много компромиси, но поне да са стегнати бедрата...
2. поне целулит да няма
3. леле какви разпоретини има, направо не знам как някой е способен да го ръгне в кофата за боклук...
4. е тук все по-рядко намираме плочки, но поне да не е шкембе...
5. много важно за цялостния силует, хубаво е че на тъмно жените са тоооолкова красиви, казах жените, т.е. изключвам свинете :mrgreen:
6. някъде бях прочел следното определение за гърдите "лоени топки с пъпки по средата" и не мога да кажа че не е вярно, но все пак ако може да не са топки за ръгби или за тенис на маса...
7. аз лично не харесвам недоразвити момиченца с тесни раменца... пък и там трудно растат гърдите, просто няма място ;)
8. я, те жените имали и лице... амиии... както казах жените на тъмно са по-красиви...
9. не разбирам манията по-косата, а и те жените си я унищожават, така че... достатъчно е да е дълга може би...
10. е когато се налага да огасим лампата, за да стане жената красива, поне кожата трябва да е приятна на пипане...
Та така за мечтите и реалността...

Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Човек, и на теб не ти е лесно. :roll:
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

това малко прекалено ми се види ... няма да е зле да промениш и
П.П. Моят поглед се движи по следния начин:
:salute:
Изображение
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика

Мнение от Catherine »

Хехе, ами ти говореше за краката и аз гледах краката, не съм свикнала да се заглеждам по жени по принцип. :lol: Трябва някоя да е невероятно красива, за да обърна специално внимание, че е красива, инче не зяпам много. :drunken: А конкретната освен дължина на краката и гърди с друго няма какво да се похвали, поне в този вид.
Ама така като те чета и се чудя аз ли съм последният човек на земята, който няма идеали и някакви такива предпочитания, ами очаква обектът на чувствата му да го "изненада" като се появи и си го обича такъв, какъвто е, без компромиси и уговорки тип "Абе не е точно какъвто търся, ама... нали..." А не, чакай... аз говоря за чувства :mrgreen: Докато ти говореше май за секс така че... Е не знам, не е мойта специалност това "Да се видим, да се "одобрим" и да си лягаме, а после кой откъде е". Така че сигурно никога няма съвсем да ги разбера тия списъци.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Аватар
Ambrosio`
Паисий
Специалност: Връзки с обществеността
Обратна връзка:

Мнение от Ambrosio` »

FMI написа: Тя определено беше много привлекателна, тогава за пръв път разбрах че хората могат да имат комплекси и от нещо което е по-скоро предимство отколкото недостатък. Че тя какво е виновна че има дребни комплексирани момченца...
От личен опит ти казвам, че освен ако момичето не е модел, това да е висока изобщо не и харесва .. :D
Don't lose who you are, in the blur of the stars.
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

То пък и моделството има едни адски малоумни изисквания... А има перфектни миньончета, но както и да е...

Къде викате са тези комплексирани високи(дългокраки) красавици, да се повъзползва малко батко :mrgreen:

Ех да бях свободен... Както и да е :mrgreen:

Catherine, каква една вечер, какви 5 лева... То и аз не ги разбирам тези балами които си лягат само за 1 вечер, освен ако не им става само веднъж годишно, месечно или де да ги знам...

Та иначе не говоря за себе си дори на 50%, просто така мислят мъжете или по-точно те мислят докато има достатъчно кръв за мозъка, но когато тя се пренасочи... това е положението :)

А колкото до мен: заложил съм на варианта дълготрайна връзка с много любов и секс вече 5 години... но няма какво да си кривим душата - ако не отговаряше както на доста завишените ми критерии за външен вид, така и на всички останали, е тогава вече щеше да е само секс... все пак любовта трябва да се основава на нещо, нали така? И тук идва логичния въпрос, какво правим когато и двамата остареем, оглупеем и т.н. :mrgreen:

П.П. А иначе по темата, ето едно тяло по което нямам забележки или поне нямам по видимите части ;) Точно като "жената", как да не я обичам(веки ден по няколко пъти), ми кажете :mrgreen:

Изображение

Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от The_Viper »

Значи жената за теб е просто един задник и гаджето ти също е просто крака и дупе, и нищо повече?? Бравооо на теб, младши.
Инетреснаааа логика! Изображение
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Той е от фми, все пак...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

викаш ние там само дупета и секс са ни в главите :lol:s
Изображение
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

FMI написа:А колкото до мен: заложил съм на варианта дълготрайна връзка с много любов и секс вече 5 години...
The_Viper написа:Значи жената за теб е просто един задник и гаджето ти също е просто крака и дупе, и нищо повече?? Бравооо на теб, младши.
Инетреснаааа логика! Изображение
Виждам че не четеш внимателно... Затова ще перефразирам цитирайки по спомен една култува фраза от филм "Аз много ценя всички тези качества(интелект и т.н.), когато ги срещна у една красива жена"

И за да съм сигурен че си ме разбрала правилно ще се потретя - Така както не мога да се влюба в най-красивата жена на света, ако тя е малоумна, но това може би не би ми попречило да я изчукам... Така и не мога да се влюбя в най-страхотния човек на света, ако той е като квазимодо, но пък не виждам причина да не сме най-добри приятели. Така и не мога да се влюбя в най-умния човек на света, ако той няма другите необходими данни това да се случи, но пък това няма да ми пречи безкрайно да уважавам и да се възхищавам на този човек! Разбира се когато намериш всички тези неща на куп, а аз мисля че съм имал този невероятен късмет да ги намеря в достатъчна доза и то на куп и още повече, когато отсрещната страна намира всичко необходимо за нея в мен, само тогава можем да говорим за истинска любов си мисля аз...

П.П. Всъщност не съм сигурен че вярвам в любовта, но пък вярвам във влюбването и въпреки че то се случва само в един миг, ти държи влага някакво време и може би може да продължи вечно или поне да се влюбват отново и отново едни и същи хора, още преди да са се разлюбили и да са си омръзнали и то без да се случва да се влюбват и в други хора и може би от тези адски редки случаи идва заблудата наречена любов :mrgreen: Колко 80 годишни старци сте видяли още да се гледат влюбено? Но пък и това не е добре, защото като умре единия свършва живота и на другия... Затова будистите казват, че трябва да се научиш да обичаш без да се привързваш...

Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Kristo написа:Той е от фми, все пак...
Тежко е там, не е като при вас...
invisible написа:викаш ние там само дупета и секс са ни в главите :lol:s
Така е, трябва някак да се разпуска ;)

П.П. та някой да има някакви забележки по това дупенце и израстъците около него :mrgreen:

Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”