Какво ви дразни в хората?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Re: Какво ви дразни в хората?

Мнение от FMI »

Тайфун написа:Ники,
ако не си бил с дълга коса, метъл тениски и принадлежности- наистина не можеш да усетиш мизерията. :D
Миии... Нещо метъла не ме кефи, всъщност някой инструментали са много добри, но като почнат да грачат и ми идва малко в повече... Но дори това да ми беше любимата музика, не знам защо трябва да подражавам на определена визия и обратно, едва ли не нямам право да се нося като метъл, ако не съм... Та само исках да кажа че ги има и обратните смехории...

Иначе тъкмо бях пуснал повече от половин метър коса и се наложи да я острижа заради казармата...

Та нещо напоследък ми щукна пак да я пускам, но още по-лошо, че реших този път и брада да си пусна... Направо съм толкова страшен, че никой не смее да ми прави никакви забележки, все пак съм и 123 кила :mrgreen:

Иронията е че и брадата и косата ми са много готини сами по себе си, но пък никак не ми отиват нито по отделно, а още по-малко в комбинация... Обаче мен така ми е кеф и така си ходя, още малко само да мога да връзвам косата, а защо не и брадата и ще съм напълно доволен :mrgreen: е пак няма да е като да имаше кой да ме сплита всяка седмица или да си направя нещо по-трайно като раста предполагам, но уви...

Или както е казал Айнщайн "Хората или ме познават или не. И в двата случая няма значение с какви дрехи съм"
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Подобно на някои други колеги по-горе ме дразни склонността на хората да отричат всичко, което по някакъв начин е различно от тесния им мироглед, без преди това да се опитат да го разберат. Било то гейове, хора с дълги коси, хора на изкуството, ексцентрици, филантропи и прочие.

Едно е да критикуваш градивно, на базата на предварително осмислена конкретна информация, друго е да правиш генерализации и да сипеш помия по всичко, за което не си си направил труда да извършиш едноминутна мисловна дейност. Ама така е, мисленето е трудно, затормозява, прави хората нещастни. Трябва да се избягва на всяка цена, ако перефразирам офицера от 451 по Фаренхайт.
Аватар
Ambrosio`
Паисий
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Ambrosio` »

pora_e_priqtel написа:Подобно на някои други колеги по-горе ме дразни склонността на хората да отричат всичко, което по някакъв начин е различно от тесния им мироглед, без преди това да се опитат да го разберат. Било то гейове, хора с дълги коси, хора на изкуството, ексцентрици, филантропи и прочие.

Едно е да критикуваш градивно, на базата на предварително осмислена конкретна информация, друго е да правиш генерализации и да сипеш помия по всичко, за което не си си направил труда да извършиш едноминутна мисловна дейност. Ама така е, мисленето е трудно, затормозява, прави хората нещастни. Трябва да се избягва на всяка цена, ако перефразирам офицера от 451 по Фаренхайт.
Евала. :D
Don't lose who you are, in the blur of the stars.
Аватар
Ангел
Летящите Пръсти
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от Ангел »

pora_e_priqtel написа:...
А не мислиш ли, че "Васко-вците" са необходими?
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Ъъъ... не съм сигурен, че те разбирам. Азис ли имаш предвид?
Аватар
Ангел
Летящите Пръсти

Мнение от Ангел »

'Миииии... Включително...
Животът е твърде кратък, за да си позволяваш да го разхищаваш в неща, които не ти носят удоволствие.
PRIME_BBCODE_SPOILER_SHOW PRIME_BBCODE_SPOILER: Offspring
Running down a spiral
with the light of better men,
shouting: "PROGRESS IS SURVIVAL!",
take one last look and see me...
„Пий повече!“ „НЕ МИ Е ДОБРЕ.“ „Този ПЕТЪК няма да свърши!“
ФАРА!!!
Аватар
Тайфун
Пишете, о, братя

Мнение от Тайфун »

FMI написа: Миии... Нещо метъла не ме кефи, всъщност някой инструментали са много добри, но като почнат да грачат и ми идва малко в повече... Но дори това да ми беше любимата музика, не знам защо трябва да подражавам на определена визия и обратно, едва ли не нямам право да се нося като метъл, ако не съм... Та само исках да кажа че ги има и обратните смехории...
А'е да, то има и много видове вокали, пробвал ли си нещо оперно? :)
А за визията и останалото, не знам..
може би просто не те е захапала буболечката на метъла да го усетиш вътре.. не казвам, че е задължително или не да изглеждаш като такъв, но просто ти се струва силно в такива моменти. Особено ако си подрастващ младеж 14/21 и си търсиш мястото на тоя свят. : )

Идеята е, че те критикуват защото чалга певците с дълга коса са малко и често от ромски произход и затова не им се вписва в представата за "готино" изглеждащ човек. :D

Няма смисъл да се задълбава чак толкова, важното е, че когато спазваш основна хигиена, можеш да си изглеждаш както искаш без да има някаква селска клика да ти пее през 2/3 дни на ухо какъв трябва да си.
Пустите клисурци, станали московци,
а панагюрци- донски казаци!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Ангел написа:...
Ами на мен лично не са ми необходими. И без тях мога да си живея достатъчно добре :lol:

Специално Азис, ако го разглеждаме в контекста на ролята на гейовете в обществото, е крайност и не ме кефи. Да не говорим, че не вярвам, че с провокативното си поведение той реално се стреми да разчупи стереотипите и да помогне за по-лесното възприемане на гейовете. Според мен даже постига обратния ефект, да не говорим, че едва ли въобще му пука особено, стига да си прибира тлъстите хонорари.

Ако разграничим гея Азис от обикновените педерасти ( :mrgreen: ) , към вторите отношението ми е изцяло положително, стига да не проявяват нездрав интерес към моите задни части, или тези на някой друг, който не е склонен да се поддаде на "изкушението". :P
Аватар
Ambrosio`
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Ambrosio` »

pora_e_priqtel написа: Да не говорим, че не вярвам, че с провокативното си поведение той реално се стреми да разчупи стереотипите и да помогне за по-лесното възприемане на гейовете. Според мен даже постига обратния ефект
Точно обратния ефект постига. Той е причината доста голяма част от българския народ де е с предразсъдъци относно гей хората. А при повечето от тях ефектът "Азис" липсва. :D
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Ambrosio` написа:
pora_e_priqtel написа: Да не говорим, че не вярвам, че с провокативното си поведение той реално се стреми да разчупи стереотипите и да помогне за по-лесното възприемане на гейовете. Според мен даже постига обратния ефект
Точно обратния ефект постига. Той е причината доста голяма част от българския народ де е с предразсъдъци относно гей хората. А при повечето от тях ефектът "Азис" липсва. :D
Те са си такива и преди Азис, споко... (българите имах предвид)
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Ambrosio`
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Ambrosio` »

Така е, но той определено подсили негативното мислене ..
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Искаш да кажеш, че ако го нямаше Азис, всички щяха да са толерантни и гей-браковете щяха да са разрешени?

Дори и без Азис, българското общество просто не е досрасло до този момент... А той за мен е актьор, който се прави на гей, а не гей. За пари човек прави всичко, сещате се...
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от The_Viper »

Дразнят ме повърхностни хора. И то много! :x
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Kristo написа:За пари човек прави всичко, сещате се...
Kristo, колко пари искаш, за да спреш да пишеш във форума? ;)
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

ники написа:
Kristo написа:За пари човек прави всичко, сещате се...
Kristo, колко пари искаш, за да спреш да пишеш във форума? ;)
Продай си и ДВАТА бъбрека и колкото пари събереш...
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”