Миии... Нещо метъла не ме кефи, всъщност някой инструментали са много добри, но като почнат да грачат и ми идва малко в повече... Но дори това да ми беше любимата музика, не знам защо трябва да подражавам на определена визия и обратно, едва ли не нямам право да се нося като метъл, ако не съм... Та само исках да кажа че ги има и обратните смехории...Тайфун написа:Ники,
ако не си бил с дълга коса, метъл тениски и принадлежности- наистина не можеш да усетиш мизерията.
Иначе тъкмо бях пуснал повече от половин метър коса и се наложи да я острижа заради казармата...
Та нещо напоследък ми щукна пак да я пускам, но още по-лошо, че реших този път и брада да си пусна... Направо съм толкова страшен, че никой не смее да ми прави никакви забележки, все пак съм и 123 кила
Иронията е че и брадата и косата ми са много готини сами по себе си, но пък никак не ми отиват нито по отделно, а още по-малко в комбинация... Обаче мен така ми е кеф и така си ходя, още малко само да мога да връзвам косата, а защо не и брадата и ще съм напълно доволен
Или както е казал Айнщайн "Хората или ме познават или не. И в двата случая няма значение с какви дрехи съм"