Емилия без грим има малко твърде ледено излъчване, не ме кефи. Но не е някой урод де.
Виж, Малина си е зле
Трио МЕГа.MERCES_LETIFER написа:ПОМОООООООООООООООЩ!!!!!!!!
(Галена)
(Емилия)
Леличка... извинете, Малина
E, въпрос на критерии еJudyRamone написа:Да бе, толкова е яка, че нямам думи. Поредната тъпа грозотия, на която скапаните чалгари правят евала, само щото си показва карантиите безплатно !!!
Въобще не ми излизай в тази ситуация с това, акълът ми не проумява как интелигентно момче може да се кефи на такава цигания. ЦИГАНИЯ, добре ли го четеш?ники написа:E, въпрос на критерии еJudyRamone написа:Да бе, толкова е яка, че нямам думи. Поредната тъпа грозотия, на която скапаните чалгари правят евала, само щото си показва карантиите безплатно !!!
Ами какво да направя, ядосах сеpora_e_priqtel написа:Джуди обаче ме кефи като почне да нарежда
Не знам защо винаги чалгата трябва да се обвързва с ограничен интелектуален потенциал, но това, че не разбираш обратното, не пречи то да си съществуваJudyRamone написа:Въобще не ми излизай в тази ситуация с това, акълът ми не проумява как интелигентно момче може да се кефи на такава цигания. ЦИГАНИЯ, добре ли го четеш?![]()
Сега нарочно си просиш да ти кажа нещо адски грубо. Но понеже си ми приятелче, ще ти го спестяники написа:Не знам защо винаги чалгата трябва да се обвързва с ограничен интелектуален потенциал, но това, че не разбираш обратното, не пречи то да си съществуваJudyRamone написа:Въобще не ми излизай в тази ситуация с това, акълът ми не проумява как интелигентно момче може да се кефи на такава цигания. ЦИГАНИЯ, добре ли го четеш?![]()
всъщност българин, който твърди, че няма хубава чалга е неграмотенJudyRamone написа:Сега нарочно си просиш да ти кажа нещо адски грубо. Но понеже си ми приятелче, ще ти го спестяники написа:Не знам защо винаги чалгата трябва да се обвързва с ограничен интелектуален потенциал, но това, че не разбираш обратното, не пречи то да си съществуваJudyRamone написа:Въобще не ми излизай в тази ситуация с това, акълът ми не проумява как интелигентно момче може да се кефи на такава цигания. ЦИГАНИЯ, добре ли го четеш?![]()
JudyRamone написа:Не, че нещо, ама след като ме наричаш неграмотна, не мога да си направя никакъв друг извод за теб, освен, че си адски тъп.