Световен шампион 2006
Модератори: ники, Methuselah
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
дааам, абсолютно, събрали са невероятен отбор просто; както пишеше днес във вестника - треньорът им трябва да е гений, за да прецака такива играчи.Rysef написа:Бразилия е абсолютен фаворит
иначе предполагам и Англия и Испания, че ще стигнат до полуфинали, евентуално Германия, ако й дадат известно предимство като домакин, италианците според мен нищо няма да направят....
п.п. и все пак ми е любопитно докъде ще стигне Гана
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Тринидад и Тобаго абсурд(отбора е без никакви възможности,то се видя),Гана може-но едва ли..Crematory написа: Все имам чувството, че Тринидад и Тобаго и Гана ще направят някой подобен номер
Тежко е,че не участваме.Тежко е,да виждаш как Швеция се мъчи с отбор от махалите и банановите палми в Африка,а нас ни прави за смях.Тежко е,отборче като Ангола с футболисти струващи колкото една щайга банани да играе,а ние да гледаме.Тежко е,че имаме футболисти с потенциал и качества,а само гледат..Тежко е да знаем,че можем и да не осъзнаваме,че това е реалността..
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Според мен българският национален отбор абсолютно заслужено гледа сетовното по телевизията. Не знам защо непрекъснато си въобразяваме, че имаме някакви супер звездни футболисти, да не говорим за колектив.
бтв, Ангола определено са по-слаби от нас, но за Тринидад не съм сигурен, видяхте как извъртяха равен с шведите. А и Тринидад си имат чудесен треньор, но това е друга тема...
бтв, Ангола определено са по-слаби от нас, но за Тринидад не съм сигурен, видяхте как извъртяха равен с шведите. А и Тринидад си имат чудесен треньор, но това е друга тема...
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
аз пък максимално се изкефих на Тринидад и Тобаго със Швеция, ма*****а им шведскаRysef написа:Тринидад и Тобаго абсурд(отбора е без никакви възможности,то се видя),Гана може-но едва ли..
Тежко е,че не участваме.Тежко е,да виждаш как Швеция се мъчи с отбор от махалите и банановите палми в Африка,а нас ни прави за смях.Тежко е,отборче като Ангола с футболисти струващи колкото една щайга банани да играе,а ние да гледаме.Тежко е,че имаме футболисти с потенциал и качества,а само гледат..Тежко е да знаем,че можем и да не осъзнаваме,че това е реалността..
колкото до нашия отбор - еми жалко, нежалко, това е положението и никой не ни е виновен, явно не им е бил чак такъв потенциалът (или просто Христо Стоичков го бива за футболист, но не и за треньор)...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!