Изпита по английски
Модератор: Boromir
- Johana Jotkova
- Драскач
- Обратна връзка:
Ами аз какво да ти кажа като го измислих онзи ден, че ще кандидатствам и с английски. А пък каква възможност пропилях не е истина и колко учене си навлякох заради това... дано да е за добро, че връщане назад няма 
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
вече май си мисля, че щеше да е по-добре ако бях се захванала само с един предмет, че най- накрая ше стане от два стола- на земята. Така поне обръщаш внимание само на едно, а не да се чудиш- историография да преговарям или тестче да правя?!Все да ти се струва че по-едното обръщаш повече внимание, както аз на историята, защототя ми е ммн трудна, а английския съм го зарязала и мн ме е яд на мене си!black_lady написа:Ами като за човек мъчил се толкова години над тоя език в гимназията има още какво да се желае...Johana Jotkova написа:Браво на теб, това е добър резултат.Ох, малко остава, а вече ужасно ме е страх.. Вие поне кандидатствате и с някой друг предмет, а аз съм заложила всичко на тоя английски и ако се издъня на 17.07 за мен друг шанс за СУ няма да има
ама хванала съм се на хорото вече.... и ще го играя до края
Спрях да се моля на Бог, когато осъзнах че се моля на себе си.
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И това го има... Ама все пак каквото и да си говорим, "двата стола" са си двоен шанс
Пък иначе всеки може да "падне на земята", ако ще и кротко и спокойно да си е седял на едното столченце 

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- Johana Jotkova
- Драскач
- Обратна връзка:
black_lady, ти какви специалности мислиш да пишеш с английски? 
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами най-вече редките филологии, понеже много обичам да уча езици, а и ми харесва това, че малко хора ги знаят тия нещаJohana Jotkova написа:black_lady, ти какви специалности мислиш да пишеш с английски?

- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Еми принципно като имаш предвид, че 1 тест се прави за половин час... Аз ония ден си купих 2 книжки и вече ги свърших, пък иначе през дните правя не само тестове, ами и преговарям разни граматики и думи, които съм позабравилаduffduff написа:По колко теста на ден правите

- love_delight
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социални дейности
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Нови думички от къде си заучаваш?black_lady написа:Еми принципно като имаш предвид, че 1 тест се прави за половин час... Аз ония ден си купих 2 книжки и вече ги свърших, пък иначе през дните правя не само тестове, ами и преговарям разни граматики и думи, които съм позабравилаduffduff написа:По колко теста на ден правите
Току що правих тест 1 от книжка 4(новата) и имам абсолютно същия брой грешки, разпределени по същия начин по компоненти. Твоите резултати на коя книжка и кой тест саblack_lady написа:Test One
Section 1: 3 грешки, 7 верни
Section 2: 2 грешни, 8 верни
Section 3: 2 грешни, 18 верни
Section 4: 0 грешни, 10 верни
Общо: 7 грешни, 43 верни от 50
Уффф, как може баш на рийдинга толкова грешки да правя!
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Моите са от 1вия тест на третата книжка от новитеduffduff написа: Току що правих тест 1 от книжка 4(новата) и имам абсолютно същия брой грешки, разпределени по същия начин по компоненти. Твоите резултати на коя книжка и кой тест са
От това, което ни е давано в училище (а то са мноого листи с думи), а и имам учебник специално за лексикатаlove_delight написа:Нови думички от къде си заучаваш?![]()
Вие какви специалности ще пишете най-напред

На мен там са ми 3грешки на риидинг и 3 на грешките. Като по чудо на втория компонент нямам грешкаblack_lady написа: Моите са от 1вия тест на третата книжка от новитеКато цяло не си харесвам нещо резултатите на тия тестове ама... здраве да е!
От това, което ни е давано в училище (а то са мноого листи с думи), а и имам учебник специално за лексикатаlove_delight написа:Нови думички от къде си заучаваш?![]()
Вие какви специалности ще пишете най-напред
А иначе много се ядосвам, че на рийдингите правя все по 2-3 грешки. Миналата година като се готвех за CAE се побърках от рийдинги, ама явно съм позагубила тренинг
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Охduffduff написа: А иначе много се ядосвам, че на рийдингите правя все по 2-3 грешки. Миналата година като се готвех за CAE се побърках от рийдинги, ама явно съм позагубила тренинг
Така и не ми каза какво искаш да учиш сега!

- явор
- Летописец Виртуоз
duffduff и black_lady,
Я да ви питам нещо аз... Според вас оценките от изпита в СУ на колко се равняват спрямо оценките на CAE.
Значи аз на CAE имам А и смятам да се явя на изпита. Наистина граматиката ми е по-добра от лексиката и съм позабравил нещата, но за към 5 дали имам шанс според вас.
Абе въобще направете някакво сравнение между двете, моля Ви!
Я да ви питам нещо аз... Според вас оценките от изпита в СУ на колко се равняват спрямо оценките на CAE.
Значи аз на CAE имам А и смятам да се явя на изпита. Наистина граматиката ми е по-добра от лексиката и съм позабравил нещата, но за към 5 дали имам шанс според вас.
Абе въобще направете някакво сравнение между двете, моля Ви!