Гавра със студентите...

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

IvaAngelova
В началото бе словото
Специалност: Българска филология
Курс: първи

Гавра със студентите...

Мнение от IvaAngelova »

Колеги, искам да изкажа възмущението си от опита си с централната библиотека на Софийски университет. Не само грубо отношение, но и нещо повече. Ксероксът, с огромна табелка 4 ст на страница, е абсолютна подигравка! Подведена от надписа, реших да преснимам книга, след "любезното" обслужване последва моето изумление от внезапното поскъпване на услугата, беше ми обяснено,че преснимането от книга е по-скъпо и следователно е 8 ст на страница...
От какво, аджеба, трябва аз да снимам, намирайки се в библиотека... Папирус?! :roll: Абсурдно... Не знам, дано темата послужи за информация на някого. И това за мен е съзнателно подвеждане! Също не знам дали има смисъл да се впечатлявам от подобни изпълнения, но смятам,че имам правото да бъда осведомена. :!:
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Гавра със студентите...

Мнение от alter ego »

УБ си има директорка и ти без съмнение си я сигнализирала за това, нали?
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
IvaAngelova
В началото бе словото

Мнение от IvaAngelova »

Не съм. Какво би променило?! Вътре има бележка,че от книга е 8, но на входа седи ОЧЕВАДНА 4 :(
Аватар
Scion of balance
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: трети

Мнение от Scion of balance »

Option A)you can't read and should consult a doctor
Option B)They didn't like you
:lol:
Изображение
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

IvaAngelova написа:Не съм. Какво би променило?! Вътре има бележка,че от книга е 8, но на входа седи ОЧЕВАДНА 4 :(
А като се изтръшкаш само тук, какво ще промени? В Университета има още омбудсман, Контролен съвет, а и ресорен зам-ректор. На тях също не си се оплакала, така ли? Значи или не се усещаш чак толкова засегната, за да си потърсиш правата, или просто искаш да вдигаш врява, а не да решаваш проблем. Поправи ме ако не съм прав, моля. Опитвам се да измисля и евентуален друг твой мотив, но засега не мога... :scratch:
Аватар
dataghost
Да живей словото
Специалност: КН
Курс: втори

Мнение от dataghost »

Простете изключителното ми невежество ... какво значение има за един ксерокс дали ще действа със йерголифите от тетрадката на Пешо, или с йероглифите от сборник на Тагамлицки, че едното да е 2 пъти по-скъпо ?!
Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
IvaAngelova
В началото бе словото

Мнение от IvaAngelova »

@alter ego От един месец съм в университета, което не е оправдание, но не ми се е налагало да се обръщам към някого. Аз ясно съм написала,че се надявам да се види от повече хора темата,за да не се опарят като мен. "В Университета има още омбудсман, Контролен съвет, а и ресорен зам-ректор." - би ли ме насочил къде трябва да отида,за да се обърна към тези органи, а дали въобще биха взели предвид думите ми, защото има бележка, в която се посочва цената на ксерокса, но тя е толкова забутана,че няма как да я видиш,а и едва ли някой я търси.
@dataghost Тъй като не може да се изнася от УБ, си принуден да преснимаш там,а когато видиш евтин ксерокс, предпочиташ да снимаш за вкъщи, по-удобно е. И като ти кажат дължиш "10,50" вместо 5 няма къде да ходиш, разбира се, ако не ми трябваше спешно въпросната книга щях да си тръгна...
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Заместник ректорите и Контролният съвет са на първия етаж в Южното крило на Ректората, а омбудсманът е в БФ.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”