Понеже искам да кандидатствам журналистика и ми трябват оценките от дипломата по история и БЕЛ , които са балообразуващи за тази специалност ме интересува от кои точно години влизат оценките от тези два предмета за дипломата . Ще си кажете , че вече 5 години уча в гимназия и не е нормално да не знам , но за жалост е така . Ако разчитам на преподавателите си , да разбера тази информация , ще го направя в последния момент . Бих бил благодарен на този , който ми разясни , за кои години влизат тези оценки в дипломата .
Другият ми въпрос е , какво е мнението ви за повишителните изпити ? Понеже в девети и десети клас определено бях меко казано несериозен , съответно оценките ми по тези важни два предмета , които споменах по-горе са чувствително по-ниски от тези в момента . Ако влизат оценките от девети и десети клас , а не само тези от десети и единайсети ще трябва да се явя и като цяло нямам представа върху какво изпитват там . Ако има някой , който се е явявал на повишителен изпит по история или БЕЛ , бих бил благодарен , ако сподели опита си .
Благодаря предварително