Какво бихте направили за жена/мъж, когато сте влюбен/а
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
права си , Ели-момчетата рядко си казват от какво точно имат нужда и се налага да вкараме интуицията за да разберем.и ако има достатъчно силни чувства-да дадем каквото се искапонякога не осъзнавам кое е важно за него, а и момчетата рядко си казват. още по-лошо е когато става въпрос не за нещата, които бих
иначе разбрах за себе си , че бих направила ( и съоветно ги направих ) много неща, които се изразиха в компромис с моите идеи и искания , в смисъл загърбих ги и заех такава позиция, че неговите приоритети станах а общи.незнам дали е за добро или лошо, но поне има баланс сега .също какво ли още не бих правила-всичко наистина.и като виждам , че това което давам има ефект, тогава е супер.иначе и аз оценявам , когато нещо се направи за мен, на първо място дипломатичното справяне с моя коктеил-молотовски избухлив характер
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- Joyride
- Пишеща машина
аз лично рядко казвам, защото си мисля,че то се ВИЖДА кое не е наред.естествено като никой не го забелязва се оказва ,че не е чак толкова очевидно.. или просто другите не мислят по този начин. и ми се налага да си кажа .. 
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Какво направих от любов ли...
Научих се да се бия, научих се да съм търпелива, научих се да живея с друг, научих се донякъде да се грижа някого (тоя въпрос дали аз за него или той за мен ,имайки предвид недотам доброто ми физическо състояние, е малко спорен
)...
Какво ми предстои да правя от любов:
да му родя няколко деца, да се науча да готвя и най-вече - да живея за него - когато нямам сили да продължавам, да знам,че той има нужда от мен и да преодолявам себе си...
Научих се да се бия, научих се да съм търпелива, научих се да живея с друг, научих се донякъде да се грижа някого (тоя въпрос дали аз за него или той за мен ,имайки предвид недотам доброто ми физическо състояние, е малко спорен
да му родя няколко деца, да се науча да готвя и най-вече - да живея за него - когато нямам сили да продължавам, да знам,че той има нужда от мен и да преодолявам себе си...
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
Crematory написа:Какво направих от любов ли...
Научих се да се бия, научих се да съм търпелива, научих се да живея с друг, научих се донякъде да се грижа някого (тоя въпрос дали аз за него или той за мен ,имайки предвид недотам доброто ми физическо състояние, е малко спорен)...
евала, много хубаво го каза...
иначе сега си мисля като чета чуждите постове, че до голяма степен зависи какъв човек си по принцип, аз например си давам сметка, че по принцип, макар да правя друго впечатление
п.п. знаете ли кое си мисля, че е недостатък на това да си прекалено добричък и остъпчив и загрижен?!? че човекът срещу теб твърде бързо започва да си въобразява някакви неща. просто не винаги знаеш къде е границата между нормалното и специалното отношение на един човек, ако разбирате какво имам предвид...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
Каквото бих направила за най-добрият си приятел, каквото бих направила за родителите си. Каквото бих направила за бъдещите си деца. Тоест всичко.
I keep every tear like an ocean
For every day that my fortune
Kept me from being with you
I cradle your faith that reveals me
Grows like a flower then heals me
Fills me with promise anew
For every day that my fortune
Kept me from being with you
I cradle your faith that reveals me
Grows like a flower then heals me
Fills me with promise anew
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ооо, да. разбирам и то много добре...определено съм го изпитала на свой гръбnrggirl написа:п.п. знаете ли кое си мисля, че е недостатък на това да си прекалено добричък и остъпчив и загрижен?!? че човекът срещу теб твърде бързо започва да си въобразява някакви неща. просто не винаги знаеш къде е границата между нормалното и специалното отношение на един човек, ако разбирате какво имам предвид...
а иначе по темата, за въпросния гореспоменат господин съм правила доста неща, за които приятелите ми мислеха, че са откачени и че са прекалени, и че от тях нямало голям смисъл...то кой влюбен не прави
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
- Joyride
- Пишеща машина
ОФФ : nrggirl написа:
малко внимание и вече си мислят,че си им в краката.мноого глупав ход.ама така лесно можеш да видиш кой колко струва 
с теб вече имаме доста еднакви мнения. проблемът не е само при половинките -с всички е така. поне при мен се е случвало -някой да се възвеличае от малко внимание,а ти да се чудиш на акъла на хората.прекалено съм добронамерена..знам си азп.п. знаете ли кое си мисля, че е недостатък на това да си прекалено добричък и остъпчив и загрижен?!? че човекът срещу теб твърде бързо започва да си въобразява някакви неща. просто не винаги знаеш къде е границата между нормалното и специалното отношение на един човек, ако разбирате какво имам предвид...
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
... което много ме радваJoyride написа:с теб вече имаме доста еднакви мнения...nrggirl написа:п.п. знаете ли кое си мисля, че е недостатък на това да си прекалено добричък и остъпчив и загрижен?!? че човекът срещу теб твърде бързо започва да си въобразява някакви неща. просто не винаги знаеш къде е границата между нормалното и специалното отношение на един човек, ако разбирате какво имам предвид...
иначе аз имах предвид и друго, това че ти се качват на главата едно на ръка. но примерно последното ми гадже реши на втората седмица едва ли не, че съм влюбена в него, защото съм се била държала много мило, интересувала съм се от него, и съм искала да прекарваме свободното си време заедно. после се замислих, че в крайна сметка това не е толкова странно и непривично за мен, аз по принцип съм си такава - интересувам се от приятелите си, пука ми за тях, и обикновено прекарвам свободното си време с тях. и компромиси правя, защото не искам да има обидени и пренебрегнати. ама в един момент момчетата решават, че го правиш защото ги сваляш или си падаш по тях, а гаджето ти решава на втория ден че си безумно влюбена... и как да ги изваждаш после от тая повсеместна заблуда, ще вземе да им пострада крехкото мъжко его
та така...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Joyride
- Пишеща машина
nrggirl написа:
същата съм..а за падането по тях-случвало ми се е..тамън 2 пъти и смея да твърдя ,че не е приятно.едно защото аз по принцип обръщам много внимание на всички и второ,че много бързо се привързвам към някой,но и много лесно се раз-вързвам ,но се държа отново мило,любезно и искам да излизаме и тн, а това се тълкува погрешно.затова вече..никаква милост
а явно това важи не само за близнаците
интересувам се от приятелите си, пука ми за тях, и обикновено прекарвам свободното си време с тях. и компромиси правя, защото не искам да има обидени и пренебрегнати. ама в един момент момчетата решават, че го правиш защото ги сваляш или си падаш по тях
същата съм..а за падането по тях-случвало ми се е..тамън 2 пъти и смея да твърдя ,че не е приятно.едно защото аз по принцип обръщам много внимание на всички и второ,че много бързо се привързвам към някой,но и много лесно се раз-вързвам ,но се държа отново мило,любезно и искам да излизаме и тн, а това се тълкува погрешно.затова вече..никаква милост
близнаците са майстори на платоничните връзки, защото за тях е важно самото общуване като такова, не толкова секса (и затова не сме били изневерявали)
а явно това важи не само за близнаците
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
близнаците са майстори на платоничните връзки, защото за тях е важно самото общуване като такова, не толкова секса (и затова не сме били изневерявали)
Със съпруг със слънце, венера и луна в близнаци , мога да ти кажа , че това хич не е вярно - не съм имала гадже, което да държи повече на секса от него. Казвал ми е , че ако не бях легнала с него на първата среща, е нямало въобще да се занимава с мен , без значение колко много си доподахме интелектуално и писмено преди да се видим...
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
хей, аз не съм казала, че сексът не е важен за близнаците, ама никъде не съм го казала, даже го намирам за основен във една връзка, писала съм го по други теми.Crematory написа:близнаците са майстори на платоничните връзки, защото за тях е важно самото общуване като такова, не толкова секса (и затова не сме били изневерявали)
Със съпруг със слънце, венера и луна в близнаци , мога да ти кажа , че това хич не е вярно - не съм имала гадже, което да държи повече на секса от него. Казвал ми е , че ако не бях легнала с него на първата среща, е нямало въобще да се занимава с мен , без значение колко много си доподахме интелектуално и писмено преди да се видим...
цитираното се отнася по-скоро за приятелите - че имам сума ти приятели момчета, с които даже не ми е минавало мисълта за секс, просто ми е приятно да си общувам с тях. и много се дразня като ме ревнуват от приятелите ми, просто защото само аз съм си в главата и си знам много добре, че там мисъл за секс с тия хора просто НЯМА...
колкото до говоренето - знам, че има и момичета, които не си казват какво искат и от какво имат нужда, и точно това премълчаване според мен пораджа повечето проблеми във връзките. не съм привърженик на словоблудството и излишните приказки (знам колко отегчителни могат да са за момчетата
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!