школата на мвр

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

FWWM

Мнение от FWWM »

Аз се явих,но уви..скъсаха ме на психото. :wink:
Аватар
Edno_momi4e
В началото бе словото

Мнение от Edno_momi4e »

хххххххх
Последно промяна от Edno_momi4e на 10 Юни 2006, 19:39, променено общо 3 пъти.
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Добре е да спрете със заяжданията, защото ще изтрия всички заядливи постове, ако продължавате така.Или ще ви заключа темата. Имайте уважение към избора за професия/учебно заведение на другите.Не всички са задължени да имат еднакво мнение! Благодаря за вниманието.
Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Аз съм супер навитак за МВР :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
щото искам да стана корумпирано ченге 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Даже има рима :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Сега сериозно - МВР е хубаво, ама като се сетя какви хора от мойта тайфа ще ходят там, те направо ще уронят престижа на пагона и ще мятат бира и цаца на капака на патрулката вместо да разследват престъпленията.
ИзображениеИзображение
montin
В началото бе словото

Мнение от montin »

hazel написа:Аз съм супер навитак за МВР :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
щото искам да стана корумпирано ченге 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Даже има рима :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Сега сериозно - МВР е хубаво, ама като се сетя какви хора от мойта тайфа ще ходят там, те направо ще уронят престижа на пагона и ще мятат бира и цаца на капака на патрулката вместо да разследват престъпленията.

все пак там не ги подбират по тьпотия
:wink:
Аватар
hazel
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Ами аз съм имал досег с полицаи и честно да ти кажа силно се съмнявам в това :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ама кой знае.....може просто да се правят на тъпи, а да излезе, че някой от тях ще е първия победител на "Стани богат" (дано най-сетне някой спечели парите, че ми писна.....5 години вече и само 1 спечели)
ИзображениеИзображение
montin
В началото бе словото

Мнение от montin »

hazel написа:Ами аз съм имал досег с полицаи и честно да ти кажа силно се съмнявам в това :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ама кой знае.....може просто да се правят на тъпи, а да излезе, че някой от тях ще е първия победител на "Стани богат" (дано най-сетне някой спечели парите, че ми писна.....5 години вече и само 1 спечели)

абе защо всички си мислят,че тия дето излизат от симеоново стават катаджии и полицаи в патрулките!!!
Аватар
hazel
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Може би защото повечето от Симеоново преди това са завършили Полицейското в Пазарджик.....
ИзображениеИзображение
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

montin написа: все пак там не ги подбират по тьпотия
:wink:
Точно обратното,там изявени ентелегентни мласежи и дивойки не взимат,защото работата на полицая е свързана с получаването и изпълняването на заповеди,тоест нужна е дисциплин и безрезервно подчинение на по-висшестоящия.Ако вземат някой с повчеко баласт между ушите в един момент може да се окаже,че този който издваа заповеди знае по малко от подчинениея си и се получава доста неприятно :!:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Наистина има голямо объркване - хората , завършили Симоново , се насочват направо към МВР и имат договор с него за 10 години след излизането си! Никой не става полицай или катаджия. Тези неща могат да се вършат и без висше образоване. Една моя позната завърши Симеоново и сега си бачка в МВР, много е доволна.
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Аватар
Анастасия
От дъжд на вятър

Мнение от Анастасия »

Разбира се, все пак се излиза със степен 'бакалавър'.А това определено не е да ходиш с патрулката напред назад. Учат се ужасно много правни науки,теории,разузнаване...От Симеоново излизат и именно тези управленски кадри, т.е. не подчинението е критерия, по който ги подбират.
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър

Мнение от Плазмодий »

^^^в голяма грешка си драга ми девойко(имаше една анимациика на Дисни "Анастасия").Като излезеш с тази степен бакалавър не означава,че веднага сядаш на креслото и почваш да раздаваш команди,пръво си изтривалка на всички и постепенно израстваш,навсякъде е така.Йерархията в МВР е строго определена и се спазва, а и по време на обучението дисциплината и изпълнителността са ключови фактори,ако не можеш да се подчиняваш хвърчиш
Аватар
Анастасия
От дъжд на вятър

Мнение от Анастасия »

Навсякъде съществува йерархията,затова съм съгласна. Но според мен е грешка да се смята, че в Симеоново се обучават само катаджии и куки. Ако беше така, то 4-годишното обучение щеше да е безсмислено.
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър

Мнение от Плазмодий »

Пак се обучават катаджии и куки,но не редови...а и това няма нищо общо с подчинението
Аватар
Анастасия
От дъжд на вятър

Мнение от Анастасия »

След си опитал да кадидатстваш там,значи все нещо трябва да ти е харесвало и дисциплината не те е стряскала,хайде сега :)
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”