тогава нямаше вегетарианско меню
пък и да е имало
aз в момента съм на 'био' вълна и си меся питка от пълнозърнесто брашно без мая
и става ужасно вкусна!!
сложи и маково повечкоfak написа:в първи курс и аз отидох около 5 пъти на стол...
тогава нямаше вегетарианско меню
пък и да е имало![]()
![]()
aз в момента съм на 'био' вълна и си меся питка от пълнозърнесто брашно без мая, като добавям различни семена - ленено, слънчогледово, тиквено, овесени ядки и разни подправки
![]()
и става ужасно вкусна!!

ХахахаZahariev написа:Представи си какви сектанти са тамElitsa Abstract написа:Ама в студентския стол - поне в този на УАСГ - вегетарианската храна свършва първа - факт!
Честито, вече си наполовина вегетарианец. Сериозно, вегетарианците са маниаци на тема био - храни, напитки и всичко.fak написа: aз в момента съм на 'био' вълна и си меся питка от пълнозърнесто брашно без мая, като добавям различни семена - ленено, слънчогледово, тиквено, овесени ядки и разни подправки
![]()
и става ужасно вкусна!!
ми... изкуствен продукт, който се използва от около 50 години...Тайфун написа:А к'во не й е "био" на маята?
ти май не си стъпвала на пазар има няма 10ина години .. но това е друга темаЗвездица написа: почти всички плодове и зеленчуци на пазарите, а не в хипермаркетите, са био. Но това е друга тема.
Ей за такива неинформирани изказвания живея,fak написа:ми... изкуствен продукт, който се използва от около 50 години...Тайфун написа:А к'во не й е "био" на маята?
но причината да не използвам мая в момента е друга и не влиза в графата ''био''
човек, ти живееш напразно!Тайфун написа: Ей за такива неинформирани изказвания живея,
за да поправям хората.
aз съм жънала житото!Тайфун написа: А ти си био-фашистка...
искам да те питам,
брашното от което си правиш хляба, сама и без пестициди ли си го отглеждала...или е по-вероятно купено?
майкооу имаме си второ ицеТайфун написа:Едва ли да чувам всеки път, че съм прав е напразно.![]()