Френска филология
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ами.... Аз също нямах всички теми и учебник нямах...Имах само около 4 лекции и не бях ходила на нито едно упражнение...Не,че се хваля де...Точно втория семестър бях луднала по един момък и само той ми беше в акъла. Бях чела само Платон и Аристотел. Падна ми се една от лекциите, която имах и бях чела, и една, в която и идея си нямах за какво иде реч. Едната колежка ми подсказа, но се оказа,че ми е подсказала грешно. А по първия въпрос карах повече на обща култура, от колкото от четене. И все пак ме пусна. С 3, ама ме пусна
А кажете за практическия , колеги, резултати има ли?
А кажете за практическия , колеги, резултати има ли?
- PrincessSuperstar
- Драскач
Нашите резултати излизат чак на 20ти
Понеже устния ни е на 19ти.
Утре имам изпит по морфосинтаксис и искам мнооого да ви се оплача
Колеги, това е извратена наука! То не са синтагми, то не е чудо! И какви са, моля ви се, тия времена: futur anterieur periphrastique dans le passe! И ме убеждават как нормален човек би казал Il allait avoir fini lorsqu'on entra dans la cour...
При вас как са изпитите? nestea, браво за практическия
Утре имам изпит по морфосинтаксис и искам мнооого да ви се оплача
Колеги, това е извратена наука! То не са синтагми, то не е чудо! И какви са, моля ви се, тия времена: futur anterieur periphrastique dans le passe! И ме убеждават как нормален човек би казал Il allait avoir fini lorsqu'on entra dans la cour...
При вас как са изпитите? nestea, браво за практическия
- PrincessSuperstar
- Драскач
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Аз досега все тройки имам. Днес излизат моите резултати от практическия...да видим. И да съм го взела, пак ще е с тройка де
Понеже нали влиза текущият контрол, пък аз се "скъсах" да ходя на упражнения просто....
А морфосинтаксисът беше голям майтап - дава тя темата (на нас ни беше Ботева) , почвам аз да пиша, ама чак пушек се вдига...И като изписах две страници, загрях,че пиша по друг въпрос и вече всичко ми се беше изпарило от главата, та не можах да се сетя правилния...И се отказах 
- PrincessSuperstar
- Драскач