школата на мвр

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

поне си на топло 8)
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
ViN_DieSeL
От дъжд на вятър

Мнение от ViN_DieSeL »

Така да ти кажа всичко за академията.Миналата г. опитах там

Физически:

№ ЖЕНИ ИЗДЪРЖАЛ
1. 50 метра гладко бягане (сек) 8,5
2. Повдигане на трупа от тилен лег (бр.) 40
3. Скок от място (см) - до три опита 170
4. Бягане - тест 800 метра 3 мин и 40 сек№
психото е 500-600 вапроса.Вклучва тест за интелигентност,и типичен психо-тест,с които ти се пражи пален психо-портрет.Целта на парвия е да провери интелекта на кандидатите,а на втория да провери дали кандидата мойе да носи и исползва оражие-всички полицаи и военниi са го правили.А за литературата и историята изискванията са както в СУ даже и конспекта е саштия.Тази г пак ще пробвам УСПЕХ И НА ТЕБ и да знаеш че бала за момичетата е по-висок трябва ти 4.50-5.00 po ist i 4.00 po literatura,ако имаш поне 5-ци в дипломата по ист. и Бг..Да знаеш че приемат по области тоест всл ден се явяват кандидати от отделна област на физическия и психото а на редовните вс са заедно..те не остават мн де:)Тва дет го про4етох 4е не касат ма психото егати простотията при нас скасаха 50-60 % :)
"Ако спе4еля,пе4еля за цял народ,ако загубя,губя само мене си..."
Аватар
ViN_DieSeL
От дъжд на вятър

Мнение от ViN_DieSeL »

Забравих за медицинския тои е 1-яи и там ксат ако има някав проблем...мен ли4но ме скасаха на литературата яд ме е 6тото после искарах 5.13 по ист ама те резултатите излязоха в деня на испита и аз и така и така бях оти6ал и се явих за маитапа :) ако те интересува не6то по-конкретно мое да ме намери6 в 4ата или на майла аиде 4ао :)
"Ако спе4еля,пе4еля за цял народ,ако загубя,губя само мене си..."
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

чудно...50м вместо 60 и 800м за момичета :roll: добре че няма да канд там
Alis
В началото бе словото

AMVR

Мнение от Alis »

Някой явявал ли се е на изпитите този месец в Академията на МВР? Знаете ли дали има някаква промяна в психическия тест?
Аватар
martin
В началото бе словото

Мнение от martin »

имам един вьпрос относно прехвьрлянето в академията.понеже никакьв ме няма по БГ. се чудя дали е вьзможно да се прехвьрля от ПОЖАРНА И АВАРЙЙНА БЕЗОПАСНОСТ ако евентулано ме приемат там(понеже математиката ми е най -силна)
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

http://www.academy.mvr.bg/default.htm
Ето ви линк :!: Тази година кандидатствах,скъсаха ме още на медицинския преглед,защо ли,имах 0.75 късогледство,иима изисквания за ръст и тегло,за плоско стъпало(дюстабан) и тем подобни,най-много отпадат на мед прегледа и на психото,другите са почти 100% влезли :!: Влиза се с тройки по история и лит ако имате отлична диплома :!: Нормативите са безпроблемни само тичайте редвоно за около две-три седмици :!: Дерзайте :!:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

Stark написа:най-много отпадат на мед прегледа и на психото
дам...и аз така съм чувала :roll:
Alis
В началото бе словото

MVR

Мнение от Alis »

4ух, че има промени в психо теста. имаш ли някаква информация за това?
Аватар
Edno_momi4e
В началото бе словото

Мнение от Edno_momi4e »

хххх
Последно промяна от Edno_momi4e на 10 Юни 2006, 19:41, променено общо 1 път.
CasapA
От дъжд на вятър

Мнение от CasapA »

ае МвР-то си е яко, ама тряат мн други работи освен ученето на теми и добрата дисциплина
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър

Мнение от Плазмодий »

В психо теста,доколкото знам няма промени от предходни години,някой по нагоре беше написал как изглежда :roll:
Edno_momi4e-прекалено емоционално се изказваш и не оценяваш най-важното,а именно,че полицията ти дава работа,сигурна работа след като завършиш,а и по време на обучението,тоест осигурен си,а нима това не е най-важното :roll: И системата на МВР непрекъснато се разраства,България е полицейска държава и имаш възможност за развитие.И може би най-големия мит е ,че ще те шибнат в патрулката и цял живот ще гониш мангали...обучават се управленски,не оперативни кадри,разбира се може да минеш през това,но е естествено и нормално,за да израстнеш.
По-въпроса за идеализма-всеки преценява за себе си,когато системата те погълне,ти се нагаждаш към нея,неизбежно е,но поне преживяваш прилично с добри перспективи :?: :!:
Alis
В началото бе словото

mvr

Мнение от Alis »

Старк, благодаря ти за информацията! Един курсант от академията ми каза, че тази година имало някаква промяна в психо теста! Ако някой все пак го е държал и има информация ще съм благодарна, ако каже :)
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър

Мнение от Плазмодий »

ТО инфо за психо-теста не ти трябва,смисъл какъвто и да е,не можеш да се подтогвиш,просто няма верен отговор,трябва да не лъжеш и да помниш какво си отговорил на предишните въпроси :!:
Alis
В началото бе словото

mvr

Мнение от Alis »

Да, с това съм наясно! На разбрах, че има някаква промяна от сорта на задължителен разговор с психолог или нещо подобно. Не знам точно. За това питах :roll:
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”