И ми сложи нова противобълхова каишка! Ма оу, аз да не съм бълховоз! Малко повече уважение искам!
И като си позволява да ме къпе, надявам се, не си въобразява, че тая вечер ще спя при нея? Ха!

имам тука едно предложение за тебе мини да го обсъдимМиша Г.М.Т. Соломон написа: И като си позволява да ме къпе, надявам се, не си въобразява, че тая вечер ще спя при нея? Ха!
Хамиии.. на мен както всичко ми се изтегля за ноември месец, сесията май ще имам един изпит самоCrippled Alice написа:значи се обезсмисля идеята на сесията... протестирам >.<
О.. колко познато!yanislava_kirilova написа:Правиш,правиш планове и накрая всичко се проваля
тва като цяло не е лошо, ама хич не съм настроена да ме изпитват точно сега...FloWersOfEviL написа:Хамиии.. на мен както всичко ми се изтегля за ноември месец, сесията май ще имам един изпит самоCrippled Alice написа:значи се обезсмисля идеята на сесията... протестирам >.<![]()
![]()
На мен ми липсва тръпката от изпитването... тихия ужас... чувството за лепкава обреченост... миризмата на страх и пот... несравнимо с нищо друго...Crippled Alice написа:тва като цяло не е лошо, ама хич не съм настроена да ме изпитват точно сега...FloWersOfEviL написа:Хамиии.. на мен както всичко ми се изтегля за ноември месец, сесията май ще имам един изпит самоCrippled Alice написа:значи се обезсмисля идеята на сесията... протестирам >.<![]()
![]()