Студентски протест: 20-ти октомври (сряда) от 12:00 ч.
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел, Шепот
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Студентски протест: 20-ти октомври (сряда) от 12:00 ч.
При един мащабен протест на 1 ноември, ще се наложи да дадат и за другото. 
Into the endless we ride... 
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
Абе... кво стана - вчера чух, че окончателно излизаме във ваканция от средата на декември, вярно ли е тва?!
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And the voices pass with time
And I keep...
За втори път я виждам тази идея за протест на 1ви ноември. Хора, вие сериозно ли мислите, че трябва да застанем редом до СУ и да протестираме срещу МФ, МОМН, МС????????? Ще ме докарате до инфаркт.alter ego написа:При един мащабен протест на 1 ноември, ще се наложи да дадат и за другото.
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Заставаме до нашия Университет и протестираме не срещу министерства, а срещу гадни хорица, които заемат различни постове в тях и се опитват да направят каквото си искат с нашия Университет. Протестът е абсурдно да е срещу Министерството, но е напълно нормално да е срещу министъра.
Аз срещу държавата си не протестирам, но срещу едни или други управляващи я временно в момента - с кеф!
П.П. не си спомням телефона на БНМП
Аз срещу държавата си не протестирам, но срещу едни или други управляващи я временно в момента - с кеф!
Into the endless we ride... 
А преди 4 години същите хора ли я управляваха? А преди 8? А преди 12? А преди 16? А преди 20? А нещо да се е променило в СУ? Спите.alter ego написа:Заставаме до нашия Университет и протестираме не срещу министерства, а срещу гадни хорица, които заемат различни постове в тях и се опитват да направят каквото си искат с нашия Университет. Протестът е абсурдно да е срещу Министерството, но е напълно нормално да е срещу министъра.
Аз само наблюдавам, но DID_miss, спокойно, ти сама ще си го докараш тоя инфаркт.
И внимавай с тоя ентусиазъм, че така много хора са хванали пушката и са запяли партизанска песен.
И са свършили на бесилото като национални предатели.
И внимавай с тоя ентусиазъм, че така много хора са хванали пушката и са запяли партизанска песен.
Пустите клисурци, станали московци,
а панагюрци- донски казаци!
Прав си, аз също се чувствам като предател сега, щото и аз бях на протеста вчера... и по тази причина в момента съм лишена от всякакъв ентусиазъм за каквото и да било. Но тая идея с 1ви ноември ме изкарва извън релси.Тайфун написа:Аз само наблюдавам, но DID_miss, спокойно, ти сама ще си го докараш тоя инфаркт.
Пийни една студена вода, при мен върши работа. 
Пустите клисурци, станали московци,
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
За кое е това "другото". За поддръжка на мерцедесите ли?alter ego написа:При един мащабен протест на 1 ноември, ще се наложи да дадат и за другото.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
-
pagan_spirit
- В началото бе словото
- Специалност: arheolog
Не трябва да се включваме на 1ви ноември в организирания от ръководството протест - така ще покажем , че не подкрепяме техните действия.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Разбира се, и аз призовавам хората към това.pagan_spirit написа:Не трябва да се включваме на 1ви ноември в организирания от ръководството протест - така ще покажем , че не подкрепяме техните действия.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
ОБЩ СТУДЕНТСКИ ПРОТЕСТ
На 20.10.2010 се състоя първият протест от предстоящите студентски протестни действия. Този протест бе спонтанен и стихийно организиран, но може да бъде използван като начало на нещо по-голямо.
Към кого да се насочим? Кой е виновен? От кого да изискваме? Какво да искаме – НИЕ студентите?
Предлагаме Ви отворени за редакция искания и очакваме предложения за нови искания за следващия студентски протест, който ще се състои (евентуално) четвъртък (28.10.2010 г.).
* СПЕШНА ФИНАНСОВА ПОМОЩ ЗА УНИВЕРСИТЕТИТЕ, КОИТО СА ПРЕД ЗАТВАРЯНЕ. СЪСТАВЯНЕ НА РАБОТНА КОМИСИЯ (съставена от членове от МОМН, ръководствата на университетите и студенти), КОЯТО ДА СЛЕДИ ДАЛИ ТЕЗИ СРЕДСТВА ЩЕ БЪДАТ ИЗПОЛЗВАНИ ЦЕЛЕВО
*ПРОЗРАЧНО И УСКОРЕНО ИЗГОТВЯНЕ НА НОВИЯ ЗАКОН ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ
*ФИНАНСИРАНЕ НА ВИСШЕТО ОБРАЗОВАНИЕ, СПРЯМО ЕВРОПЕЙСКИТЕ СТАНДАРТИ (1.1% вместо сегашните 0.48%)
*РЕФОРМИРАНЕ НА ВИСШЕТО ОБРАЗОВАНИЕ
Призоваваме всички студенти, както официалните и неофициални студентски представителства: Студентски съвет, Факултетните студентски съвети, студентски дискусионни клубове и други организации и инициативи, да присъстват на срещата, за да стигнем до едно общо студентско становище преди бъдещия протест.
ДАТА: ПЕТЪК (22.10) от 19 часа
МЯСТО: Координационно – Двора на ректората
На 20.10.2010 се състоя първият протест от предстоящите студентски протестни действия. Този протест бе спонтанен и стихийно организиран, но може да бъде използван като начало на нещо по-голямо.
Към кого да се насочим? Кой е виновен? От кого да изискваме? Какво да искаме – НИЕ студентите?
Предлагаме Ви отворени за редакция искания и очакваме предложения за нови искания за следващия студентски протест, който ще се състои (евентуално) четвъртък (28.10.2010 г.).
* СПЕШНА ФИНАНСОВА ПОМОЩ ЗА УНИВЕРСИТЕТИТЕ, КОИТО СА ПРЕД ЗАТВАРЯНЕ. СЪСТАВЯНЕ НА РАБОТНА КОМИСИЯ (съставена от членове от МОМН, ръководствата на университетите и студенти), КОЯТО ДА СЛЕДИ ДАЛИ ТЕЗИ СРЕДСТВА ЩЕ БЪДАТ ИЗПОЛЗВАНИ ЦЕЛЕВО
*ПРОЗРАЧНО И УСКОРЕНО ИЗГОТВЯНЕ НА НОВИЯ ЗАКОН ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ
*ФИНАНСИРАНЕ НА ВИСШЕТО ОБРАЗОВАНИЕ, СПРЯМО ЕВРОПЕЙСКИТЕ СТАНДАРТИ (1.1% вместо сегашните 0.48%)
*РЕФОРМИРАНЕ НА ВИСШЕТО ОБРАЗОВАНИЕ
Призоваваме всички студенти, както официалните и неофициални студентски представителства: Студентски съвет, Факултетните студентски съвети, студентски дискусионни клубове и други организации и инициативи, да присъстват на срещата, за да стигнем до едно общо студентско становище преди бъдещия протест.
ДАТА: ПЕТЪК (22.10) от 19 часа
МЯСТО: Координационно – Двора на ректората
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Да. Никаква подкрепа за ръководството.allshallperish написа:Разбира се, и аз призовавам хората към това.pagan_spirit написа:Не трябва да се включваме на 1ви ноември в организирания от ръководството протест - така ще покажем , че не подкрепяме техните действия.
The names of the future are stamping of impatience.
Напротив. Елате и кажете, че има проблеми и вътре в СУ. Ако седите вкъщи и останат на протеста само хора, които са плътно зад ръководството ( май няма мн такива), няма нищо да промените. Но ако се даде гласност на тези проблеми, има шанс те да бъдат решени, след като обаче държавата изпълни задълженията си към СУ.Zahariev написа:Да. Никаква подкрепа за ръководството.allshallperish написа:Разбира се, и аз призовавам хората към това.pagan_spirit написа:Не трябва да се включваме на 1ви ноември в организирания от ръководството протест - така ще покажем , че не подкрепяме техните действия.
Аз що си мисля, че така най-много Илчев и Игнатов да си стиснат ръчичките в някоя малка тъмна заличка, а ние групово да го духаме после...G__ написа:
Напротив. Елате и кажете, че има проблеми и вътре в СУ. Ако седите вкъщи и останат на протеста само хора, които са плътно зад ръководството ( май няма мн такива), няма нищо да промените. Но ако се даде гласност на тези проблеми, има шанс те да бъдат решени, след като обаче държавата изпълни задълженията си към СУ.