Как би...
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: Как би...
Ммммм, да видиммм...
1. Ще се депресирам.
2. Ще изпадна в пристъп на ярост.
3. Ще се успокоя и ще си съставя план за нещата, включващ изравянето на парченца истина от останките - един-двама приятели, например, устрояването на някаква сигурност - работа и жилище, и прибирането на котките при мен. Те поне са истински.
Какво ще направиш, ако имаш уговорена среща с приятел, когото не си виждал от ужасно много време, а навън времето е студено, мокро и виеличесто. В хипотезата, в която приятелят ти не е отменил уговорката, разбира се.
1. Ще се депресирам.
2. Ще изпадна в пристъп на ярост.
3. Ще се успокоя и ще си съставя план за нещата, включващ изравянето на парченца истина от останките - един-двама приятели, например, устрояването на някаква сигурност - работа и жилище, и прибирането на котките при мен. Те поне са истински.
Какво ще направиш, ако имаш уговорена среща с приятел, когото не си виждал от ужасно много време, а навън времето е студено, мокро и виеличесто. В хипотезата, в която приятелят ти не е отменил уговорката, разбира се.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

-
capmaster
- Да живей словото
- Специалност: Молекулярна Биология ... ай хоуп
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: capmaster
- Обратна връзка:
Обличам си по-дебелия суичър,кубинките и газ напред.
Лошо време...колко да е лошо?
Какво би направил ако единствения начин да продължиш напред е да оставиш всичко назад
Лошо време...колко да е лошо?
Какво би направил ако единствения начин да продължиш напред е да оставиш всичко назад
Who loses his integrity , he loses his freedom...and his life as well
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Оставям всичко назад само привидно и като резултат цикля на едно място 
Мммм, да видим... Какво ще направиш акоооо... някоя нощ не ти се спи по малките часове (защото на предната сутрин си се прибрал вкъщи в 7 и после си проспал целия ден) и в резултат висиш самотен в празния месинджър. Включва ти се човек от противоположния пол, който не притежава абсолютно никакви белези за това, че има намерение да ти показва интимните си части по уеб камерата, вместо това явно е в подобно на твоето положение, но му е още по-скучно, след като е стигнал до етапа да си търси човек за приказка. Ти от скука се съгласяваш. Заприказвате се. След още няколко вечери пак. Скоро разговорите се превръщат в приятна рутина. Никога не споделяте нищо твърде лично, никога не си разменяте снимки. Всъщност е вероятно дори да не си знаете имената. Умишлено.
Една вечер след месеци виртуално общуване този човек ти предлага да се видите. Какво ще правиш?
Мммм, да видим... Какво ще направиш акоооо... някоя нощ не ти се спи по малките часове (защото на предната сутрин си се прибрал вкъщи в 7 и после си проспал целия ден) и в резултат висиш самотен в празния месинджър. Включва ти се човек от противоположния пол, който не притежава абсолютно никакви белези за това, че има намерение да ти показва интимните си части по уеб камерата, вместо това явно е в подобно на твоето положение, но му е още по-скучно, след като е стигнал до етапа да си търси човек за приказка. Ти от скука се съгласяваш. Заприказвате се. След още няколко вечери пак. Скоро разговорите се превръщат в приятна рутина. Никога не споделяте нищо твърде лично, никога не си разменяте снимки. Всъщност е вероятно дори да не си знаете имената. Умишлено.
Една вечер след месеци виртуално общуване този човек ти предлага да се видите. Какво ще правиш?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Реален случай. Видяхме се - и днес, 5 години и... 2 месеца по-късно е сред хората, на които винаги мога да разчитам и които винаги са до мен. Предвид факта, че тия хора се броят на пръстите на едната ми ръка, това казва много. Даже по-рано днес се чухме.
Подробността е, че се запознахме покрай общ интерес (само един и дори и днес не споделяме повече общи неща), но 8 месеца по-късно не се бяхме виждали дори на снимка, говорехме основно за тоя наш интерес, който споделяхме, а аз тъкмо 2 пъти отклоних предложението му да се видим, преди накрая да се съглася (свършиха ми аргументите).
Как би реагирал, ако се прибираш сам по тъмна уличка и чуеш стъпки, които приближават зад гърба ти?
Подробността е, че се запознахме покрай общ интерес (само един и дори и днес не споделяме повече общи неща), но 8 месеца по-късно не се бяхме виждали дори на снимка, говорехме основно за тоя наш интерес, който споделяхме, а аз тъкмо 2 пъти отклоних предложението му да се видим, преди накрая да се съглася (свършиха ми аргументите).
Как би реагирал, ако се прибираш сам по тъмна уличка и чуеш стъпки, които приближават зад гърба ти?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Angel_N
- Форумно зомби
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Ще се обърна и ще погледна кой е зад мен. Случвало ми се е и преди. Обикновено поглеждам човека как се движи, походката му и какво прави с ръцете си; обръщам се пак напред и се вслушвам в темпото на походката му и за разни други звуци и си вадя ръцете от джобовете, за да са готови за действие.
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
-
capmaster
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Да приемем , че съм отговорил.
Как би постъпил/а ако някой иска да го заличиш тотално от съзнанието/паметта/живота си
Как би постъпил/а ако някой иска да го заличиш тотално от съзнанието/паметта/живота си
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
То това пък е най-лесното. Ще го направя.
Сега, разбира се, зависи от човека, но щом иска подобно нещо от мен, не би трябвало да е трудно. Веднъж-два пъти вече съм успявала да го направя - без много усилия и без съвсем никакви драми. Живи и здрави, има и други, често по-добри, опции.
Как би реагирал, ако откриеш, че човек, по когото много си падаш, слуша музика, която не можеш да понасяш?
Сега, разбира се, зависи от човека, но щом иска подобно нещо от мен, не би трябвало да е трудно. Веднъж-два пъти вече съм успявала да го направя - без много усилия и без съвсем никакви драми. Живи и здрави, има и други, често по-добри, опции.
Как би реагирал, ако откриеш, че човек, по когото много си падаш, слуша музика, която не можеш да понасяш?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- darky
- Пишеща машина
- Специалност: НУПЧЕ
- Курс: трети
- Обратна връзка:
не ме интересува, това не ми е критерии, пък и винаги може да се преглътне това.
как би реагирал ако разбереш,че не си минал първи и четвърти клас всъщност и те карат да ги минеш отново ;р
как би реагирал ако разбереш,че не си минал първи и четвърти клас всъщност и те карат да ги минеш отново ;р

- Dark Harvest
- Пишете, о, братя
- Специалност: Биотехнологии
АХАХАХАХА, ще избия всички, разбира се.
Как би реагирал/ла, ако те нападне гълъб да те бие?
Как би реагирал/ла, ако те нападне гълъб да те бие?

Хармонизирай се със ситуацията и изкорени източника на агресията с едно движение-основен принцип на Иайдо.
Единственото нещо, което желая е ръка на приятел с меч накрая.
-
capmaster
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Ще го набия и аз,после с малко фиде и...
Какво би направил,ако ти поставят ултиматум?
Какво би направил,ако ти поставят ултиматум?
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ако преценя, че е основателен, ще се съобразя (случвало се е). Иначе ще му/й/им обясня къде точно могат да си го заврат (и това също се е случвало).
Как би реагирал, ако разбереш, че мъжът, който те е отгледал, не е биологичният ти баща?
Как би реагирал, ако разбереш, че мъжът, който те е отгледал, не е биологичният ти баща?
В края на ноември
В края на ноември
-
capmaster
- Да живей словото
- Обратна връзка:
При положение, че не съм на 6-7 години, а и не поддържам такава връзка с родителите си бих казал....по-скоро леко радостно,щом биологичния ми баща ме е изоставил , а този пич ме е приел като свое дете.Точно в този момент,обаче,бих казал само "Добре,уча!" и да си продължа с зубкането
- darky
- Пишеща машина
- Специалност: НУПЧЕ
- Курс: трети
- Обратна връзка:
неспасяем си с полвинчатите ти отговори , пафкъ ;р
затва отговарям на "търговеца на кристал"
няма ми пука , наистина.. няма се очуда и ако е така наистина.. ;д
как би реагирал ако ти се ака , а няма вода :/
затва отговарям на "търговеца на кристал"
няма ми пука , наистина.. няма се очуда и ако е така наистина.. ;д
как би реагирал ако ти се ака , а няма вода :/

-
capmaster
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Акам , па после ще му мислим.Зор си е
Какво би направил, ако някой ти направи предложение за незаконна , но високоплатена дейност?
Какво би направил, ако някой ти направи предложение за незаконна , но високоплатена дейност?
- lunatic_moon
- Вазов
- Специалност: Компютърни науки
ако никой няма да пострада от нея и ако е забавна, защо не.
Какво би направил, ако разбереш, че ти остава един месец живот?
Какво би направил, ако разбереш, че ти остава един месец живот?