Ми с боя, например.... нали знаеш:The_Viper написа:Много яка... и супер коса, обаче дали е истинска? Този цвят много ме съмнява да се постига с боя, не ми е ясно как го е постигнала...
Което не се постига с боя - се постига с много боя
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Ми с боя, например.... нали знаеш:The_Viper написа:Много яка... и супер коса, обаче дали е истинска? Този цвят много ме съмнява да се постига с боя, не ми е ясно как го е постигнала...
Което не се постига с боя - се постига с много боя
За мацката с лилавата, или за тази със зелената коса говориш?The_Viper написа:Много яка... и супер коса, обаче дали е истинска? Този цвят много ме съмнява да се постига с боя, не ми е ясно как го е постигнала...
питай Писобела, тя също беше зелена по едно време. Даже сега за баловете пак беше зелена. Не се прави с боя, ми с нещо друго. не знам квоThe_Viper написа:Много яка... и супер коса, обаче дали е истинска? Този цвят много ме съмнява да се постига с боя, не ми е ясно как го е постигнала...
Тц. Русата боя, ако не се окисли правилно, придобива тоя цвят. Явно при нея е търсен ефект, защото е много силен. Даже, ако се загледаш на една от снимките, където е в профил се виждат руси косъмчета.The_Viper написа:Хаха добре! Според мен пък е пипал фотошоп тук 98%.Но както и да е... важното е, че е готино.
![]()
Он:
http://cdn.picapp.com/ftp/Images/0/b/3/ ... Id=7764412
Е тя за толкова ми трябва, колкото да раздам подаръците и после да и тегля бръсначаCrippled Alice написа:дааа, и косата ти става на клечки и издържа точно... половин ден