Търговецът на кристал написа:Винаги съм подозирала, че чалгата ще ми реши проблемите в лИбовния живот.
хм... ами мойте не ги е решила..., ама ти си по-голяма, по-мъдра... да приемем, че си и права в тоз случай...
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Търговецът на кристал написа:Винаги съм подозирала, че чалгата ще ми реши проблемите в лИбовния живот.
Аз пък все си мисля, че чувства рано или късно се появяват, даже да не са осъзнати, даже и за една нощ да е джиджи биждито. Сега дали ще пребъдат вече е твърде спорен и шарен въпрос.MidwinterSun написа:Може. И от двете страни. От опит ти го казвам.
Ноооо за това е необходим самоконтрол. Повечето хора са склонни да затъват в хормоните си и да "се влюбват". Други пък оте*ават приятелските отношения. Като се замисля, жените правят първото, а мъжете второтоЗаради това човек не бива да спи с приятелите си. Ако си мъж, ще свършиш с лепка до себе си. Ако си жена, ще свършиш с емоционално незрял човек, чийто страх от каквото и да е обвързване е по-силен от всичко друго на тоя свят (някой трябва да се пробва да впрегне това качество като лекарство в борбата с рака), респективно спираш всякакво общуване и... абе става грозно.

WTF?inc написа:ти си от баш заетоизглеждащите.Мишка стръвница.
Аз се правя, че не говоря български, много е ефективно, правя се, че много съжалявам, че не разбирам и продължавам да си слушам музиката.MERCES_LETIFER написа:Напоследък ме гложди едно нещо и, ако позволите, ще поизместя малко таргета на темата.
С риск да ме обявите за безсърдечна кифла (може би съм, не знам), ама... как "режете" бабките по автобуси, улици и спирки, които се лепват до вас и си пускат плочите и речите...На мен ми става ужасно сконфузно (и неприятно!) да ставам по неволя слушател на мрънканията им.
Знам, че те нямат на кой друг да споделят, и затова занимават случайни хора, ама все пак, понякога на човек изобщо не му е до това
Та обикновено отговярам с "ъхъм", усмихвам се и се старая да се отдалеча.
![]()
Хахаха, до този момент мислех, че имаш ниски критерии, но вече ми е ясно, че всъщност нямаш никаквиники написа:Дам, критерият ми за момиче, с което бих легнал винаги е бил, дали то някога е стъпвало в чалга дискотека. Сакън!HighHopes написа: Не харесвам мъже, готови да легнат с коя да е.
Предпочитам мъже, които се впечатляват не само от руси коси, цици и дълги крака.. А и от всичко друго, което по чалга заведенията го няма